Cum e când scapi de dracu, da’ rămâi cu ta’su

Ş-au fost alegerile ş-am scăpat de PDL, rămas ca o amintire despre un coşmar, da’ încă bine înfipt în Parlamentul European. Guvernul Ponta, cu o susţinere parlamentară cam fără precedent, încearcă să mişte altfel decât înainte de alegeri, da’ fără prea mare succes. Că dac-a scăpat de dracu, de PDL adică, a rămas cu ta’su, tartorele de la Cotroceni. După o scurtă perioadă de linişte, când mulţi ziceau că gata, Băse trebuie să stea-n banca lui, să-şi vază de terminarea mandatului, după ce toţi fraierii (care-or fi ăia?) cădeau în plasa „pactului de coabitare” sau cum mama dracului îi mai zice, crezând că sigur, ăsta-i semn că de-acu’ Băse o să fie altfel… Chestia e că lupu-şi schimbă păru’, da’ năravu’, ba! Dacă mai era nevoie de vreun argument în susţinerea convingerii că tartoru’ Băsescu nu e cel cu care un om normal să facă înţelegeri, uite că ocazia s-a ivit. Demonstraţia de la referendum, când s-a pişat în capul a 8,5 milioane de români şi când a fost reînscăunat de către Comisia Europeană în frunte cu Angela Merkel a fost o repetiţie generală ce ar fi trebuit să ne deschidă ochii asupra a ceea ce urma să se întâmple. Mai ales că naivul Ponta s-a dus la Bruxelles de unde s-a întors cu indicaţii preţioase date de Barroso, despre ce şi cum trebuie să facă, despre ce are şi ce n-are voie să facă. Nu s-a observat prea bine atunci că Ponta a făcut atunci tot ce ar fi făcut şi Boc sau Unguent, adică a-ndeplinit ordinele lui Băsescu, ba a şi raportat de executare.
Mai nou, cu raportu’ MCV, acu’ după alegeri i se trasează noi sarcini lui Ponta, de către aceeaşi Comisie Europeană, aflată exact gând la gând cu bucurie, pe linia dorinţelor lui Băsescu.
Morala: Băsescu încearcă să ne demonstreze, şi până acum a reuşit, că şi fără guvern obedient, tot el face cărţile. Folosindu-se de autoritatea Consiliului Europei, adică a PPE, unde se vede treaba că are credit nelimitat, pentru a impune unui guvern, altfel situat pe poziţii adverse, să urmeze linia impusă de el. Tot cu ajutorul CE, în dispreţul oricărei legi (ce Constituţie, care Constituţie) păstrează încă un control absolut asupra CSM, a DNA şi asupra Parchetului General, precum şi a serviciilor. A reuşit să transforme guvernul într-un breloc pe care-l învârte demonstrativ între degete. Şi mai sunt mulţi naivi care pot afirma că toţi comisarii UE, în frunte cu Barroso şi cu tartoriţa Merkel sunt minţiţi de Băsescu şi Monica Macovei. Aiurea! Ăştia toţi asta vor: Minte-mă frumos!
Mă rog, asta e până acum, când pisica e-n curtea guvernului. Azi Ponta mai poate dovedi că s-a trezit şi că realizează că nu e pe calea cea bună, că a face uz de prerogativele sale nu-nseamnă că e anti-UE, cum îi susură-n urechi tata-lu-dracu! Azi se duce la Bruxelles, la ora asta cred că e-n avion, în drum spre întâlnirea cu Barroso. Să vedem ce va face! Va cere iarăşi să i se facă programul sau îi va zice: Coane, ajunge cât v-aţi făcut de cap, în România io sunt jupânu’! Voi cine dracu’ vă credeţi?
PS – Nu întâmplător aceasta-i şi dorinţa celor ce au votat mai întâi la referendum, să plece Băsescu şi apoi la alegeri conferirea majorităţii zdrobitoare USL-ului. Va mai încerca Primul-ministru să se sustragă încă odată respectării acestei dorinţe? Dacă nici acum nu înţelege că singura lui şansă, şi nu numai a lui, şansa USL-ului, este să scape de Băsescu, de orice înţelegere cu acesta, nu-i rămâne decât să fie un fidel executant al ordinelor acestuia, fie că le primeşte de la Cotroceni, fie de la Bruxelles. Că altfel, dacă n-a-nţeles că Raportul MCV a fost scris la Cotroceni, FRAIER scrie pe fruntea lui. La Bruxelles a fost numai avizat!
+++
Asta-i dom’ Victor: ai scăpat de dracu’ ş-ai rămas cu ta’su! Ţi-ar cam trebui turbinka lu’ Ivan.

