Noi tehnologii spaţiale vor fi aplicate în viitorul apropiat!

stargate

Citez o declaraţie şoc a Preşedintelui American Barack Obama, conform căreia, semnarea acordului comercial transatlantic va facilita exportul de gaze naturale dinspre SUA către Uniunea Europeană. Dificultăţile insurmontabile privind transportul transatlantic al acestora vor fi depăşite, conform unor surse de încredere, prin folosirea unor noi tehnologii spaţiale, respectiv activarea Porţii Stelare SG1 şi transferarea în Europa şi activarea Porţii ţinută în conservare în Antartctica. Se intenţionează şi introducerea ca rută de rezervă SG1-SG Atlantis-SG Europa. Iată că situaţia din Ucraina determină renunţarea la menţinerea tabuurilor aplicate unor tehnologii folosite în exclusivitate, până acum, de către SUA.

Publicitate

8 comentarii la “Noi tehnologii spaţiale vor fi aplicate în viitorul apropiat!

 1. Ghita Bizonu' spune:

  Acu mai praftic si terestru se pare ca SUA vor exporta faze de la Pungesti.

 2. Vorbesti de star-gate-urile alea ca de cursa de navetisti spre Cuca Macaii, un mizilic acolo… 🙂
  Daca inteleg eu bine Chevron-ul scoate gaze de la noi, la duce in America, de acolo se transfera spre Antarctica si apoi se livreaza (probabil sub forma de inghetata pe bat!) catre Europa. Dar ce te faci daca Putin anexeaza si Antarctica? Uite de-aia vreau eu plita cu inductie, sa nu mai plimbe astia gazul atat!

  • Cârcotaşu spune:

   Le-o duce, maică, în America, da’ pe unde, că peste Atlantic ntţ, nu se poate, aşa că vezi că SG1 e o soluţie, deşi nu merge spre Cuca Măcăii, că acolo n-are SG Cuca Măcăii! Altfel, vezi că mai e unu’ care zice că o să vândă Americanii gazele de la Pungeşti lu’ UE. Îţi dai seama ce coadă o să fie? Altfel, ai grijă ce-ţi doreşti, plită cu inducţie, că vinzi şi casa şi tot ce ai ca să plăteşti consumu’!

   • Daca plita cu inductie nu e buna trec la tuci pe pirostrii, ca doua surcele si-un amnar gasesc eu… 🙂

   • Cârcotaşu spune:

    Dom’le, vot kultur! Io vorbesc de tehnologie spaţială, chestii elevate, şi ea vine cu tuciu pe pirostrii. Păi sigur că surcele găseşti şi ai să găseşti şi cribite, n-o să te-ncurci cu amnaru’! 🙂 Numa’ uită de gazu’ de la Pungeşti, c-auzi că ăla o să-i îndestuleze pe occidentalii lu’ Merkel!

 3. stopsy spune:

  adelina … vrei să te pârlești ?! vezi ce a pățît sensei la COMENTARIADA.RO pe http://www.stops-caleidoscop.blogspot.com kiss

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s