N-ai mai văzut!

Ailei! Săriţi lume! Nu s-a mai pomenit aşa ceva! E fără precedent!
Citare a lamentării lui Radu Tudor, din ultimele zile, inclusiv azi 15 iunie 2014 (hai s-o înregistrăm ca memorabilă), gândindu-se, simpaticul prezentator, analist, militar, politic, să dea dracii dacă mai ştie cineva ce mai e!
De ce se vaită? Păi plânge că nu mai are subiecte pentru emisiuni, de-a ajuns Sinteza Zilei să reîncălzească ciorba cu sportivii. Ăştia te scot totdeauna din rahat, când n-ai scandaluri politice de expus. Şi totuşi ar fi ceva, că doară „comiterea” de infracţiuni de către Mircică Băsescu, n-ar fi de ici de colo, da’ vezi Doamne, p-acolo se pare că se coace ceva şi mai ales li s-a cam pus frână.
Aşa că, Ailei, săriţi lume, nu s-a mai pomenit aşa ceva, e fără precedent!
Mai sunt 5 luni până la alegerile prezidenţiale şi noi nu ştim pe cine tre’ să avem în vizor, n-avem ce să mai forfecăm. Faceţi ceva, că trebuie şi gura noastră să mănâncă ceva!

Publicitate

4 comentarii la “N-ai mai văzut!

 1. Victor St. O. Ica spune:

  Daca postai asta pe facebook, ti-as fi dat un big LIKE!

 2. Am fost telespectator fidel al Antenei 3. Mi-a trecut cand am vazut ce repede se schimba macazul la comanda si cum impartialitatea e doar vorba in vant. Si cand mai aud cum este laudat „marele libera” Tariceanu, cel care nici n-a avut curajul sa se re-inscrie onest in partidul pe care l-a parasit pentru un scaun mai confortabil, mi se cam face grata. Si de Antene, si de politica…

  • Cârcotaşu spune:

   Fata mea, nu-i nevoie să fii un telespectator fidel al Antrenei 3, ca să vezi că nu se prea schimbă macazul la comandă. Chestia cu imparţialitatea e o aiureală propagandistică fără nicio valoare. De fapt nu există imparţialitate! Cum zici tălică, „marele” liberal Tăriceanu, este într-adevăr un mare liberal. N-are nevoie să aibă curajul să se reînscrie, pen’că n-avea de ce să-l părăsească, iar dac-a făcut-o a avut el oareş’ce motive. Chestia cu scaunul mai confortabil e o altă aiureală de care-mi pare rău că ţi se face greaţă, că doar aiureală fiind nu se ezixtă. Asta aşa, în general, că veni vorba de politică….
   Altfel, merci că mă vizitezi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s