Ce-o să facă Prea-Fericitu’?

Păi după ce aşa, simbolic, s-a declarat p-aproape de Piaţa Universităţii, a urmat „donaţia” primarelui Onţanu, general făcut dezertor la UNPR, care-a dăruit Patriarhiei 7.000.000 €. Acu’ ăştia şapte milioane, e clar că sunt echivalentul celor 30 de arginţi. Acu’ rămâne de văzut dacă Prea-Fericitu’ Daniel îi va lua şi va accepta deci să fie el un IUDA al zilelor noastre!!
Dacă stăm să ne gândim şi de unde are Onţanu cei 7 milioane de euroi…

Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

6 comentarii la “Ce-o să facă Prea-Fericitu’?

  1. Biliuţă spune:

    De la Oprea, care a vândut toate izmenele rămase prin depozitele Armatei, după ce stagiul militar nu a mai fost obligatoriu…
    Toate cele bune!

    • Cârcotaşu spune:

      Dac-ar fi aşa încă ar fi bine, se cheamă că Oprea ar fi valorificat nişte bunuri care nu mai aveau întrebuinţare, da’ cică nu-s de-acolo, ci din încasările la impozitele locale. Ei?

  2. Nu pot să cred că e adevărat! Chiar să fi dat Onţanu 7 milioane de euroi? Înseamnă că Vanghelie trebuie să dea mai mult, pentru că viitoarea Catedrală se va ridica în „parohia” lui, nu?
    Să facem un calcul: 6 sectoare x 7 milioane, plus 8 de la PMB, = 50 milioane. Atâţia bani!? Te ia cu răcori pe dedesubt!

    • Cârcotaşu spune:

      Bre Ică, stai aşe! Banii ăştia vin să-nchidă gura Sf. Sinod, să nu se mai declare solidar cu manifestanţii. Vanghelie, cel puţin, trebuie să pară a fi din altă gaşcă. Acu’ nu vezi că nici Livache n-a dat ni’ca, că prea bătea la ochi! D-aia l-au scos la-naintare pe caporalu’ general, să facă el deschiderea la cacealmaua lu’ Băse.
      Chiar 50? Lasă bre, că ajung şi 7! Ş-acu’ pe deasupra, pe dedesubt, tot un drac!
      Cum zisei, acu’ să vedem ce face Prea-Fericitu’, că pisica moartă-i în curtea Sf Sinod!

      • Atâţia bani numai pentru Sf. Sinod? Ce să facă ăsta cu ei, că are, de să mai dea şi la alţii. Io cred că-s de Catedrală, nu de pomană. Vedem dacă biserica-si schimba parerea despre fenomenul „Piaţa Universităţii” după întâlnirea prelaţilor, în Sinodul din 15-16 februarie. Puţintică răbdare, mon cher!

  3. Theodora spune:

    Chiar, de unde naiba a dat Ontanu 7 milioane de euro?
    Probema este ca nu il verfica nimeni … dar verificare serioasa … sa vedem cati are si de unde ii are … si nu doar lui … toti ar trebui verificati

Lasă un comentariu