Reţineţi figura acestui individ!


E parlamentar. Şef de grup parlamentar. Şeful grupului parlamentar al PDL. Îl cheamă Mircea Toader, mai precis Mircea-Nicu Toader. E cel ce le face semn parlamentarilor PDL cum să voteze, DA sau NU. Pentru asta fie ridică, fie coboară deş’tu’ cu care comandă cohorta de votaci PDL-aşti!
Vorbeşte de multe ori, dându-şi multă importanţă, vezi dragă Doamne el este mare sculă aşa că merită să luăm aminte la preţioasa lui părere.
Aşa şi acum, devenind convins că într-adevăr e mare lucru de capu’ lui, că înţelepciunea n-a avut unde să mai existe decât în căpăţâna lui seacă, s-a trezit vorbind.
Cunoaştem cu toţii realitatea acestor zile, dezastrul prin care trece ţara, dezastru amplificat de iresponsabilitatea, inconştienţa, prostia guvernanţilor.
Cunoaştem că până azi, 13 februarie 2012, tot în mileniul 3, de la începutul şi datorită „crizei” meteorologice, au murit 74 de oameni. Conform părerii acestui ipochimen infect, Mircea Toader, asta s-a întâmplat cam aşa:

„Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”

11 comentarii la “Reţineţi figura acestui individ!

  1. Mandiant spune:

    Cine l-a ales in functia in care se afla? Are cel putin 2 mandate la activ, nu e la inceput. Deci cei care l-au ales a doua cam stiau pe cine aleg. De ce l-au ales din nou pe ticalos? Le-a placut paharul de tuica cu care a platit pentru votul lor? atunci n-au decat sa-nghita rahatul pe care „domnul” in scoate pe gura. ISI MERITA SOARTA.

    • Cârcotaşu spune:

      @ Mandiant,
      Bun venit! Da’ stai bre, că n-au murit ăi de l-au ales, că-i deputat de Galaţi numa’. Aşa că nu-i năpăstui, c-acilea-i ca la aia cu „unii cu folosu’, alţii cu ponosu'”, nu te-ai prins?

  2. […] are pe blogul sau o categorie pe care plin de intelepciune milenar-poporeana a intitulat-o “Te doare flocii”. Expresia aceasta mostenita din tata in fiu de romani dovedeste ca romanul in inteligenta sa […]

  3. Biliuţă spune:

    Io văz că nu pe toţi i-a răpus băutura. Unii au venit de la Predeal bine mersi, sănătoşi. Ş a fost şi acolo, şi încă mai este, destulă zăpadă…i

  4. TOP GUN spune:

    TOP GUN
    Adevaru’ e ca guvernantii nostri trebuie sa instituie legea prohibitiei ca bautura asta face ravagii si nu mai judeca nimeni cu capul,adica ala de pe umeri ,nu cel de jos!!!!!! d-aia au dat ortu’!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA SI LA MULTI ANI,CAM CU INTARZIERE ,DAR NU-I ASA ,ZIUA NOASTRA E-N FIECARE ZI!!!!!
    P.S. Si nu-i mai popularizati pe portocalii ,mai bine puneti foto cu catei,rasa Husky,ca astia-mi plac!!!!!!

  5. Salut, Cârco’! Am reţinut figura acestui individ, de vreo ţ-şpe ani. Dacă am reţinut-o, ce să fac cu ea?

  6. Biliuţă spune:

    Iote că io nu mă gândii la treaba cu figura şi am pus pă blogu meu numa ce i-a spus gura.

Lasă un comentariu