Ce SRI, care SRI?

Udrea cu nasu'

Dom-le, plictiseală mare. Nu mai e cucu’ de la ora 6, nu tu alegeri, ce să mai zic, era cât p-aci să pierd şi subiectu’ ăsta de pe urmă, cu Elena Udrea. Toată lumea discută, dezbate, disecă, analizează. Da’ nimeni n-a băgat de seamă cât de tare e dama. Cu cine şi-a găsit ea să se lupte, păi cu generalu’ Coldea. Cu nimeni altu’. Că cică ăsta n-o avea la maţ pen’că auzi, ea era alternativa la informare a preşedintelui! Băăăi, să vezi şi să nu crezi, că doară cucoana e chiar convinsă de ce spune! Auzi! Madam Udrea a fost alternativa la SRI a lu’ Traian Băsescu, adică dacă SRI-u defecta cu totu’, nu era nicio pagubă, madama era la datorie, îi ţinea locu’!
Vedeţi ce tare era, acu’ nu că-l informa pe preşedinte ce cumpărase coana Bică şi coana Topoliceanu la Paris, nuuu, ce să mai, rivaliza cu SRI-u’, cu 10.000 de agenţi cât se zice că are. Fraţilor, da’ tare cucoana asta! Au mai avut englejii pe una căruia i-au zis Doamna de Fier, da’ aia-i conducea cu mână de fier, nu se bătea nici cu eMaIsix-u’ şi nici cu Scotland Yard-u’ dom-le! Aia avea mâna din fier, da’ a noastră ce-o avea din fier?
Eu ce să mai zic, unii spun că s-ar putea trăi şi fără SRI, coana Udrea ne şi exemplifică, ce să mai, e drept, ar fi fost mai economic, oricât o fi ciordit coana mare, da mai ştii?

Publicitate

2 comentarii la “Ce SRI, care SRI?

 1. Nu mai carcoti atata, zi „merci” ca esti contemporan cu noua Mata Hari! Si parca si Coldea seamana putin cu James Bond, nu? Suntem pe maini bune, niste iscoade ninja ne mai trebuie…
  Tare mi-ar fi placut ca semnul ala cu mana la nas sa se fi interpretat mai artistic, adica cu mana IN nas, eventual cu mucu’ la vedere.Desi eu cred ca doamna Udrea, la valoarea ei, nu produce muci, ci perle.

  • Cârcotaşu spune:

   Ce să spun, Adelină, s-ar putea să ai dreptate, da’ oriş’cât, nu-mi iese din cap chestia aia, că madama se ţine-a fi alternativă la 10000 de SRI-şti! 😯
   Cât priveşte nasu’ cucoanei, nu cred să producă perle, alea le scoate pe gură, iar pe la… spate, tot vânturi răsuflă! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s