Nebunia în presă

Wanted dead or aliveCitesc, zilele trecute, pe DCNEWS o ştire uluitoare, conform căreia un „câine” terrier „pitic” a omorât un bebeluş de 3 săptămâni, ştire preluată zice-se din Daily Mail. Ca să fie mai sugestiv, făcătorul de ştiri ne prezintă 2 fotografii, una cu „bestia” care e un Yorkshire Terrier căruia-i iese capul dintr-o cană de ceai şi cea a unui copil care ar avea 3 săptămâni. Pentru conformitate, acesta-i linkul articolului nesemnat: Aici vedeţi DCNews.
Nedumerit foarte, „bestia” în cauză, care cu greu se poate numi căţel, nu pare a fi în stare de aşa un act feroce, dar mai mult nu-mi imaginam cum ar fi putut ajunge la copil, gândindu-mă că locul lui era undeva într-un pătuţ, leagăn etc, nu pe jos, să poată fi atacat de fiara pitică.
Nefiind deci convins, accesez şi linkul din Daily Mail, în care nici vorbă să fie despre un Yorkshire Terier, ci de un Patterdale Terrier care ar fi muşcat copilul, care nu ar mai fi putut fi salvat.
Ziaristul român, cel ce a cules ştirea şi a transformat-o astfel, probabil ştie el ce ştie despre ferocitatea piticaniei. Acum, oricine doreşte poate vedea care e diferenţa dintre cele două presupuse bestii. Pe stradă, totuşi feriţi-vă de Yorkshire Terrieri, nu ştiţi ce zace-n ei!
A, să nu uit, linkul pentru articolul din Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3132523/Three-week-old-baby-died-bitten-terrier-dog-Sunderland.html

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

10 comentarii la “Nebunia în presă

 1. Lasa, lasa, ca nu ne mai lasam noi paaliti de astia mici care par inofensivi! Ca doar am vazut de ce a fost in stare Boc, adica tot un terrier de-asta mic! Si cant te gandesti ca e gata sa ne atace ditamai buldogul de Blaga!… Astia nu se eutanasiaza??

 2. Doamne, cât de mișto ai surprins mizeria superficialității jurnalistului care este el jurnalist!
  La un asemănător articol, unde fotografia animalului n-avea nici în clin nici în mânecă cu știrea, un comentator șugubăț a scris – din punctul meu de vedere, puteai să pui o poză cu un cal.

 3. arakelian spune:

  si uite asa invat eu rasele de caini.
  In rest, dailymail e ziar de duzina. Sau cum zic francezii: de canalizare.

  • Cârcotaşu spune:

   Tot e bine.
   Da’ în ceea ce priveşte Dailymail, în presa română există fenomenul de pupat licuriciu’, deci nimeni nu ţine cont că e un ziar de şters la… nas! Orş’cât, e girat ca a fi englezesc, deci dă ora ezactă!

 4. balbeck spune:

  Am si eu un Yorkshire…se repezea la dog german,la ciobanesc caucazian.Si el este un pitic…dar sa ucida un copil este imposibil.

 5. cartim spune:

  Al meu Yorkie, era atat de bland …Imposibil de crezut o astfel de tampenie de articol….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s