După ce-mbăiem copilu’ îl aruncăm cu apa…

Toată lumea se vaită că s-a rupt căruţa cu USL-u’, că toţi sunt o apă şi-un pământ, că s-au săturat să mai voteze, că la ce bun, din moment ce nu-i niciunu’ mai breaz decât Băsescu.
Dom-le, da memorie scurtă avem, unii desigur. Am uitat, că de bine de rău, guvernu’ ăsta a reparat ce stricase Boc şi gaşca în materie de salarii şi pensii, că pensiile chiar au crescut, puţin, dar au crescut, că lucrurile au început să se mişte în sensul bun, ba că, spun finanţiştii occidentali, România a intrat pe creştere economică de 3,5%, chestie remaracabilă.
Acu’ ce ne rămâne nouă de făcut? Păi după ce am „scăpat” de grija votului, să-i înjurăm pe toţi, la grămadă, că la asta ne pricepem cel mai bine şi, de fapt, şi pe noi ne doare tot în cur de ţara asta.

Publicitate

4 comentarii la “După ce-mbăiem copilu’ îl aruncăm cu apa…

 1. Asa cum crestinii habotnici il asteapta pe Mesia, asa astept eu un politician care sa-mi redea increderea si speranta. Dar mi-e teama ca o sa ma inghita iadul inainte sa gasesc Mantuitorul…Stii tu pe cineva care merita aplaudat acum?

  • Cârcotaşu spune:

   Eiii! Alooo! Pentru creştini Mesia a venit, e vorba de Iisus. De aşteptat îl mai aşteaptă evreii, cei care nu l-au recunoscut pe Iisus.
   De tine ce să zic, dacă îl tot aştepţi? Întrebarea însă ar fi alta: Dacă vine mâine, eşti sigură că-l vei recunoaşte? Că nu vei fi printre cei ce strigă pentru Barabas?
   Dacă vrei să aplauzi du-te la vreun spectacol, ceva. Altfel era la fel şi cu minus 25% din salariu? Tu-i maica mă-sii! Cică n-are ursu’ coadă!

 2. Lupu spune:

  Tot binele l-au facut rau, iar raul l-au facut bine!cam asta este esenta tuturor politicienilor si partidelor romanesti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s