Şi NU vă vaccinaţi copiii!

Rujeola

 

106 cazuri noi în ultima săptămână.

10.116 total cazuri înregistrate în România în total, din care 9690  cazuri (95%) la nevaccinaţi. 36 decese.

Aveţi dreptate, vaccinul atacă sistemul imunitar făcându-l să fie eficient în  apărarea organismului. E nociv dom’le, nu suntem de acord cu el. Interesant e că cei anti… refuză vaccinarea copiilor lor, care nicicum nu se pot apăra de a fi condamnaţi la moarte. Astfel, cele 36 decese au fost înregistrate în rândul copiilor!

Problema este că aceştia (copiii) nu pot lua o hotărâre. Sunt două entităţi ce pot avea grijă de ei: una e medicul ce vine cu vaccinul, iar alta e mămica. Ce te faci când mămica goneşte medicul?

foto şi date preluate de pe dcnews.ro

 

 

 

 

Publicitate

12 comentarii la “Şi NU vă vaccinaţi copiii!

 1. klaus spune:

  Cârco, chiar dacă mi-e acru să mai comentez pe subiectu’ asta, nu pot să nu-ți dau dreptate. Aiuritoare e imaginea ce-mi blochează mintea. Famile, doi copii, casă inteligentă, toți sunt conectați la virtual. Unde citesc o Steer și, prin habar n-am ce mecanisme, se lasă pândiți de poliomelita ascunsă după ușă. Dacă nu mă înșel, la un moment dat, era declarată boală eradicată.

  Altfel, mi-ai dat emoții. Nu mai fă asta.

 2. Cârcotaşu spune:

  Păi poliomelita? Zicea cineva că până s-a introdus vaccinarea antipolio, poliomelita era o simplă răceală! 😦
  Nu-i corect să spui boală eradicată. Era boală controlată, că nu mai avea pe cine lovi, toţi fiind vaccinaţi.
  S-a dovedit asta când găsind teren a lovit imediat.

 3. Cârcotaşu spune:

  Simptomatic este că toţi cei ce se manifestă antivaccinare sunt vaccinaţi şi nu riscă nimic. A fi părinte presupune o mare responsabilitate, nu contează numai hrana şi îmbrăcămitea. Poţi să-ţi hrăneşti copilul numai cu caviar şi să-l îmbraci numai de firmă. Degeaba dacă-i renunţi reptul la a trăi!

  • klaus spune:

   Deși apare ca fiind foarte logic ce spui, realizez că mesajul ăsta e ignorat în a fi menționat, probabil din cauză că e prea simplu, prea elocvent. Uneori, parcă vorbim doar pentru plăcerea de a ne vedea vorbind. Trist!

   • Cârcotaşu spune:

    Dom’le, da de ce vrei ca totul să fie complicat? Este o argumentaţie şi nu am nicio plăcere de a o enunţa, te rog să mă crezi, necum de aş avea vreo plăcere de a mă vedea vorbind. într-adevăr însă, e trist că totul e aşa de simplu.

 4. klaus spune:

  Nu vreau să fie complicat, da’ e. Simplitatea e un factor înmulțit cu altul,numărul de oameni care nu gândesc la fel. Rezultatul e oricum, numai simplu nu.

  • klaus spune:

   Și te cred, pentru că cel puțin aici, suntem deacord.

   • Cârcotaşu spune:

    Conform noilor lozinci, a fi toţi de acord e o chestie comunistă. Cine are nişte convingeri e un prost. Deci e benefic să existe mai multe păreri, iar un dezacord e… mamăăă… tocmai spiritul intelectualităţii adevărate, la urma urmelor o situaţie absolut democratică! 😀

  • Ghita Bizonu' spune:

   Necazul nu este ca n u gandescf pur si simplu. Ci ca „gandesc”. Adica in loc dxe ;prosti natur fara eductie care isi zic ca poa stie ceva dom doctor ai acum prosti educati care „gandesc” „profund” (cu fundu!) si daca o prezentatoare zice ca apai aia e ! Ea pare la tembe !

   A .. am avut p[lacerea unei discutii fata in fata .. se uitau la mine diua idioate cu facultate … „pai cum asa?” cand le povesteam ca ma vazut votimne ale poliomieRlitei so le mai ziceam ca poa nu era cel mai rau de aia care mureau ci aia care supvoetuaiau dar nu mai puteau parasi patul.. S epare ca geam,a .. ce ma compar io cu Olivia Ster?? C dacva am vazut copii cu sechele? Ce daca p;rintii nostri dadaum in balaba daca un cipil din cartoe facea polio?!

   • Cârcotaşu spune:

    Nu-i aşa. O cuccoană şcolită şi cu ceva amintiri, se pare, zicea deunăzi că până la introducerea vaccinării antipolio, poliomielita era o simplă răceală, un guturai! 😀

 5. Și mie mi-e acru de subiectul acesta, dar niciodată nu se va fi vorbit suficient despre el.
  Cât despre coana Steer (și pe asta am tocat-o ca pe mărar), e suficient să vezi ce culoare are tenul lui Andi Moisescu și realizezi ce sănătos e regimul vegan pe care-l practică familia lor și principiile lor de viață sănătoasă.

  • Cârcotaşu spune:

   M-me Steer? Olivia? Păi pe tema asta era să mănânce bătaie de la o asistentă, d-na Doctor gastroenterolog! Da’ nu ţine ea-n spinare mişcarea asta anti-vaccinare, oricât de imbecilă ar putea fi (ca orice vegan care se respectă). În fine, e o voce slabă acolo, n-are forţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s