Klaus Johannis? Un „mic” amănunt!

Am mai spus, da’ cum n-am pretenţia să fiu „dătător” de ton, îmi dau seama că prea puţini au auzit ce z’sei eu! Ei, şi la urma urmelor ce mare lucru am zis, de-ar fi trebuit ca lumea să se crucească ascultându-mă? Păi n-am zis nimic altceva decât că neamţu’ nostru e neamţ pe bune, cu acte, adică e şi cetăţean german, supus de-al lu’ Frau Merkel. O să vină unii ş-or să zică: Ei şi? Păi nu merge aşa stimabililor, nu merge, că cade! Doar prin Peru, pare-mi-se, s-a mai pomenit aşa ceva, cu un japonez ales preşedinte, că cică japonezii erau mai cinstiţi. Timp de 10 ani, după ce l-au ales, în 1990, n-au mai reuşit să scape de el. În 2000, când în sfârşit au reuşit, el a scăpat cu fuga în Japonia, că-n Peru aveau gânduri de-nălţare cu el! Da’ nu, acum pe bune, ia gândiţi-vă că la un moment dat interesul Germaniei e în opoziţie cu cel al României!! Ce credeţi c-ar face preşedintele nostru cu două cetăţenii? Ce jurământ de credinţă va respecta? Să nu-mi povestească cineva de Ferdinand, cum a intrat el în război de partea Antantei, împotriva Germaniei, în fapt. Că dac-ar fi fost după el, şi nu după consiliul de coroană, aţa îl trăgea taman invers! Dar pe vremea aceea nu stăteau drepţi toţi politicienii în faţa DNA-ului, CSM-ului, ICCJ, ANI şamd-ului. Care la rândul lor stau drepţi doar în faţa unuia, care are doar a pocni din degete pentru a i se împlini voia.
Şi apoi, nu ştiu de când are neamţul, în general, renume de democrat, că-n numele democraţiei ăsteia nemţeşti românu’ pare-a fi gata să înveţe să danseze valsul nemţesc, cu celebrii paşi links-rechts, links-rechts, în măsura… eins-zwei! Va urma apoi obligaţia românilor de a-şi procura un permis de şedere şi altul cu drept de muncă, că doar prezidentu’ nost’ va prelua din practica şi experienţa landurilor Germaniei şi, la urma urmelor, ca toate lucrurile să meargă mai repede, ce să mai pierdem timpul, ce să ne mai încurcăm cu un intermediar? N-ar fi mai bine s-o alegem direct pe Frau Merkel? Apoi vom face nişte economii bugetare nesperate, că doar multe instituţii nu-şi vor mai avea niciun rost, putând fi desfiinţate fără nicio pierdere. Ce rost ar mai avea să cheltuim cu SRI-u’? Da’ mai ales cu SIE? Ce ne-ar mai trebui MApN, că doar au ei o sculă de minister… se compară?
Ei, are cineva propuneri? Adică altele, dacă sunt. Dacă nu credeţi ce vă zic, tre’ să-l credeţi pe Crin Antonescu, care nu ne-a minţit niciodată, s-a mai scăpat el uneori, ce-i drept da’… Ce ziceam? Păi revedeţi mesajul către Victor Ponta, transmis de dl Antonescu, într-o emisiune televizată de prin 23 februarie. Ce ne spune el acolo? Păi să vedem:

Câtă vreme noi propunem nişte oameni, în frunte cu Klaus Iohannis, despre care şi domnul Ponta, şi alţi observatori, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu, spun că este foarte bun, (…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis, ar fi o şansă la Consiliul JAI pentru intrarea în Schengen

Publicitate

2 comentarii la “Klaus Johannis? Un „mic” amănunt!

 1. Marcus spune:

  @Bre, nea Carco, nimicuta n-ai inteles! Alegandu-l pe neamt sa-i conduca liberalii n-au facut altceva decat un mic antrenament pentru viitorul foarte apropiat cand vor vota direct cancelaru’ (daca vor mai avea drept de vot) Germaniei in calitate de colonizati ai Reich-ului. Ce n-a reusit Hitler cu diviziile a reusit Merkel cu devizele 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  • Cârcotaşu spune:

   Bre, Marcus! Bag sama că tălică nu pricepuşi nimica. Care devize bre? Te-ai dilit? Merkel vrea să reuşească cu Băsescu, Antonescu şi Johannis că devizele le-a prăduit de mult, în Grecia. Da încă n-a reuşit, mai vedem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s