D-ale lu’ Gâgă!

Din gândirea şi cuvântarea preşedintelui Johannis:

– Dar oamenii au venit nu numai să dea mâna cu mine, au venit, incredibil, să mă atingă! 😯

Nu se înţelege, l-a sanctificat BOR şi-a ajuns sfinte moaşte?
Acu’, presupunând c-a început să-i placă, să trag concluzia că e aproape gata să se convertească la Ortodoxie? Că din câte ştiam, Luteranii nu le au p-astea cu sfinţii, cu moaştele nici atât?

Publicitate

13 comentarii la “D-ale lu’ Gâgă!

 1. Eu as fi preferat sa dea mana cu mine. Cu mine antitanc, daca se putea…

  • Cârcotaşu spune:

   Cu tine antitanc? 🙂 Bey, ce periculoasă ieşti! 😯

   • Ba nu, sunt o pacifista convinsa! Ziceam sa dea mana cu el, dar cu o mina. Bine, una antipersonal, nu antitanc…Desi nenea ala e mai mult tanc decat persoana. 🙂

   • Cârcotaşu spune:

    Păi da, că cică în asta-i constă forţa. Un proverb săsesc spune că Nu contează că Hans e cam nătărău, dacă-i ‘nalt ş-ajunge la slană se descurcă!
    Da’ ai văzut ce-a dat mutu’ din el?

 2. Nicolae Prava spune:

  Toata lumea vrea sa il atinga :)) . As vrea sa ii ating si eu pe cativa cu cate-o palma dupa ureche

  • Cârcotaşu spune:

   Bine-ai venit, Nicolae.
   Da, merge, da’ nu-i prea puţin? 🙂

   • Nicolae Prava spune:

    Da intotdeauna este putin mai ales pentru ei, noi trebuie sa ne multumim cu putin, pentru cei care ar trebuii sa ne conduca nu este niciodata prea putin, asa ca ar merge sa le dam cat mai multe sa le ajunga!

 3. ion adrian spune:

  carcotasule,
  este posibil sa mai fi relationat in trecut intrucat parca tin minte nickul, dar nu sunt sigur?

  Oricm iti scriu ca sa restabilesc un adevar blogeristic:

  Asadar am intrat aici dinspre blogul dlui dlnimeni unde vad ca firele sunt inchise si in dorinta sa restabilesc un adevar referitor la cele scrise de dlnimeni la aflarea decesului unui bloger, Bibliotecarul(Gh.Florescu) pe firul sau https://dlnimeni.wordpress.com/2013/02/23/bibliotecarul/.
  Acolo pe langa cateva comentarii de parere de rau din care unul iti apartine, dlnimeni in 23 februarie spune ca Gh Forescu (Bibliotecarul/Biblio cum l-am botezat eu, multi apoi spunandu-i astfel 🙂 ) este una si aceiasi persoana cu un domn Gh.Florescu cafegiu.
  Afirmatia este falsa
  L-am cunoscut internautic pe Biblio, ba chiar am si schimbat niste e-mailuri si pot confirma neadevarul acestei prezumtii
  Dl Nimeni scrie si da si un filmulet cu cafegiul de pe atunci 69 de ani cu acelasi nume cu care insa Bibliotecaru nu are legatura(mi-a si comunicat acest amanunt cu ceva timp inainte cand a aparut aceasta confuzie) si suplimentar Bibliotecarul fiind mai tanar, doar peste 50 (si am motive sa cred asta caci mi-a spus ca a fost coleg de scoala si de bloc prin Dr. Taberii, cu fata unui mare poet roman si ma refer la Ilie Constantin plecat si revenit din Franta, fata care nu poate azi sa depaseasca max 55-60 ani).
  Biblio era o persoana cu inteligenta desosebita dar avea un anume complex care-l impiedeca sa recunoasca cand dadea o informatie eronata de care era legata o problema de orgoliu personal. Sunt unul din cei care i-a facut reclama pe diverse bloguri in 2007, cand cred ca si-a deschis acel blog, Blogul ratiunii, unde ulterior am devenit, suparandu-se el tare si nedrept pe mine, persona non grata. Eu nu ma pot supara pe el.
  Cred ca s-a sinucis?(cocheta cu ideea asta) si mai cred ca avea un handicap fizic care-l tinea la domiciliu. De ce sa se sinucida un om cu inteligenta lui si cu multe relatii virtuale pe care daca ar fi dorit le-ar fi putut transforma, pe unele in reale, dar probabil ca nu avea acest curaj fiind destul de lipsit de aparare.
  Vor fi 3 ani in februarie asa ca Dumnezeu sa-l odihneasca pe el cat si pe Ion Nicolescu si Adrian Paunescu din cauza carora am avut acel diferendum de nedepasit in opinia lui Biblio.

  PS. Sper ca astfel si dlnimeni va afla de acestea.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ion Adrian,
   Da, am scris la vremea respectivă despre Bibliotecarul, l-am regretat şi eu. Dacă am greşit făcând legătura cu „cafegiul”, mea culpa! Spun asta pentru exactitate, pentru că altfel, nimic deosebit în a fi un cafegiu inteligent.
   Aşa că, bine-ai venit pe aici, poate mai treci din când în când.

   • ion adrian spune:

    Nu tu nu ai facut confuzia cu cafegiul care insa s-a purtat la vremea respectiva prin virual dar pe care Biblio cel putin intr-un e-mail primit de la el a negat-o. Cel care s-a referit si dat un link spre un videoclip a fost dlnimeni.Dar dupa atata timp putem ajunge chiar sa si credem ca am facut ceva ce nu am facut.
    i-am scris si dlui Goe care a intevenit si el pe aunci pe aceasta tema care imi spune ca nu are nici-o mportanta. Eu cred ca daca pot inlatura o confuzie despre un om fie Biblio , fie poetul Ion Nicolescu pastisat de Paunescu este bine sa o fac Am explicat acest al doilea aspect mai detaliat pe blogul dlui Goe firul https://arcaluigoe.wordpress.com/2015/11/04/zer0oo/.

   • Cârcotaşu spune:

    Ba să fiu iertat, am comis şi eu eroarea asta, poţi vedea în comentariile la postarea scrisă cu acea ocazie. Am fost convins de identitate. De aceea, repet, dac-am greşit, mea culpa!
    oricum ar fi, însă, asta nu-i ştirbeşte cu nimic meritele ca bloger şi ca gânditor.

 4. ion adrian spune:

  Erata: Nu, tu nu….

 5. ion adrian spune:

  De fapt confuzia nu a fost voluntara iar biblio nu s-a ostenit cine stie ce cu dezmintirea ei. Eu l-am intrebat si atunci a spus ca nu este el si asa era caci varsta lui cum o aratam la dl goe nu-i permitea sa fie. 🙂
  Numai bine si cred ca putem inchide linistiti subiectul care insa, lucru bun, ne-a facut sa ne mai aducem aminte de acel domn Gh.Florescu, bloger inspirat si cultivat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s