25 comentarii la “Cum e când scapi de dracu, da’ rămâi cu ta’su

 1. Marcus spune:

  @Carco: „naivu’ Ponta”????? Hai sa fim seriosi amice, stie foarte bine ce face, iar pozitia de „smirna” in fata sultanului briuselez i se potriveste ca o manusa. Cat despre jos’ basescu” dinainte de alegeri, canci, prietene, sunt acum precum curu si izmana 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marcus,
   Bre, tălică vrei să te dai mare scriitor, bagi impresii artistice cu ambiţia de-a fi legităţi. Confunzi neşte noţiuni. Ideea ar fi să fii, dacă poţi, mai analitic, mai puţin proţăpit în ambiţii proprii şi frustrări neavenite! Îţi închipui că omenirea ar trebui neapărat să se-nvârtă-n jurul vrerii tale. Stăi la coadă! Băse-i criminal, Ponta-i aşijderea, ţie ce plm-ţi mai rămâne? Funie, săpun, scăunel! 😯

   • Marcus spune:

    @Bre, nea Carco: nici macar sa jignesti nu esti in stare. Eu nu ma dau de nicio culoare mare scriitor, si cu atat mai putin nu confund notiuni. In jurul „vrerii”, mele avand in vedere circumferinta taliei mele pe care ar trebui sa se invarta cineva, nu ma incumet sa invit macar un individ, daramite omenirea sa se incumete la asa ceva, deoarece exista riscul de a fi acuzat de omor din culpa prin extenuare fizica (mai ceva ca la Marathon sau Auschwitz). Frustrari am ca orice om, de bagat in fata nu incerc s-o fac asa ca ce plm ai cu mine, de-mi dai o asemenea replica?
    sa fii iubit
    marcus

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marcus,
    Nu te jigneşte nimeni, bre. Sigur, dacă o părere contrară te jigneşte, atunci se cheamă că ai apucături de „comandant”. Te-am compătimit doar, că se pare că n-ai nicio soluţie, nu mai vezi nicio ieşire. Angoa…za te-neacă şi-ţi zic deci, înc-odată, după părerea ta nu ne mai rămâne decât funia, săpunu’ şi scăunelu’!

  • sadicu spune:

   Marcuse…spune-le te rog si confratilor tai de suferinta…

   • Cârcotaşu spune:

    @ sadicu,
    Bey, cretinule, care ieşti tu tâmpit, io nu-s Marcus, bey, boule! Dacă n-ai fi aşa imbecil, ai fi-nţeles de mult chestia asta! Aşa, ai să mori în chinuri la SPAM!

