Semne bune anul are…

Până mai acu’ ceva vreme era mare cerere de venire a procurorilor de la parchete la DNA. Vorba ceea, pe lângă salariul dublu, alta e viaţa când eşti în atenţia naşului, atunci când îl ai în suflet, şi te poţi remarca pe lângă f’un dosar, ceva.
Ciudăţenia pare a fi aceea că procurorii DNA au cam început să ceară să fie transferaţi la loc, la parchetele de la care au venit la DNA, şi asta în condiţiile în care pierd jumătate din salariu. Ce să fie, ce să fie? Cumva ceva dosare la care n-ar mai consimţi să devină părtaşi, c-ar fi mirosit că-i groasă? Cică în luna martie 13 procurori au părăsit DNA-ul pentru a se întoarce la parchete, provocând astfel o lipsă acută de personal la DNA.
E un semn, de bine zic eu! http://www.dcnews.ro/procurorii-parasesc-dna-tot-mai-mul-i-cer-sa-se-intoarca-la-parchete_440251.html

24 comentarii la “Semne bune anul are…

 1. Emil Vulcanescu spune:

  Bine Zici !
  Sa fii iubit…
  Cu stima Emil

 2. Daca sobolanii incep sa paraseasca corabia inseamna ca naufragiul e iminent. Sper ca marele carmaci si conducator de „biruinte” sa ramana la timona pana ce epava se va scufunda definitiv! Sa mor io daca nu vars si-o lacrima dupa modelul „draga Stolo!”…

  • len19000 spune:

   TRAGEREA LA RASPUNDERE A “STATULUI DE DREPT” NEDREPT(EMINAMENTE MAFIOT) ROMAN DE CATRE CONTRIBUABILUL ROMANO-EUROPEAN
   +
   +
   +
   +

   LUPEA NICODIM EUGEN

   • Cârcotaşu spune:

    @ Domnu’ Lupea Nicodim Eugen,
    Automat, siteul v-a trecut la spam. Nu suportă răcnetele. Cum mesajul dv este „scris” în ţipete (cu majuscule) a fost tratat ca atare. Eu m-am conformat. Pentru viitor, dacă veţi scrie civilizat, veţi putea publica şi aici.

 3. Cârcotaşu spune:

  Ehe, ce-o să fie, ce-o să fie! Care alegorice cu dansuri, muzică de petrecere… Da’ fără lacrimi. Adelino, fii bărbată!

 4. dlnimeni spune:

  Avem o alta generatie de „decretei”! Sa ne amintim procedura: gloriosul nostru presedinte a adus, in sensul deplasarii geografice insotita de promovare, vreo citeva mii de procurori si judecatori. Ceea ce s-a zis mai putin, partea mai ascunsa si mai dureroasa este ca, pentru ca acele citeva mii de locuri sa fie create, mii de procurori si judecatori au fost pusi pe liber: unii trecuti la pensie, altii refugiati in avocatura, care cum a putut. O debasificare a justitiei, de catre un alt presedinte, nu poate fi facuta, decit tot cam la fel, daca vrem sa nu dureze o generatie. Asa incit domnii procurori, cei de la DNA, se gindesc ca mai bine sa dispara ei in locuri mai dosnice, unde o epurare ar putea sa ii ignore, ochii care nu se vad se uita. La transfer isi pastreaza gradele, asa ca nu stiu daca leafa chiar li se injumatateste, oricum mai bine mai putin decit deloc si, in fond, la o scara mai mica, privilegiile lor sunt, in principiu, aceleasi. Si mai cred ceva, cu nasul in suflet, sunt trimisi in transferuri, in locuri din care vor face, in numele tatalui, mizerii urmatoarei puteri. La DNA va fi prea vizibil pentru asa ceva.

  • Cârcotaşu spune:

   Da, ştiu şi eu că aşa s-au petrecut lucrurile, cu rezervă la numărul de „câteva mii de procurori şi judecători”. Doar că mai greu a fost cu judecătorii. Procurorii au venit din avocatură, iar cei ce-au plecat s-au dus în avocatură. Problema ar mai avea o rezolvare: retragerea calităţii de magistrat pentru procurori. În sensul ăsta se începuse a se întreprinde măsuri, sistate de Macovei. În ceea ce-i priveşte pe cei „cu naşu-n suflet”, se pare că la DNA e condiţie pentru existenţă. A se vedea că la Parchetul General s-au închis toate dosarele referitoare la referendum, în timp ce la DNA se continuă instrumentarea lor. Şi-n final, oricare-ar fi motivaţia retragerii lor pe locuri cu vizibilitate mai mică, important este că o consideră necesară, prevăzând alte vremuri. Acesta ar fi „semnul bun” la care am făcut referire.

