Dom-le, e ceva de nu se poate!

Deputatul PDL, Cezar Preda, consideră că “e un lucru bun pentru PDL şi coaliţie” faptul că USL a ajuns la putere în maniera în care s-a întâmplat evenimentul, precizând că oamenii au mari aşteptări de la actuala putere, însă vor vedea până la urmă că USL nu are soluţii.

Fără limită la umor, acest Cezar Preda dovedeşte că este un campion absolut la capitolul absurd. Necazul lui, care-l face să piardă celebritatea, este acela că Eugen Ionesco s-a săvârşit din această viaţă.
Nimuricul vrea să convingă pe toţi imbecilii care mai semnează condica la PDL, că aceştia au repurtat un mare succes prin şuturile-n cur pe care le-au încasat. Într-un fel el se gândeşte la scopul suprem, îngroparea PDL, drept care are dreptate, în îndeplinirea acestui ţel acesta este cel mai semnificativ succes!

Publicitate

4 comentarii la “Dom-le, e ceva de nu se poate!

 1. Mircea C spune:

  Nene Carcotasule , sa stii ca are dreptate ! Pai , de cand e lumea lume, orice sut in cur inseamna un pas inainte !

  • Cârcotaşu spune:

   @ Mircea,
   N-are bre, dreptate. El ştie că nu orice şut în cur înseamnă un pas înainte, da’ crede că mai găseşte fraieri care n-au aflat! 😆

 2. Marcus spune:

  @Declaratia se inscrie in categoria pisicii cu zece vieti si o gaura-n cur, care trece Volga inot, pe sub apa, cu tigarea aprinsa in gura si cand iese afara sare la gatu’ orsicui pe post de etola din samur 🙂 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubit
  marcus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s