 2. Marian spune:

  De ce dracu’ { ca tot pomenisi de el } n-a avut sange in instalatie domnu’ Victor si toti apropiatii sai USL-asi , sa fi spus inainte de alegerile din decembrie cu …macar o zi , ca au de gand sa coabiteze cu Base ? Sa nu-mi spui ca nu stia pe atunci care-i mersu’ ca nu te cred ! 😦 Spunea ” micul Titulescu ” { ala adevaratu’ s-a rasucit in groapa la ora asta de s-a facut deja ventilator } ca are guvern exceptional , in afara de orice critica posibila, ca are guvern in exact 30 ” de cand Basescu il va desemna Prim Ministru ….vraja marii frate draga ! Guvern facut in 30” , adica cam cat ai ia lui Base sa goleasca o sticla de ” vizichi ” , guvern din care singurul mai de Doamne ajuta era doar Arafat in rest….Spui despre Ponta ca-i criminal ca si Basescu ? Pai ce n-a avut de unde sa invete meserie ?Nea Nelu, nea ” Ady” { ca se cunosteau da-i dracului } alde Sarbu cu …Dacia-na lui cu tot , Hrebe si cati altii dar nu in ultimul rand BASE ! Doar un nebun poate crede ca Ponta-i de capul lui acolo la Victoria deci , nu numai Base sau , frau Merkel sau , alde Barosso si aia de la Curtea Constitutionala ci….si Ponta dimpreuna cu toata gasca PSD-ista s-au pisat in capul alora ce au votat plecarea imediata a matrozului chior de la Cotroceni .Da lasa-i dracului de romani c-o merita ! Pai la greci doar sa li se para alora ceva suspect in comportamentul unui ministru si ies in strada cateva sute de mii sau chiar milioane de palicari si-n cateva zile…se face la un fel ! La noi…ciuciu 😦 .Pai si-n conditiile astea cum vrei ca aia de la Comisia Europeana sa nu creada ca …” oficial ne merge …bine ” ? 😀 Insa nu cred ca …turbinca lui Ivan ai trebuie lui …Victoras . Mai degraba ….niscai alegeri parlamentare noi, proaspete ! Atunci sa-l vedem pe Victoras si in general pe USL-asi pe unde scot camasa…ca parca erau cam contra la tot ce spunea Tartorul de la Cotrocen prin vocea lui Boc sau MRU ca vrea sa faca in tara asta de cacat .Cata lume isi da palme ca i-au votat pe USL-asi asa gosso modo ….dar ce dracu sa le mai faci acum ca oricum romanii nu vor iesii in strada daca nu-i va scoate Dogaru sau Hossu , iar aia isi vor scoate ” oamenii lor „?! Si sa nu uit…n-a fost necesar ca Raportul MCV sa mai mearga la Bruxelles pentru avizare , ala era avizat cam de multisor insa trebuia data o nuanta de legalitate in fata unora din CE ce nu-i au la stomac pe Barosso sau Merkel sau Van Kakat cum dracu-l mai cheama si p-ala ! .Ce dracu doar suntem …europeni civilizati si mai ales , iubitori de „legalitate ” 🙂 !

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marian,
   Dom-le, greşeşti. Io n-am spus că Ponta-i criminal. Am observat numa’ că aşa susţine Marcus şi se pare că şi tălică zici la fel. Acu’ zici că dacă s-ar repeta alejerile n-ar mai câştiga USL-u’. Şi nu-mi dai voie atunci să te-ntreb: Da cine-ar câştiga? Pe cine-ar vota românu’? Pe PDL? Io nu te crez. Pe de altă parte iartă-mă, da’ induci o confuzie folosind un nick-name pe care-l mai foloseşte şi altu’, unu’ care-ntr-o vreme şi-a zis Marian din Berceni. Şi pen’ că văz că nici e-mailu’ nu-i acelaşi, dă-mi voie să te-ntreb: e vorba de persoane diferite sau nu?

   • Marian spune:

    Nu induc nici o confuzie !Tot eu sunt 🙂 ! Am fost insa nevoit sa schimb nick-ul deoarce fratele meu { Dumnezeu sa-l odihneasca } cat a stat pe la mine , inainte sa se duca si sa moara prin straini , s-a distrat postand pe diferite bloguri fel de fel de ….comentarii, si probabil jigniri , ce au deranjat, si care mi-au adus { asta in cel mai bun caz !} de multe ori „injuraturile ” celor ce comentau pe acele bloguri . Degeaba m-am dezvinovatit eu ca…degeaba . Unii m-au crezut poate { cazul Teodorei Marinescu } altii dimpotriva , asa incat pentru a nu mai da nastere la fel de fel de discutii…m-am lasat pagubas { de ce m-asi dezvinovatii in fata unor oameni pe care nu-i cunosc personal si pe blogurile carora intru …poate ocazional ?} si mi-am schimbat si nick-ul si e-mail-ul .Desteapata chestie nu ? 😀 Si pentru ca tot ma-ntrebasi: daca ” alejerile ” s-ar repeta n-ar avea chiar nimeni de castigat { sincer ] insa, i-ar aduce pe USL-asi cu picioarele pe pamant .Asta-i parerea mea si crede-ma , nu-i parerea unui absolvent de facultate , a unui masterand , a unui doctor in stiinte ci a omului de pe strada ! A omului cocosat de greutatile vietii, {si mai ales de nedreptatile ei } a omului calcat de prea multe ori in picioare de catre cei ce se numesc : ELITE .Este parerea omului obisnuit , a omului de pe strada ,ce-i dezamagit de ” binefacerile ” societatii capitaliste romanesti si mai ales de cei ce conduc aceasta societate . Romanii { aia care s-or mai duce sa voteze ,evident } n-ar vota in nici un caz PDL-ul insa ar fi ceva mai circumspecti la promisiunile electorale ale USL-asilor care acum fac exact ceea ce blamau la …ailalti ! Din acest motiv am pus acea intrebare de la inceputul postarii la care faceai referire .De ce n-au spus atunci ca vor fi nevoiti sa faca ceea ce doreau ailalti ?Atunci puteau vedea cat de „confortabila” ar fi fost majoritatea de care se bucura azi ….nemeritat asi adauga .Sper ca asta te va convinge ca nu ca sint vreun postac portocaliu , albastrui sau de alta ” culoare „.Sunt doar un tip ce observa ca…altceva ce dracu sa mai faca ?

