Pe măsuratelea!

UPDATE – am găsit, până la urmă, pe HOTNEWS.RO
B o are mică

Zice-se că pe internet au apărut nişte bannere pe care-ar sta scris că „Băsescu o are mică…”, ba şi ARD-u’, la fel, o are mică…. Spun „zice-se” deoarece io n-am văzut asemenea bannere, ce e drept nici nu le-am căutat mai mult de 15 mn. Problema ar fi aceea că mesajul cu pricina l-ar fi cătrănit rău pe Băse, da’ şi pe Videanu, preşu’ PDL pe Bucureşti, care-ar fi făcut şi o lăcrămaţie către BEC.
Acu’ s-o lămurim. Că Băse-ar avea-o mică ar fi posibil şi oarecum de crezut. La urma urmelor nu bagă nimeni mâna-n foc… Da’ ARD-u’? Adică PDL-u’, MRU şi Neamţu? Că după cum se spune pentru Elena Udrea chestia ar fi de laudă!
Cum spuneam, Videanu a făcut lăcrămaţie la BEC, ia auziţi: „ARD a luat act de faptul că, pe diverse site-uri online (www.ziare.com, http://www.mafiilepdl.ro, etc) a fost lansată o campanie negativă la adresa liderilor acestei alianțe, campanie ce conține expresii jignitoare și defăimătoare, care încalcă ordinea de drept și bunul simț cetățenesc. În mod concret, pe aceste pagini web s-au publicat bannere electorale care conțin următoarele mesaje: „ARD o are mică…”, „Băsescu o are mică…”, „Candidații ARD o au mică…”, etc.
Dom-le, nu există nici urmă de îndoială, într-adevăr faptul că ei o au mică încalcă ordinea de drept şi bunul simţ cetăţenesc. Sau vor ei să spună că nu-i adevărat, că altfel n-ar fi defăimător?
Păi mi se pare mie că disputa nu poate fi stinsă decât într-un singur fel: Să le-o măsoare dom-le!
PS – Unii spun că de fapt aprecierea s-ar referi la „intenţia de vot”, „încrederea” pe care-ar avea-o mică cei în cauză, da’ asta nu schimbă situaţia. Şi asta poate fi măsurată!
PPS – Cu referire la bannerul afişat pe „hotnews.ro”, am două nedumeriri. Prima ar fi că, aşa cum e publicat, ne sugerează că Elena Udrea, a cărei poză apare lângă banner, ar fi fie constatatoarea situaţiei, fie martoră! Că de fapt ea ne şi arată cam cât ar fi! A doua nedumerire ar fi aceea că aceste „reclame” au fost publicate pe Hotnews şi pe Ziare.com, care situri sunt băsiste de nu se poate. Păi publică ele materiale de propagandă USL-istă? Sau e la fel ca chestia aia cu provocările de la Ziua Naţională?

Publicitate

10 comentarii la “Pe măsuratelea!

 1. Emil Vulcanescu spune:

  Problema ii nu daca o au mica sau mare ci daca poseda si testicule functionale

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil V,
   Ei, aşa ie, la asta nu m-am gândit. Da’ acu’ ce-or zice Romaşcanii? Nu se simt ei discriminaţi? Că Nuţi n-ar avea,… în mod normal. Da ea le poate prezenta la control pe ale lu’ Băse, dacă s-ar impune. Da’ atunci cu ce rămâne Băse? Cu ea şi mică şi bleagă? Dilema-i mare!

   • Emil Vulcanescu spune:

    Clasificarea p***lor facuta de femei : mici , mijlocii , mari , enorme si numai bune !

    Bula este intrebat : Daca ti-ar creste o p*la in frunte ai vedea-o ? , raspunsul a fost : Nu din cauza coaielor care mi-ar astupa ochii .

    O zi faina sa ai .
    Tucu-te

   • Emil Vulcanescu spune:

    Mai revin cu un „banc”
    Un tip se pisa langa un pom iar o tipa il vede si incepe sa spuna vai ce grosolanie , vai ce grosolanie , la care tipul se intoarce si o intreaba : da’ de lungime ce spui ? .

 2. marian spune:

  Ce sa zic ….pentru una ca Elena Udrea { de fapt pentru cam toate femeile de pe Pamant } si ” aia ” de elefant este ….mica ! Noi , barbatii ,ne amagim mereu cu ideea ca ” nu marimea conteaza ” insa , din pacate…. Eu cred ca nu la ” aia ” se gandea coana Nuty si nici aia ce au antocmit benerul respectiv: Cred ca se gandeau la …. avere ! Basescu o are mica …comparativ cu ….Dinu Patriciu, de exemplu . „Rusine Dinu Patriciu !”

 3. Marcus spune:

  @acum depande la ce se refera enuntu’ cu „mica”. poate, vorba lu’ marian, e vorba de avere, poate-i vorba de minte, oricum ar fi vorba ie ca o are sau eventual le are mici. Cat despre oo i le-a dat demult cu imprumut Nuticii care se da mai barbatoasa decat taurul comunal, numai ca de la o vreme ‘mneai nu a observat ca o fost castrata, asa ca dupa alegeri o sa ramana ca bou’ pe coada.
  sa fii iubit
  marcus

 4. Ardoare mică e sigur un pleonasm! Ca şi alianţa asta, de-şi zice Ard. Să ardă!

 5. Cârcotaşu spune:

  @ Emil, Marian,
  Dom-le, acu’ nu m-am gândit la definiţia mărimii dată de femei. La urma urmelor ce e, e! Că-i mică, că-i… şi mai mică!
  @ Marcus,
  Acu’ şi tu… !
  @ Ică,
  Ardoare mică-i un nonsens!
  ARDe-i-ar focu’!

  • marian spune:

   Stimate Carcotas …femeile au ca obsesia a existentei lor urmatoarea intrebare : ” Ce e …mare si …mai mare decat ” aia ” cea mai mare ?” …. Asta spre deosebire de noi barbatii , a caror obsesie este ” Ce e mica si mai mica decat….” aia ” de furnica ?” La prima raspunsul ar fi, averea mexicanului ala { ala de-i pe primul loc in topul miliardarilor Lumii } iar la a doua , leafa pe care o ducem acasa…..asta fireste, atunci cand ne este platita .

   • Cârcotaşu spune:

    @ Marian,
    ‘Aide dom-le să nu teoretizăm excesiv problema, că la urma urmelor rămâne tot cum zisei: ce e, e! Aia-i ş-un praz verde! Că doară dacă nu e, de un’ să fie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s