Mă vrei?

eutanasiere2

Publicitate

4 comentarii la “Mă vrei?

 1. incaunipocrit spune:

  Reblogged this on The International Blogspaper.

 2. dlnimeni spune:

  Sunt superbi, nu-i pot lua insa pe toti! Sa stiti ca mediatizarea tragediei dib Bucuresti a inceput sa aiba consecinte si in rural: au aparut reprosurile ca nefericitii ciini latra noaptea (!) si nu se poate „lumea” odihni. De exemplu.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dl Nimeni,
   Nu-mi daţi exemple din rural. Dumneavoastră, acolo unde aveţi „moşia” sunteţi o excepţie faţă de cei din jur. Ţăranii nu preţuiesc serviciile câinelui. Le place să le păzească avutul, dar singura hrană pe care le-o dau e un boţ de mămăligă pe zi. Printre toţi cunoscuţii mei, posesori de câini şi chiar crescători, funcţionează comandamentul de a nu da pui de câini la ţară, altfel îi condamnă la o viaţă mizerabilă. Dar o altă problemă este aceea că în toate oraşele din ţară, din satele vecine, se aduc şi sunt abandonaţi pe străzi, fără întrerupere, pui de câini, cei ce vor îngroşa rândurile maidanezilor.
   PS – Poza asta pe care-am preluat-o de pe DC-news m-a impresionat din cauza expresivităţii privirii acestui „animal”, care spune mai multe decât cea a unor semeni de-ai noştri. În spatele speranţei lui de a impresiona pe cineva se ghiceşte satârul călăului. Şi pe urmă, ce nu ştiu toţi susţinătorii sportului masacrului, este că orice maidanez îşi doreşte un stăpân, iar odată adoptat devine cel mai ascultător şi cel mai credincios. Aţi încercat să mângâiaţi un maidanez pe stradă, aţi văzut cum se ţine după dumneavoastră? Dar îmi pierd timpul. Dumneavoastră ştiţi toate astea, bat ca un fraier la o uşă deschisă! Da’ poate mai citesc şi cugetă şi alţii! 😆

   • dlnimeni spune:

    Multumesc. Este cazul sa amintim si de multimea ciinilor abandonati prin paduri si muritori de foame. Mai in orice padure popositi, in citeva secunde apar 3-4 ciini cersetori, in stare foarte proasta. Unii care au fost superbi. Un coleg comentator care a comentat la articolul dvs. precedetn avea dreptate: cei mai mari adversari ai animalelor sunt nu doar taranii ci, mai ales, taranii deveniti oraseni, adica orasenii la prima, la a doua generatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s