Ne paşte alt scandal

După nişte analize aprofundate, realizate de organismele comunitare competente, se pare că România a încălcat iarăşi, a nu se ştie câta oară, normativele Europene ce reglementează transparenţa privind identitatea animalelor sacrificate şi comercializate sub formă de carne ambalată etichetată abuziv.
S-au găsit astfel, după cum relatează surse foarte înfuriate de la Bruxelles, pe piaţa europeană, probe care certifică existenţa unor preambalate de pescărie, mai precis peşte de apă dulce, şi mai precis specia caras, conţinând de fapt carne de porc.
Contactat de urgenţă, ministrul român al agriculturii, dl. Daniel Constantin, ne-a lămurit că nici nu poate fi vorba despre carne de porc. Clienţii au fost uimiţi de fapt de prezentarea, pentru prima oară, a noii specii rezultate din încrucişarea altor două, obţinută prin fecundarea icrelor de caras (Carassius Auratus Gibelio) cu lapţi obţinuţi de la Porcul Domestic (Sus scrofa domestica). Noua specie, foarte apreciată, va putea fi deci întâlnită frecvent de acum încolo, neexistând niciun motiv de alarmare a consumatorilor.
ScandalCaras

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s