Extraordinară decizie!

Toni Greblă, judecător la Curtea Constituţională.
Cică ar trebui să-şi dea demisia, doar că domnul în cauză s-a autoflagelat, şi-a luat 35 zile de concediu!
Uhuuuu! Auziţi, fraţilor, care mai aveţi probleme, luaţi-vă frate concediu! Din câte ţin minte luatu’ concediului e totdeauna o problemă pentru un salariat! Ce tare-ar fi, când te superi, să-ţi iei concediu!

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

4 comentarii la “Extraordinară decizie!

 1. Am si eu o problema: nu castig la loto! Daca-mi iau concediu de odihna se rezolva? 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   Adelină, nu ştiu dacă ai rezolva ceva cu câştigu’ la Loto, poate merită încercat. Doar că vezi, probabil că aşa, un concediu de 35 de zile, e puţin probabil să poţi să-ţi iei, că doar tu eşti asociată cu barza…! Iar cu o săptămână, 10 zile, fâsss, nu faci nicio treabă!

 2. Mumu spune:

  Scuză-mă Cârcotaşu pentru off topic.

  Ieri, la ianuarie 28, 2015 la 8:15 pm, domnul Năstase mi-a transmis:
  “Vsile, Mumu, Marcus, Adrian B.,
  vă rog să folositi alt “câmp de bătălie” pentru schimburile de replici pe chestiuni personale. Aici, eu imi voi folosi prerogativa de a cenzura. E suficientă mizerie in jur…”

  Astăzi la ianuarie 29, 2015 la 7:54 am, i-am postat următoriul comentariu:
  “Domnule Năstase, am înţeles apelul dumneavoastră şi mă voi conforma. De fapt, mai aveam un singur comentariu de adresat domnului Viorel Grigorenco, unul în care să spun adevărul despre apariţia cărţii lui Marcus (în care eu am avut un rol de catalizator), şi despre “măreţul act de mecenat dezinteresat” realizat de Viorel. Dacă nu se poate, nu se poate, nu-i nicio supărare.
  Ceea ce n-am înţeles, dar deloc n-am înţeles, este faptul că vă adresaţi şi lui Marcus, acesta neavând niciun amestec în demersurile mele, iar dumneavoastră stiţi bine acest lucru, căci vedeţi din ce localităţi postăm fiecare.
  Domnule Năstase, am dorit, aşa cum am anunţat încă de la început, să fac un act de igienizare a acestui spaţiu, pe care îl preţuiesc, de infecţia pe care o reprezintă cvasitotalitatea comentariilor domnului Viorel Grigorenco. Din păcate, infecţia, presupusă banală, s-a dovedit a fi un cancer extins, cu metastaze ascunse.
  Regret că v-am deranjat, dar mai ales regret că nu v-am convins că Vsile este malign pentru discuţiile şi comentariile de pe diferitele threads pe care le postaţi.
  Să auzim şi de bine!”

  L-a respins. Probabil că-l deranjază adevărul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s