Dacă nu-i poţi convinge, zăpăceşte-i!

Ce să mai, a găsit o nouă cale să dea tonul la scandaluri, să facă agenda presei române, să ţină prima pagină cu titluri de scandal. Doar că se iroseşte cu atâtea cacialmale, ar trebui să facă puţină economie, hai, una la două săptămâni ar fi mai eficient. Bănuiesc că nici nu va avea suflu pentru prea multe subiecte, că dacă astea ar umbla pe toate drumurile am avea numai autori de Pulitzer.
Acu’ a scos-o la vopsea, în vizită-n Moldova i-a lăsat fără grai pe naţionalişti, de emoţie, cât p-aci să se-nece. A descoperit mersu’ pe jos: Dac-o cereţi se face! (asta-i veche, de când cu 1918), iar aia cu cetăţenia moldovinească pur şi simplu ne-a lăsat vorbind singuri şi imaginându-ne fel şi fel de scenarii. Cu asta părerile erau împărţite, unii i-au urat succes şi i-au dorit să nici nu se mai întoarcă-n România! Nici nu s-a băgat de seamă că asta n-a fost vizită de stat ci colo-şa în nişte judeţe…
Da’ numai bine ce s-a-ntors şi alta-i beleaua, că cică urmare a unei acţiuni „neautorizate” pe teritoriul unui alt stat, Omar Haissam, teroristu’ lu’ peşte, a fost adus în România. Fraierii chiar visează, cu ochii deschişi, cum o gaşcă de 007, rupere de pregătiţi, l-au răpit pe Haissam, numa’ aşa, să nu-l facă de râs pe băsău’ naţional! Şi erau mulţi sirienii, înarmaţi până-n dinţi, fundamentalişti cum îi ştim, da’ serviciile noastre nu şi nu, ce să vezi, fără să piardă un strop de sânge l-au găbjit şi numa’ ce s-au sumeţit că l-au şi adus acasă (la Bucureşti).
Acu’ bine-bine, aşa zic ei, că l-au adus în România, da’ până una alta nu l-a văzut nimeni, nu l-a arestuit nimeni, n-a fost prezentat niciunei instanţe, nici la procu’, nici la poliţie, nimica, nicăria!
Asta-i încă una! Ar zice bădia Creangă. Doar că el nu auzise de băsău’, că altfel ar fi avut o rubrică de genul „una pe zi de Băse”!
Dom-le, ideea e că dacă l-au adus de ce nu ni-l arată şi nouă? Ar putea face ş-o conferinţă de presă, că doară nu s-o fi lăudat degeaba cu „serviciile!” Acu’ e de-nţeles că dacă a fost o acţiune „neautorizată”, adică ilegală, n-o să spună ce şi cum a fost, da’ nici să se laude c-a făcut-o, fără să-l arate pe „terorist”, se cheamă că nu poate s-o facă, asta-nsemnând că se şi ne expune degeaba, neautorizat, iresponsabil adică!
Şi iarăşi nu observă nimeni că pe noi, românii, nu ne doare nici măcar în pix de soarta lui Omar Haissam!
PS
Cine doreşte să vază ce-i aceea o acţiune ca cea visată de Băse, citiţi:
1. Motivaţia acţiunii!
2. Acţiunea „neautorizată”!
Asta se-ntâmpla pe vremea Direcţiei I din DGSS! Şi asta, e adevărată, chiar dacă „confirmă” sau nu cacialmistu’ naţional.

Publicitate

9 comentarii la “Dacă nu-i poţi convinge, zăpăceşte-i!

 1. Ghita Bizonu' spune:

  Dupa cate inteleg un avion romanesc mai special a dus nu’sh ce ajutoare umanitare in Siria..ocazie perfecta ptr a il aduce pe ala
  Dupa cate inteleg de ceva timp se discuta cu sirienii despre aducerea aluia in tara .. cine cu cine nu prea mai conteste ca mi se pare ca trebsoara era daca nu oficiala macar oficioasa … adica functionar al stalui ropmanj discutand cu functionar al statului sirian si totu legal. Adica s-a procedat cf legii la predarea aluia (si nu trebe neaparat extradare .. e de ajuns un semn de buna vointa!!)

  Si daca a fots si ceva clandestin ar trebui cautat in zona unui schib echovalent de aral contra palinca si mahmurela de a doua zi (si poa ca si Omar a prticipat la libatie : eu m-am scos colonele da tu trebe sa rezolvi cu rezvratitii!!!!)

  Si mai inteleg ca fara autorizatia lu Cotrocel ..

