Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!

Ne-am cam săturat de matrapazlâcurile lui Mircea al lu’ Băsescu. Familia Anghel stă la mititica pentru „şantaj”, în timp ce Mirciulică, pentru trafic de influenţă, le/ne dă cu tifla. Ce şantaj? Păi doar ce-i zise Isaura (nume predestinat) că dacă nu le dă banii înapoi (ceva sute de mii de euroi), merge cu jalba-n proţap la DNA, că ăştia se şi puseră-n mişcare şi îi legă pe toţi pentru şantaj. Că cică dacă unu’mi pune cuţitu’ la gât şi eu ţip să vină poliţia, cică l-am şantajat. Se potriveşte? Nu, da’ la Mirciulică a venit mănuşă!
Da’ ia de acilea altă speţă: Mariana Rarinca. Cum mama dracului şi-a permis prăpădita asta să-i ceară datoria ditamai şefe a ICCJ, Livia Stanciu. Auzi, cică s-o „dea în vileag”? Adicătelea s-o acuze pe la procuratură, poate la DNA.
ŞANTAAAAAAAJ! strigă ca din gură de şarpe Livia Stanciu, şi, din poziţia ei, cum spune neamţu’ „piece of cake” s-o facă pe toantă cu un 3 ani cu suspendare şi 60 zile muncă-n folosu’ comunităţii. Că ulterior o instanţă a infirmat verdictul, e altă poveste, de altfel şi ăia alţi proşti, şi-au luat şi ei partea, c-acu’s cercetaţi de Inspecţia Judiciară. Treaba a rămas ca-n gară.
Ei, da’ noroc că la noi nu funcţionează instituţia precedentului, că altfel, cum de şi-ar permite ditamai Şefu’ din BNR, unu’ Nicolae Cinteză, să ameninţe cu DNA-u’ chiar procesul legiferării, ditamai Parlamentu’?
Sunt sigur că vrednica Codruţa, cum care Codruţa, Codruţa Kovesi, baschetbalista, ajunsă cea mai tare femeie din România, cine alta decât şefa DNA-ului, se va autosesiza şi va începe cercetarea penală pentru infracţiunea de ŞANTAJ, lui Nicolae Cinteză. Păi parcă rămăsese stabilit, că ameninţarea cu darea-n vileag la DNA e infracţiune, cea de şantaj, şi pentru asta se poate face puşcărie!
Păi cum? Dacă mie-mi pune unu’ cuţitu’ la gât şi eu strig: POLIŢIA! sunt pasibil de-a fi acuzat de şantaj, iar ăsta, ditamai barosanu’, să-mi ia casa şi nici usturoi n-a mâncat şi nici gura nu-i miroase? Mă, să-l…

Publicitate

2 comentarii la “Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!

  1. Poate ca imunitatile astea n-or fi vesnice si s-o molipsi candva si muma de ciuma. Daca nu, macar de holera, malarie sau cel putin gripa porcina, ca tot vad ca revine la moda…
    DNA a ajuns cam ca Inchizitia si Codruta cam ca Torquemada.Iar noi ca vrajitoarele alea arse degeaba pe rug numai fiindca aveau o alunita din nastere si parea semnul diavolului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s