Băse, nici nu ştii cât de mic ai ajuns să fii!

Oricine, Eba spre exemplu, ar putea să-şi dea-n petic cu tâmpeniile cunoscute. Nuţi, la rândul ei, ar putea să-şi aducă aminte de tocurile ei şi de modul super în care ar fi-n stare să conducă un guvern.
Dar un singur lucru-i sigur, anume că Băse mai are un singur lucru de făcut, acu’, după triumful eliberării lui Adrian Năstase din puşcăria, evident politică, în care a reuşit să-l bage: să-şi tragă nişte palme la oglindă, şi nişte şuturi în cur, dar cel mai bine să caute o teslă cu care să-şi onoreze cum se cuvine… zărzărelele, că nu mai are dreptul să le numească „coaie”. Imbecilu’ din Carpaţi l-a făcut TITAN! Vor spune unii că era inevitabil. Da, aşa e, doar că numai un tâmpit cu talentul lui Băsescu putea realiza o asemenea performanţă. Nu mai are nicio ieşire, e deja istorie! Era greu să-l facă cineva mai mare pe Năstase decât a reuşit azi băsău’!
Băse, ai o singură soluţie. Ia d-aci medicamentu’ prescris de toanta de fie-ta! Aici are dreptate, nu ie aşa proastă cum pare, că supozitoarele astea ţi le poţi băga şi-n tâmplă, că doar ai un cap ca un cur!

emcevol1

Merci, Bendis!

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

6 comentarii la “Băse, nici nu ştii cât de mic ai ajuns să fii!

 1. Bendis spune:

  Sa-i fie de rau ….sa ne fie noua de bine! 😀

 2. Marian spune:

  Frate…este o nebunie !!! Adrian Nastase merita….3000 de ani de puscarie deoarece in timpul cand era prim ministru s-au facut matrapazlacurile …care s-au facut. Oltchim-ul si alte platforme …cum ar fi astai de la Merchel …Campia Turzii, Targoviste si care dracu o mai fi….cam pe atunci au fost date ….de suflet, si nu numai ele insa procesul in care a fost condamnat …se vedea si din avion ca este politic 100% ! Acum dupa toata tarasenia asta….a ajuns Adrian Nastase { apropo tot ” sapte case ” sau ….mai multe ?} martirul neamului ! Mi-a ajuns la ureche o chestie.Anume sa aluia de-i judecator pe la Curtea Internationala de Justitie { Barsan sau cum dracu i-o zice !} ai expira mandatul si ca ….nea Ady….s-ar putea sa-i ia locul . Asta da palma pe obrazul lui Basescu . Dupa tot circul pe care l-au facut….Adrian Nastase se ” califica ” in mod sigur pentru ” postul :” respectiv !!! A ajuns Romania sa fie condusa doar de ” martiri ” iar asta ne indreptateste speranta ca vom avea parte de un loc in Rai .Ei , ca noi….

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marian,
   Bre, după unii ar merita să nu se fi născut, da’ nu asta-i discuţia. E uşor să baţi câmpii, după cum se vede. Io am zis numai că a fost deţinut politic, închis de un dement care comandă procuratura şi justiţia în general. Restu’ ie poiezie. O concluzie despre părerea lu’ matale nu pot trage din ce z’seşi mai sus.
   PS – În ceea ce priveşte număru’ de case, toată lumea ştie că i se impută numai una, aia din Zambaccian, făcută pe banii lui. În rest, poate te gândeşti la Mihăileanu, da’ p-aia a şutit-o Băse, bre! Ce dracu?

   • Marian spune:

    Fara suparare dar…”chestia” din Mihaileanu este cea mai mica problema a matrozului chior ce locuieste inca la Cotroceni ! Nu cred insa ca-n viitorul foarte apropiat sau chiar mai indepartat isi va muta resedinta pe la Gherla , Aiud { apropo mai exista ” stabilimentele” acelea elegante si elevate 😀 in orasele respective ? Cat despre casele lui nea Ady…mi-asi fi dorit si eu ca dupa 40 de ani de munca grea { eu si baba mea } sa am…macar doua , nu sase, sapte si…cate or mai fi ! Fireste am doar una. Sti chestia aia : ” E mica dar…e a noastra ” ! Aia din aleea Zambaccian….parca era ” mostenire ” de la matusa-sa ….Tamara ;-} . Sa fi sigur ca , INTRADEVAR Adrian Nastase a fost DETINUT POLITIC cu asta sunt perfect de acord si asta se vede si fara binoclu din cele tastate mai sus restu’ fiind doar… „poiezie” 8-} !

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marian,
    Greşeşti rău de tot. Mihăileanu este dosarul în care poate fi agăţat cel mai uşor Băsău’, şi mâine poate fi arestat în cauză. Deci asta-i cea mai mare problemă pe care-o are chiombu’ la ora actuală. Aia cu flota e mai dificilă, necesită o nouă contraexpertiză etc. Asta se poate rezolva cât timp e închis pentru Mihăileanu!
    Nici eu nu cred că va ajunge prea repede la Jilava (nu ştiu de ce aduci în discuţie Gherla, Aiud etc. Celula lu’ Năstase aşteaptă).
    În ceea ce priveşte „casele” lu’ Năstase iarăşi greşeşti, Zambaccian n-are nicio legătură cu tuşa Tamara. Da’ tot zici de case da’ nu poţi produce, nici măcar din presă, o altă adresă în afară de Zambaccian. Vezi, aşa se defineşte baterea câmpilor! 😆

 3. Marian spune:

  Ziceam despre Gherla si Aiud …deoarece sint ” destinatii de vacanta ” foarte cunoscute romanilor cu ” probleme ” . 😉 Cat priveste „ce….lula lu’ Nastase „…ia da-l in ma-sa de javra betiva : pai tot in preajama satului cu ministri sa-si faca veacul ? 😡 Daca va fi vreodata arestat …fie macar si pentru matrapazlacurile din perioada in care a fost Primar General { desi sincer, ma-ndoiesc de asta } am sa trec pe acolo sa-i arunc chiftele cu …ciorapul ! 😉 Iar in cazul lui Adrian Nastase…ai dreptate : nici o adresa cunoscuta de ” public ” in afara domiciliului din aleea Zmbaccian ! Aia de la Cornu este considerata …casa de vacanta ,locul unde se numara ouale 😉 deci…aia nu se pune ! 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s