Ce ar fi, de-ar fi să fie?

Fixat iniţial pe 18 noiembrie, marţea de după alegeri şi amânat până pe 25 noiembrie, a doua marţi de după alegeri, termenul pentru pronunţarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cauza incompatibilităţii lui Iohannis, ni se arată a fi o cauză amânată pentru a se uita de ea. Altfel ce-ar fi ca mâine să ni se spună că alegerile au fost degeaba? Păi ar fi o nebunie, ce spun eu, o grozăvie!
Crede cineva într-o asemenea posibilitate? Sau să se amâne din nou pronunţarea?

6 comentarii la “Ce ar fi, de-ar fi să fie?

 1. Mirela spune:

  Nu ar fi bine, daca se repeta alegerile avem sansa sa iasa Macovei a doua oara !!! Daca li se da azimutul asta pe Facebook ne trezim cu nebuna aia betiva, acra si amara ca presedinte, asa ca lasa-l pe Iohannis, el e jumatatea plina a paharului acum !

  • Cârcotaşu spune:

   Vezi că greşeşti, s-ar repeta turul 2, cu Ponta şi Tăriceanu. Da’ tot nebunie ar fi!

   • Mirela spune:

    Mă tem că ar lua-o de la capăt cu turul întâi, nu crezi că găsește băsescu o chichiță, chiar ilegală, aprobat apoi de toate instituțiile posibile care i-ar cânta în strună, ca de obicei ? Mai bine nuuuu….

   • Cârcotaşu spune:

    Păi n-ar avea cum. Ordinea a fost stabilită, în turul 2 au intrat Ponta şi Ioh. Dacă unul din ei iese din cursă, automat rămâne celălalt plus cel de pe locul 3, adică Tări!
    Da’ deja s-a hotărât primul termen pentru 14 ianuarie, după validarea alegerilor, deci dacă muşchii lor vrea să-l declare incompatibil, alegeri anticipate scrie pe fruntea noastră!

 2. Cica sa avem rabdare pana in ianuarie. Intai ne ocupam de sarmale, de Plugusor, pe urma mai vedem cine-i presedinte…

  • Cârcotaşu spune:

   Da, se pare că o lungesc tocmai bine ca să ne zăpăcească definitiv. Nu ştiu ce-a urmărit Băse, da’ nu cred că mai poate avea importanţă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s