 3. Ghita Bizonu' spune:

  Dragul meu Tonta si-a facut cu manusita lui cand a semnat ca primaru:
  ”Dacă sunt puncte de vedere diferite, va avea prioritate decidentul final. În această materie se înscriu: numirea Procurorului General, Procuror şef al DNA sau alte funcţii ce reclamă atribuţii constituţionale ale Preşedintelui şi ale Guvemului” adica idniotu nationale a recunosct presedinteleui un droit de regard asupra a cam tot ce doreste. SI cu cestia asta a cam validat si ca in vara trecuta … ei bine ca rau a facut ca l-a suspendat!!
  adica face o stralucita demosntratie ca cum e sa alergi e unu singur si sa iesi pe locu 3 !!!
  Acu dupa asa cestie creezi ca va avea indrazneala sa zica ba va neamu=n este normal sa reespcet legea pe care boi ati laudat=o?!

 4. Cârcotaşu spune:

  @ Marcus, Marian, Bizonu,
  Bre, io am exprimat aici o părere pe care n-a mai spus-o nimeni, cum foloseşte Băse Comisia Europeană pentru a îngropa guvernu’ pe care nu-l înghite, guvernul USL. Voi veniţi cu îngroparea aceluiaşi guvern şi vă luaţi de mine pe motiv de aşazisă susţinere a lui Ponta. Păi fraţilor, vă lăudaţi că acu’ nu aţi mai vota USL. Da’ pe cine plm aţi vota acu’, dragilor? Cumva PDL-u’? La întrebarea asta nu vreţi să răspundeţi? Nu vă băgaţi? Altfel, ca tot omu’ care se plânge de mă-sa şi de ta-su, chiar vreţi să vă cred că le-aţi lua gâtu’? Ş-atunci, voi ai cui aţi rămâne?
  Păi hai dom-le, ieşiţi în stradă, daţi jos guvernu’ Ponta şi puneţi-l înapoi pe Ungureanu. Observaţi că nici nu spun „Unguent”, ca nu cumva să vă plângeţi că vă… jignesc. :mrgreen:

  • Marian spune:

   Fara suparare dar…acum nu voi mai iesii ” in strada ” pentru nimeni si-mpotriva nimanui !Am facut ce era de facut la vremea mea…acum s-o faca altii !Mi-am ” sarbatorit ” ziua aniversara in Piata Universitatii in ianuarie 1990 si de asemenea in ianuarie 2012 acum … gata ! Si ce crezi ca intereseaza pe cineva daca vor iesii romanii in starda sa dea jos guvernul ? Pai grecii saracii au iesit cu milioanele zile la sir si ? A cazut cumva guvernul grec ce le taia la ” sugestia ” FMI si UE macaroanele palicarilor ? Fi serios ! Pe cine dracu-l intereseaza ce vrea prostimea ,” boborul „, { popoul …asa cum spunea Majestatea sa Regele Mihai la prima incoronare 😀 } plebea , vulgul { vorba lui Madalin Voicu } si… mai gaseste si dumneata sinonime !!! Eu am comparat intotdeauna ” ervolutia romana ” cu un tsunami: un val urias , provocat evident de ceva , dupa care…se linistesc apele si gata treaba ! Sa nu-mi spui ca ” apele linistite sint adanci ” ca nu te cred .Nu ca n-ar fi si adevarat !

