‘Aide teteo, poate ne scoatem cu ceva euroi, că rumânii ie fraieri!

De trei zile presa nu vorbeşte decât despre „regele” Cioabă, cum l-au omorât pe el turcii ăia de nu-i interesează decât banu’. P-ormă apăru, duminică la TV, Cioabă Jr, să ne povestească el cum doctorii ăia sunt traficanţi, că i-au cerut 350.000 de dolari, da’ el nu le dă, că cum să le dea dacă tetea a murit?
Până la urmă se pare că factura a fost de numai 44.000 USD. Purtătorii de vorbe au sărit să ne prostească, cum c-a fost o neînţelegere, că n-au înţeles ei turceasca, că acolo 350.000 se confundă cu 44.000 şi că de fapt urmaşu’ lu’ regele n-a cerut ajutorul statului Român. Păi şi pe premieru’ Ponta l-au făcut nărod cu ocazia asta, că şi el a înţeles la fel, de le-a zis să-şi ia gându’ c-ar plăti statu’ cumetria lu’ Cioabă cu Băse!
Ideea a fost însă aia din titlu: dacă ţine, ţine. Ş-o mie de euro dacă scoatem de la ei, teteo, suntem pă plus, mânca-ţ-aş!

Publicitate

2 comentarii la “‘Aide teteo, poate ne scoatem cu ceva euroi, că rumânii ie fraieri!

  1. Marcus spune:

    Deh, nea Carco, bani de inmormantare sa dea guvernul, ca ei strang bani sa dea cadouri de nunta cai pur sange la nunta lu’ tuta triplubuzata.
    sa fii iubit
    marcus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s