   • dlnimeni spune:

    Asa este, dar nu am scris comentariul in ideea ca dvs. nu ati sti despre ce este vorba. Am o verisoara, in provincie, care a fost la viata ei si procuror si judecator si avocat, iar acum este pentru a doua oara judecator; as putea sa o intreb, doar ca nu sunt in relatii prea bune cu ea: Si nici nu sunt interesat sa imi imbunatatesc relatiile cu dinsa, e cam betiva.

 5. stopsy spune:

  I LIKE ! Doresc adresa Dvs electronică pentru desene politico -satirice, SPECIAL PENTRU BLOGUL DVS. !

  • Cârcotaşu spune:

   @ stopsy,
   Bun venit! Sigur, dacă e-mailul lăsat cu mesajul e valid, aveţi acolo un mesaj de la mine. 🙂

   • stopsy spune:

    STOPS
    joi, aprilie 17, 2014 6:58:00 a.m.
    http://www.stops-caleidoscop.blogspot.com
    Iată și un KNOW HOW referitor la CUM se înțelege acest moment istoric desenat CA DESANT MASIV:
    – NATO nu are altă posibilitate de a stopa „desantul rusofon” care are denumirea de cod REFERENDUMUL ROȘU / KRASNÂI REFERENDUM decât pregătind un raion antidesant ;
    – am avut inspirația unei GĂURI NEGRE care nu iartă nimic, ideea fiind aplicată chiar prin litera O de la NATO care-i cam stă-n coaste țarului prin simpla și inevitabila proximitate. Dacă nu se poate publica aici nu mă deranjează comentarii la http://www.stops-caleidoscop.blogspot.com !!

   • Cârcotaşu spune:

    @ Stopsy,
    Dom-le, sigur că se poate publica, doar că nu se pupă cu niciun articol scris până acum. Am văzut desenul cu… gaura neagră!

 6. stopsy spune:

  BEGHEUȚĂ REDIVIVUS !!

  • stopsy spune:

   bine … bine … nu te mai uita în gaura aia ,,, că e vinerea mare ! Anal – izează și PONTA-N BUNKĂR … PAȘTE FERICIT!!

   • Cârcotaşu spune:

    Merci asemenea şi aşijderea, Paşte fericit!
    Da’ să mă baţi dac-o găsesc p-aia cu „Ponta-n Bunkăr”! 😉

 7. stopsy spune:

  Aprob pub … poate se pupă cu ANTON … cum care?! … ăla de a turnat betoane la fund -ația mapn !!
  sTOPs MMXIV
  caută în email cu subiect Paste fericit!!

  • stopsy spune:

   pontaNbunkar.jpg

   • Cârcotaşu spune:

    Bre, pe blogu’ lu’ matale nu ezixtă buton „cată”. Păi în cazu’ ista dă-mi dom-le link, nu cum o cheamă pe poză, că am căutat până acu’ 3 chestii, dijaba, câte 15 mn şi de-acu’ nu mă mai prinzi la sportu’ ăsta.
    Da’ orş’cât, se pare că nu eşti la curent, că nu-i vorba de niciun bunkăr decât în capu’ lu’ bese, şi nici măcar nu s-a mutat, a fost o gulgută pentru fraieri!

  • Cârcotaşu spune:

   Bre, Anton n-are nimic cu fundaţia MaPN-ului. Dacă nu ştiai, află că e ăl’ de ţi toarnă-n cur beton!

 8. dlnimeni spune:

  Pasti fericit, Carcotasule!

 9. • happy easter ! • Páscoa Feliz • ¡Felices Pascuas! • Христос воскрес • Христос васкрсе • Veselé prežitie Veľkonočných sviatkov • Среќен Велигден • Buona Pasqua! • Χριστός ανέστη! • Frohe Ostern! • Joyeuses Pâques! • Vrolijk Pasen! • God påske! • Sretan Uskrs! • Са Святам Вялікадня! • Քրիստոս յառեաւ ի մեռելոց !
  Dvs. & postacilor Dvs. de la părintele … lui BG-uiză !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s