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marian,
    Aha, merci de esplicăţiune, m-am lămurit.
    Acu’ nu ştiu, că z’seşi c-ai fi mai atent la promisiuni electorale. Păi din câte ştiu io USL-u’ n-a prea făcut nicio promisiune, o ştie toată lumea. Aia cu dat jos Băsescu e dorinţa noastră şi USL-u’ a organizat un referendum pentru cestia asta, înainte de alegeri. Că n-a ştiut s-o facă ţine foarte mult şi de lipsa de scrupule a găştii portocalii, care într-o ţară normală ar înfunda puşcăriile pentru înaltă trădare. Că au făcut multe greşeli e iarăşi la mintea cocoşului, da’ cât are de când s-a instalat guvernu’ ăsta? Parcă pe 21.12.12 a depus jurământul, n-are două luni şi n-auzim decât Ponta-n sus, Tonta-n jos şi asta de la cei ce-au votat USL-ul. Nu crezi cumva că-i cam devreme şi cam fără un motiv serios? A, că unu’ şi altu’ nu au fost de acord cu unele chestii, asta nu-nseamnă neapărat că au şi dreptate, nu înseamnă neapărat că gata, dacă Marian a spus că nu-i place ceva, imediat Ponta trebuie să ţină seamă de asta. Dom-le, suntem poate încă 18 milioane, nu pot fi şi n-o să fie niciodată toţi de acord, iar dac-ar fi să se facă referendum pentru fieş’care hotărâre, păi am muri cu toţii, care de foame, care de guturai! Cea mai haioasă e pretenţia să fie ascultat fieş’care, de parcă fieş’care ar vorbi în numele lu poporu’. Fieş’care vorbeşte fără să-l asculte pe celălalt, evident pe fieş’care-l doare altceva, da’ n-are importanţă. Ceea ce contează şi ce-i uneşte e nemulţumirea împotriva lu’ Ponta, care-i deja considerat un tont (vezi Tonta), un prost etc. Şi convinge pe f’unu’ că n-are dreptate. Se ajunge şi-n fundături de genu’: ăla e un bou, ălălaltu-i un măgar, toţi o apă ş-un pământ, nu mai avem ce face… Concluzia ar fi că tre’ să ne spânzurăm dacă nu mai avem ce face, da’ omu’ nu-i de acord nici cu asta. Din păcate nici nu propune ceva, în afară de ceea ce se impune cu necesitate, să facă Ponta ce zice el, contestataru’. Ei, dom-le ie bine că nu putem decât să ne certăm, că probabil că dacă Ponta ar face ce spune Marcus s-ar supăra Bizonu’ şi Marian ş-atunci s-ar bate între ei, sau invers. E lucru mare, dom-le! 😆 😆 😆

 5. Marian spune:

  Carco Frate eu nu pun botu’ la promisiuni despre care stiu precis ca nu pot fi onorate !Insa macar la ce asteptatu oamenii de la ei …puteau face USL-asii si Victor Ponta . Macar chestiile alea …de bun simt …alea ce zici nu trebuiau macar sa incerce sa le faca : CU ORICE RISC ?! Totusi era vorba despre …7,5 milioane de voturi ! Obama sau Hollande sau frau Merkel ar ucide pentru atatea voturi , iar astia…se sterg la cur cu ele …:-( Pai sa nu-ti vina toti dracii …. si sa-i bagi in pizda ma-sii de USL-asi 😀 ??? Cat despre ” supararea ” pe care ar provoca-o Ponta lui Marcus { respect stimabile !} sau nea Ghita …”Bizonul ” sau mie { chiar daca eu sunt doar o cantitate neglijabila comparativ cu cele doua ” nume ” de mai inainte 🙂 } daca ar face ceva ce poate ca nu ar convenii cuiva….Pai intai sa faca si apoi ….. mai vedem noi !

