Cum fug ei de Bucureşti

Vedem la pedelaci fuga de colegiile din Bucureşti, împrăştierea prin ţară, care la Arad, care la Neamţ, numa’ să nu fie la sursa lu’ ora exactă.
Hai s-o luăm aşa, uşurel, să vedem care-i necazu’ lor.
Primul care o ARDe la Arad, e MRU pentru Senat, şi vine Mihail Neamţu pentru cameră. Ţine aproape Igaş, un alt Traian. Vine apoi Baconschi în colegiu la Copou, Iaşi, iar surpriza catindaturilor, Elena Udrea la judeţul Neamţ, în colegiu’ la Roman.
Acu’ să fie clar, de ce MRU şi Neamţu fug la „fratele” Falcă, e clar. Speră şi ei să fie aleşi în nişte colegii în care Falcă, ăl cu naşu-n suflet, cred ei, are un cuvânt de spus, din moment ce-a reuşit performanţa de a fi reales ca edil din partea unei formaţiuni maximum de urâte în toată ţara. Ce să mai zicem de Baconschi, disperatu’ care crede că are şanse acolo de unde ieşeanul MRU a fugit ca dracu’ de tămâie.
Dar cea mai interesantă situaţie o are Elena Udrea, de departe cea mai grea candidatură (MRU, Neamţu, Baconschi constituie plevuşcă printre candidaţii pedelaci) fugită din urbea-moţ, în care a fost Şefa PDL-ului şi-n care a reuşit performanţa, la locale, de a câştiga un zero tăiat!
Sigur, după o asemenea „realizare” a simţit că ar fi cazul să facă o pauză, motiv pentru care la referendum s-a ascuns în spatele şurii, nici nu s-a văzut şi nici nu s-a auzit. Acum, că a ieşit iarăşi pe strasse, a zis ea că ar fi bine să nu iasă chiar în faţă şi a considerat că, pentru a câştiga, trebuie să-şi aleagă un coledz în care să aibă oarece şanse. Oare de ce crede ea că asta se va întâmpla la Roman-Neamţ?
De ce nu s-o fi băgat într-un colegiu la Piatra Neamţ, unde beneficia de serviciile colegului de teleski Pinalti, ăla cu tablou’?

Probabil că şi Pinalti s-a speriat de perspectiva de a o scrânti chiar în parohia lui şi şi-a spus el că mai degrabă aranjează o smecherie în judeţ, la Roman.
Ce-a zis el: bre, Romaşcanii suferă de nişte complexe, că tot au ei pretenţia de a fi capitală de judeţ, că mai sunt nişte dinozauri care nu uită de Romanaţi, aşa că hai dom-le, le dăm un catindat cu notorietate mare, să se simţească şi ei importanţi, băgaţi în seamă în Parlament acolo, că cine ştie de unde sare iepurele? Aşa că cine poate candida împotriva unui „elefant politic” cum e Elena Udrea, într-un coledz aşa lipsit de importanţă cum e Romanu’ de Neamţ?
Din start, romaşcanii sunt consideraţi proştii proştilor, cu un orgoliu nemăsurat, care-o să cadă pe spate şi-o să pună botu’ la momeala din cârligu’ pedelac, amanta naţională Elena Udrea.
Personal nu exclud din start succesul unui asemenea calcul de-un cinism neruşinat, dar parcă n-aş mai crede că o asemenea panaramă, şefă de mafioţi, ar mai putea fi socotită fată mare, chiar şi de către cei mai de pe urmă fraieri purtători de pantaloni.
Şi altfel, la urma urmelor, cât de prost trebuie să fii să-ţi doreşti un teren de fotbal în pantă, un patinoar sau f’o piscină goală? Că telegondolă, la Roman, e greu de crezut să se găsească f’un tâmpit s-o vrea!
Da’ chestia e că în caz de rateu, în condiţiile astea, Elena Udrea chiar trebuie să se retragă la împletit papuci şi dat cu mopu’, că-n politică nu mai are ce căuta!
PS – Sigur că primarele din Roman e tot de sorginte pedelacă, ca şi Pinalti la Piatra Neamţ, da’ aşa ca chestie, ei nu au mai fost aleşi sub însemnele pedelace, s-au ascuns sunb sigla unei „alianţe” aşa-numite APEL (Alianţa Populară Ecologistă Liberală) :mrgreen:

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

4 comentarii la “Cum fug ei de Bucureşti

 1. Emil Vulcanescu spune:

  Draga Carcotasule
  Nu baga mana in foc pentru Elena Udrea , s-ar putea sa fie fata mare , poate si-a facut operatie de refacere a himenului !
  O seara faina iti doresc
  Tucu-te

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil Vulcănescu,
   Bre, io nu bag mâna-n foc nici pentru mine, aşa că cum aş putea s-o fac pentru altcineva, mai ales că-i vorba de Nuţi Udrea, doar că ea n-ar putea păcăli pe nimeni cu operaţia de care z’seşi. Are acte c-a avut condicuţă, se-nvârtea pe la Inter, a văzut multe hogeacuri la viaţa ei, nici ea nu le ştie număru’! Am vrut să fiu un domn, să nu-i zic curvă naţională şi am zis „amantă”, o poziţie onorantă. Dar de fapt nici nu se ştie a cui amantă ar fi, că Băse nu mai poate de mult. Ăhăăăă!

   • De când a făcut operaţie!
    Hăhăhă………

   • Cârcotaşu spune:

    @ Privesc deci văz,
    Ce operaţie, amice? La câte cuburi de gheaţă a mâncat el cu paharu’… ? Că şi-ntr-o scândură, dacă baţi un cui, tot atârni o haină de el. Da’ de-o buca’ de piele… Ăăăăă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s