Săracii de americani!

S-au împăunat muultă vreme cu sintagma „ţara tuturor posibilităţilor”, da’ a devenit evident că, cel puţin azi, este o impostură. Că se vede că SUA au devenit o ţară de mici copii pe lângă România. Vai de capu’ lor! Şi asta nu de azi de ieri. E drept, s-a zvonit cu ani în urmă că au fost falsificate alegeri prezidenţiale pe acolo, da’ nu s-a pomenit acolo, cum a fost posibil în România, ca în ţară să câştige alegerile un candidat, iar la „numărarea voturilor”, soarta alegerilor să fie răsturnată de către aşa-zisa diasporă!
S-ar putea auzi în SUA, cum s-a întâmplat în România, ca milioanele de voturi exprimate la un referendum să fie băgate sub preş, ba să mai şi fie anchetaţi de procuratură cetăţeni pe motiv că au votat?
S-ar putea pomeni în SUA închiderea unui trust de presă de către fisc şi asta nu pentru evaziune fiscală ci aşa, pen’că aşa vrea muşchii… cuiva, în dispreţul vădit faţă de Constituţie, faţă de libertatea presei, ajunse în România vorbe goale?

Trebuie să fim mândri, le-am suflat americanilor titlul de glorie de „ţara tuturor posibilităţilor”! Săracii de ei! La ei mai e valabilă chestia aia spusă mai ieri de Ambasadorul Hans Klemm, cum că libertatea de exprimare e sfântă şi că nimeni n-are voie s-o pună în discuţie, nici chiar Congresul. Hă, hă, hă! Ia să vedem, acu’ mai zice ceva?

Publicitate

3 comentarii la “Săracii de americani!

 1. Hai sa vedem partea plina a paharului: am vazut si eu odata parlamentul (respectiv Senatul) ca incearca sa ia atitudine si sa-l ia pe premier la intrebari! Care premier ma indoiesc sa raspunda, doar daca totul nu-i o facatura tipic romaneasca si asta va sevi de pretext pentru o demisie „de onoare” si sa poata si bietii tehnocrati sa se intoarca la locurile lor caldute de la Bruxelles, ca si-au cam indeplinit misiunea pe aici…
  Unii au inchis spitale, altii inchid gura presi, in curand vom inchide definitiv lumina in tara asta si vom trai ca niste cartite tematoare ghidate doar de indicatiile „comandantului suprem”.

  • Cârcotaşu spune:

   Ba-mi pare rău, Cioloş va trebui să vină la senat. Că va răspunde evaziv, asta-i altă aia. Da’ după cum văzuşi au votat 70 pentru, 3 abţineri şi 2 împotrivă. Nu prea are loc de-ntors nici cu Smartu’, dară-mi-te cu Dusteru’!
   Da’ s-avem răbdare, să trăim şi să vedem.

 2. Ghita Bizonu' spune:

  Lupta impoyriva coruptiei CONTINUA :
  Cum să te faci stăpân pe o jumătate de bulevard
  Dorin Cocoş s-a întins și peste Calea Griviţei

  • •
  Cum să te faci stăpân pe o jumătate de bulevard
  Dorin Cocoş s-a întins și peste Calea Griviţei
  Actualitate • Top News

  Povestea faimosului Hotel Griviţa continuă sub privirile nepăsătoare
  ale muncipalității şi ale Primăriei Sectorului 1.

  Întîi de toate, restaurarea. Peste noapte, cu nişte hârtii trase din condei, Hotelul Griviţa, monument istoric, a fost restaurat ca o casă din Voluntari.
  Apoi, Euro Hotels s-a întins peste jumătate din Calea Griviţei. Separatoare de sens din beton au fost scoase în mijlocul străzii pentru a improviza o parcare.

  Eu (nu) votez DNA!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s