Sărmanul Pirus…

După alegerile locale de… alaltăieri, din declaraţiile celor două jumătăţi ale „noului” PNL, Alina Gorghiu (PNL) şi Vasile Blaga (PDL), rezultă nici mai mult nici mai puţin că de fapt PNL a obţinut cele mai bune rezultate din istorie! Adicătelea ar fi repurtat o răsunătoare victorie!
Nu-i nicio noutate, în istorie au mai existat asemenea „victorii”, e chiar celebru cazul celor obţinute de regele Pirus împotriva romanilor la Heracleia și Ausculum. Noutatea-i alta: Cei doi sunt gata s-o pună de-un chef, să sărbătorească „victoria”, în vreme ce sărmanul Pirus, de departe mai realist, exclama: „Încă o victorie ca aceasta și suntem pierduți!”

6 comentarii la “Sărmanul Pirus…

  1. Mirela spune:

    Poate asta înseamnă că, prin milenii, oamenii mai degrabă se tâmpesc în loc să evolueze. Sau aici o fi vorba doar de un orgoliu infinit, nimic nou… dar e la fel de rău, oricare ar fi explicația.

  2. Orice chestie cu doua capete e un mutant, asa ca e greu sa intelegi logica unor modificati genetici.Pacat de genele alea bune, liberale!…

  3. Cârcotaşu spune:

    Adelino, acu’ şi cu genele „alea bune”: nu prea-i bine să te bazezi prea mult pe zestrea genetică. Asta-i o noţiune extrem de complexă, poţi avea 99% gene excelente, da’ cea rămasă până la 100 să ducă la cancer! 😯
    Poate asta vrea să spună şi vorba: Brânză bună-n burduf de câine! 🙂

Lasă un comentariu