Ce urmează?

Interesantă evoluţie care stârneşte, pe bună dreptate, curiozitatea: ce va mai putea fi după ce nu va mai fi un politruc care vrea… la preşidenţia României?

5 comentarii la “Ce urmează?

 1. Urat suna cuvantul asta, „politruc”! Da’ uite ce frumos suna citit inves: curtilop! Hai ca asa parca i se potriveste mai bine, nu? 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   Adelino, Adelino, toate cuvintele sunt cuvinte, ele nu sună nici urât, nici frumos, folosesc doar comunicării. Unele definesc diverse lucruri, situaţii, stări, da’ nu le trecem în DEX pe criteriu’ estetic, ci doar pe reprezentare. Mi s-ar părea normal ca acolo să apară şi cuvinte considerate aşa-zis indecente. Fie că sunt pomenite, fie că nu, ele există şi toată lumea le cunoaşte înţelesu’, deşi mulţi se fandosesc cu un Vai, se poate?
   Şi la urma urmelor n-ai băgat de zeamă că de fapt individu’ nu ştie româneşte. El a vrut să spună „un politician”, da’ n-a ştiut cuvântu’. Ideea este aceea de a vota să ne fie preşedinte un venetic care ne dispreţuieşte. Ferdinand, care nu s-a născut în România, a învăţat româna la bătrâneţe, n-ar fi comis o asemenea gafă. Ăsta, care se dă a fi fost „dascăl” e analfabet. Votaţi-l fraţilor, că-i de-al vostru! E el neamţ? Ie!

   • De-al meu nu e sigur! Nu-mi plac nici nemtii si nici oamenii incrancenati care vorbesc cu falcile stranse de parca i-ar strange mereu pantofii. si, mai ales, nu-mi plac ipocritii! Deci sa-l voteze altii, nu ea.

   • Cârcotaşu spune:

    Păi cam aşa gândeam şi eu! Gând la gând cu bucurie! 🙂

 2. Americanii spun: domnule preşedinde, mai puțin și mai bine! spune:

  […] Întrebarea mea este: care “noi” va opri pe toți acești răufăcători? Pentru al cita pe Frederic cel Mare, “cel care apără totul, apără nimic.” La aceasta am putea adăuga faptul că americanii provoacă  războaie peste tot, și sfârșesc prin a fi înfrânți. Cel care ignoră nevoile interne de dragul slavei imperiale  este în căutarea unui picior în fun… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s