  Insa ai dreptate – incepe sa ma apuce amteala de la atata vorbarie!! Si sictiru mda poa asta este scopul vizat!!!

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ghiţă,
   Dacă a fost adus, e clar că lucrarea a fost făcută oficial, chiar dacă pe sub mână. Cum nicio parte nu poate recunoaşte asta, a trebuit găsit un imbecil care să declare că a acţionat clandestin. Se vede treaba că l-au găsit! Vezi c-am mai adăugat un PS

 2. Marcus spune:

  @Carco: nu ni-l arata deoarece abia dupa ce l-au adus si a apucat basanau sa manance cacat la teveuri si-au dat seama ca cel adus era de fapt o matusa de-a presedintelui sirian care, deghizata in Omar Hayssam, a vrut sa scape de nenorocirile din Siria, motiv pentru care a si cerut azil politic.
  sa fii iubit
  marcus

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marcus,
   Bey, vezi că cică az’ dimineaţă, pe la 06 şi ceva, a fost predat poliţiei. Da’ iarăşi dreac’ ştie unde, da’ mai ales unde a fost de vineri până azi dimineaţă.

 3. Sibilla spune:

  Antena 3 e si aici ! bă-SECULE, știu, te oftici !! Dar USL-ul, unde naiba e ??!!
  Noi, oamenii simpli, rămânem alături de ei, jurnaliştii care sunt pe redute, în slujba adevărului ! Şi să fiţi convinşi că sunt! Şi da, avem dreptul să ne exprimăm liber , ei, jurnaliştii sunt cei ce dau glas durerilor, suferinţelor noastre ! Lor, se cuvine : RESPECT !
  Și-am să aduc aminte că Antena 3 e și aici, bă-SECULE și ca să te oftici și mai mult, iaca ce spunea și MILE :
  ” Ce vreți prăpădiților ? Să tac ? ”
  Nu ne puteți închide gura, pen că ” noi suntem copiii unor Oameni care nu sunt președinți ”, măi dragă bă-SECULE și… nu numai !!
  USL…. eh, USL nu doarme, majoritatea-s prin concedii, vacanțe, își văd de afacerile perso, ce naiba. Pentru moment nu au nevoie de Antena 3 și-au cam uitat că au fost susținuți ca să se cocoțeze pe scăunele călduțe de cei care am înghețat strigând ” Libertate ” și-au uitat de relatările Antenelor, de jurnaliștii ȘI datorită cărora sunt acum ” la putere ”… PĂCAT !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2013/07/26/antena-3-e-si-aici-ba-secule-stiu-te-oftici-dar-usl-ul-unde-naiba-e/

  • Cârcotaşu spune:

   @ Sibilla,
   Da, au fost susţinuţi „ca să se cocoţeze pe scăunelele…” după care au fost făcuţi una cu pământul, pe motiv de… „coabitare”. În sfârşit, aseară am auzit din gura lui Gâdea că primul ministru ar fi un om serios şi informat. Şi-n altă ordine de idei nu văd ce-ar putea face USL-u’ şi nici Ponta, mai mult decât a făcut http://www.dcnews.ro/2013/07/ponta-gadea-si-ceilalti-sunt-jurnalisti-extraordinari-de-buni/ Oricum ar fi, pe mine n-ai să mă prinzi în PAP dragă Sibillo!
   Şi acu’ ar rămâne să-ţi declari admiraţia şi susţinerea pentru Frunză… Verde, că doar el e acu’ portstindardu’ USL-ist, că zice că-i momentul ca mintenaş să-l suspendăm pe Băse, iar Ponta zice că nu! Că după cum ziceţi voi Ponta-i cu coabitatu’ ş-acu’ uite ce USL-ist verde, nu numa’ frunză, apare-n zare! :mrgreen:

 4. Sibilla spune:

  p.s. ori de câte ori se aducea vorba despre ” răpirea jurnaliștilor ”, MILE spunea un singur cuvânt : FĂCĂTURĂ.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Sibilla,
   Păi şi eu am cam zis la fel. Nu de alta da’ singuru’ „nevinovat” a fost Ohanesian. Cel mai ciudat lucru a fost o legătură permanentă, de la începuturi, cu Cotroceniu’!

 5. Sibilla spune:

  Conspirația tăcerii : complicitate care VORBEȘTE despre ” iubirea ” de Neam și țară…
  http://sfinx777.wordpress.com/2013/07/31/conspiratia-tacerii-complicitate-care-vorbeste-despre-iubirea-de-neam-si-tara/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s