Să vezi ce-nghesuială o să fie!!!

„După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi…”

Cum doamna a devenit liberă şi andependentă să te ţii ce-o să roiască admiratorii, pretendenţii. Cum, nu se-nghesuie mai nimeni? Păi de ce? Aaaaa, doamna nu prea mai are haaaaz! Mde! Cuum? Care doamnă? Păi doamna Nuţi dom-le, vezi bine! Da, bre, a divorţat, nu se vede? Şi „soţul”, Dorin Cocoş, a scăpat de postura de încor…norat oficial pe lângă prezidenţie!

Publicitate

3 comentarii la “Să vezi ce-nghesuială o să fie!!!

 1. Marcus spune:

  I se trage de la balurile de absolvire a liceului unde s-a dat la adolescentii patriei 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marcus,
   Bre, tălică o vezi aşa, ca pe o corupătoare de liceeni? Visezi cai verzi pe pereţi puiule, specialitatea ta. Avea condicuţă la INTER, bre, când a cules-o unu’, altu’, de-au pus-o la produs pe centura politicii, ş-a ajuns… la consilierii lu’ Băse, când ăsta dormea cu nevastă-sa la Neptun! :mrgreen:

 2. Arron T. Webster spune:

  Potrivit stenogramelor convorbirilor telefonice interceptate de SRI în dosarul Alro- Nuclear Electrica, omul de afaceri Dorin Cocoş nu ştia de ce urmează să fie audiat la Parchetul General. Într-o convorbire cu jurnalistul Bogdan Chirieac, din data de 16 iunie 2008, ora 17.44, el explică că nu are nicio legătură cu acest dosar. „Am spus, nici măcar mercur din ăla de termometru nu am vândut, f…-i în gură să-i f…, păi ce treabă am eu cu Nuclear Electrica?”, este nedumerit Dorin Cocoş. Potrivit procurorilor care au intrumentat dosarul, Ciprian Nastasiu şi Doru Cristescu, afaceristul Dorin Cocoş şi soţia acestuia, ministrul Turismului, Elena Udrea-atunci şefă a Cancelariei Prezidenţiale- erau monitorizaţi ca posibili agenţi de influenţă ai grupului Marco, proprietarul Alro Slatina. Cei doi s-ar fi aflat „în subordinea şi în coordonarea operativă directă al lui Bogdan Chireac”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s