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marian,
   Păi vezi, mulţi reproşează USL-ului că „s-ar fi şters la cur” cu cele 7,4 milioane de voturi de la referendum. Da’ uită toţi că de fapt alţii s-au şters la cur cu voturile astea, începând cu Zegrean şi terminând cu Barroso, Merkel, Obama şi lista-i mare. În situaţia în care Băsescu ca fost preşedinte a devenit guvernator numit de străini împotriva voinţei propriului popor, probabil că gândiţi că Ponta trebuia să le sară la beregăţi.
   Da’ poate că-i bine că ne-a ferit Dumnezeu de o asemenea reacţie de-a lui Ponta sau Antonescu.
   Dacă însă e să reproşăm ceva cuiva, n-am văzut pe nimeni ieşind în stradă să protesteze pentru nesocotirea votului lor. Hai, nu 7,4 milioane, da’ 100.000 puteau ieşi… şi atunci sigur nu şi-ar fi permis nimeni să mai cârâie, iar Băsescu ar fi fost amintire. Da’ asta a fost posibil, acum s-a răcit.
   Hai, să ai o noapte bună!

   • Marian spune:

    Culmea este ca si eu am afirmat exact acelasi lucru la… Teodora Marinescu sau la Motanul Filozof pe blog si nu o data ! Inclusiv la ” plimbarea ” lui Ghise { desi nu-l pot suferi pe individ } trebuiau sa fie zilnic …macar 10.000 de insi nu 15 sau maxim 70 cati au fost de obicei deoarece la un moment dat au depasit {?!} 100 !

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marian,
    Da’ pentru numele lu’ Dumnezeu, ce-ai afirmat dom-le?

   • Marian spune:

    Chestiile alea cu iesitul in strada a macar ….100.000 de fraieri ! Si l-a Iancu pe blog spuneam chestia asta mai zilele trecute …cu mult inainte sa citesc ce ai spus matale aici .Dar ai dreptate …s-a varsat galeata asa incat….o noapte cat mai buna onorabile , pentru matale si tot neamu’ 😀 !

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marian,
    Aha, păi aşa e. Românaşu’i cam tembel. Când o dă-n bară şi n-are loc de-ntors aruncă vina pe altu’! Pe modelu’ că altu-i de vină pentru ăia 7,4 milioane, că ei săracii erau handicapaţi şi supermanu’ Ponta n-a sărit să-i scoaţă din rahat. Hm!
    Noapte bună!

 6. dlnimeni spune:

  Carcotasu, citind comentariile, cred ca si dumneavoastra ati scapat de dracul si ati dat peste taica-sau, ideea fiind insa aceea ca toti patim la fel, de unde si nasterea zicalei. Pina la Barroso, dl Ponta are insa alte doua probleme – lasind la o parte flexibilitatea lui, cred eu – si anume comportamentul socialistilor europeni si comportamentul propriilor europarlamentari. Spre deosebire de liberalii europeni, care sar cu gura – si probabil ca nu numai – in sustinerea dlui Antonescu ( desi acesta sugera, la un moment dat, ca ar fi tentat de populari), socialistii europeni il cam lasa pe dl Ponta in fata lui Barroso si vad ca o parte dintre persoanele care ar trebui sa il sustina pe dl Ponta la Bruxelles cam tac si isi vad de ale lor. Mai aflam cite ceva cam despre aproape o jumatate dintre europarlamentarii pesedisti: dna Cretu, dl Pascu, dl Severin ( mai auzim fiindca e bagat la apa, altfel…,), de ceilalti ce mai stiti? In opinia mea, asta usureaza faptele dlui Basescu.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dlnimeni,
   ideea nu e c-am scăpat de dracu’ ş-am dat de ta’su, ci că am scăpat de dracu’ da’ am rămas cu ta’su, ceea ce vrea să zică că (..) pân-acu’ i-am avut pe amândoi pe cap (păi şi Boc, dacă vreţi Unguent, şi Băse). În rest ce să zic, sigur că aşa e cu internaţionalele astea, unele copiază la virgulă modelu’ original, cominternu’, iar altele deviază! 😯
   Da’, dupe cum aţi observat, noroc cu liberalii! :mrgreen:
   Altfel, ca să zic aşa, fieş’care cu ce-l doare! 😆

 7. dlnimeni spune:

  Afirmati ca penelistii sunt liberali?

  • Cârcotaşu spune:

   @ dlnimeni,
   Păi cam aşa aş îndrăzni să zic, că altfel ne putem întreba dacă PSD-iştii sunt socialişti, UDMR-iştii unguri, Conservatorii conservatori şamd şi-n general, alţii s-or întreba, poate, dacă noi suntem români! 😯
   Că vorba soţiei adultere prinse asupra faptului: Costică, nu-i ceea ce crezi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s