O altă muscă-n curu’ calului!

Dom-le, scandal mare cu unu’ Papici, mare sculă pe basculă, unu’ din ăia fără de care nu se poate, de care-s pline cimitirele,.
Acu’, că a fost schimbat, e una, da’ cum se bagă orş’care să comenteze, să ameninţe, să se dea rotund, păi ăstora poate să le fie de cap!
Primu’ a fost Ponta, să ne explice el cum Papici e un băsist ultras. O fi, da’ nu ăsta a fost motivu’ pentru care-a fost schimbat, ci parcă acela că i-a cam ajuns cu un an prelungit la două mandate. L-ar suporta cineva pe Băse un an în plus? Ar fi normal aşa ceva?
P-ormă apare Băse, tunând şi fulgerând, confirmând că Papici a fost omu’ lui, se şi autodenunţă c-a dat telefon procurorului general să-i indice el ce e bine şi ce nu-i bine.
Se trezeşte şi veşnic prezidenţiabilu’ Crin, că vezi dragă Doamne, Băse era-n drept să-i dea telefon procurorului, că doar la nivel instituţional se comunică… da’ că Ponta n-avea voie să ne povestească despre cât de băsist e Papici.
Bomboana pe colivă o constituie Însărcinatu’ cu Afaceri AI al Statelor Unite la Bucureşti, care apreciază el ce bun şi competent e Papici, da’ şi doamna Mariana Alexandru, adjuncta lui şi că DNA-u’ trebuie să fie condus de oameni competenţi, şi-n concluzie cei propuşi a le lua locul ar fi ultimele… jeguri. Ştie el ce ştie!
Ui’ ce zice ăsta:

“Ne exprimăm admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată de domnul Lucian Papici şi de doamna Mariana Alexandru. Este esenţial ca numirile înlocuitorilor acestora, care au o importanţă crucială, să fie rezultatul unor proceduri corecte şi al consultărilor, astfel încât DNA să continue să fie condusă de procurorii cei mai competenţi, curajoşi, cu realizări remarcabile în lupta împotriva corupţiei. Îndemnăm toate părţile implicate – procurorul şef al DNA, procurorul general, ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi Preşedinţia – să coopereze şi să se consulte în legătură cu acest subiect”.

Scurt. O altă „indicaţie” preţioasă pentru România, care modifică şi Constituţie şi tot ce mai mişcă prin ţara asta. Stabileşte domnu’ Vamă Măcelaru'(într-o traducere trilincvă – Douane Butcher), însărcinatu’ lu’ SUA, că la numirile de procurori au treabă şi CSM-u’, ba şi Preşedintele!!!
Acu’, dacă tăcea primu’ ministru, tăcea şi prezidenţiabilu’, ba poate şi prezidelu’, că poate el a ieşit pe strasse doar ca să ne-arate că nu Ponta-i şefu’. Da’ tot rămâne o întrebare: Cât îşi mai închipuie Sam, unchiu’, că îl mai suportă românu’ să se bage el în ciorba noastră, să ni-l bage pe băsău’ pe gât? Că vorba ceea, dacă-i place aşa mult de el să-l ia acolo, la el acasă şi n-are decât să-i facă şi soclu. Da’ pe noi să ne slăbească. C-o să-ncepem să ne gândim un pic mai departe la parteneriatul ăsta-n care noi avem numai obligaţii!
Şi ar mai trebui să ştie domnu’ Măcelaru’ că noi avem o vorbă, aia cu obiceiul muştei de a se băga în locurile în care n-are ce căuta, cel mai cunoscut fiind curu’ calului!

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

7 comentarii la “O altă muscă-n curu’ calului!

 1. dlnimeni spune:

  Carcotasule, povestea – in partea de inceput – a fost cam asa si o puteti verifica, partial (luju.ro): atunci cind s-a anuntat aruncarea peste bord a lui Papici, o parte din media si in special luju.ro, a dezvaluit ca si inlocuitorul este tot un individ cu nasul in suflet, autor si asta de dosare – pocnitori. In urmare, propaganda pro-Ponta s-a simtit datoare sa faca doua lucruri: sa accentueze tusa basista a lui Papici, transformindu-l din tutar intr-un soi de monstru al raului – si sa iasa mediatic si cu ideea ca Ponta ( recte Nitu) nu prea avea ce face fiindca toti inaltii procurori sunt, in fapt, numiti de presedinte. Adica, un rau mai mare ar fi fost inlocuit cu unul mai mic.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dl Nimeni,
   Da, dom-le, aşa a fost. Doar că pentru mine musca-n curu’ calului e Însărcinatu’ lu’ SUA, Măcelaru’ Vameş! Ca după titlu…
   Cu precizarea că înlocuitorul lui Papici, Bendeac, e de fapt o madamă, madamme Bendeac! Şi ea băsistă până-n vârfu’ pedichiurii, da’ oriş’cât, nu e Papici. Ea are-n grijă Antenele lu’ Voiculescu, da’ tot nu-i de valoarea lu’ Papici care administa dosaru’ Flota.

 2. Emil Vulcanescu spune:

  NU TE STRESA !
  Draga Prietene
  Sa – ti dea ” hal de sus ” multa Sanatate !
  Lasa-l pe P… in jelea lui …
  Sa fii iubit …
  Cu stima Emil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s