O fi adevărat?

Guri rele spun că [Monica] „Macovei va avea foarte curând nişte probleme la imagine din cauza unor niscaiva belele făcute prin Macedonia şi povestite de un polonez (care s-a luptat mult cu ea acolo şi cu filiera englezo-soroşistă; asta ca să nu mai aibă tupeul ca să spună că noi românii minţim). 🙂
Acu’ o să vedem noi ce şi cum, da cum văz unitatea dintre cele „trei putori” e nezdruncinată, s-ar putea să nu se ştie.

Publicitate

11 comentarii la “O fi adevărat?

 1. Ilie Bâtcă spune:

  Păi, treaba cu Macedonia e veche, a şi uitat lumea de ea. Ce-i veni şi polonezului ăsta să dezgroape morţii tocmai acum, când Monicuţa veghează la integritatea catindaţilor?

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ilie Bâtcă,
   Şi dacă-i veche ce-are? Păi cică de la veghea asta i se va trage, că le-a băgat mortu-n casă!

   • Ilie Bâtcă spune:

    Cică ar fi avut oarece şi împotriva coanei Nuţica, da` greii PDL nu prea ţinură cont, că doar nu era să se pună ei rău cu ăla greu de tot…

   • Cârcotaşu spune:

    @ Ilie Bâtcă,
    Păi are ea cu mai mulţi, chestia e că cu unii (Nuţi) a fost potolită, da’ alţii au rămas pe rol. Cică-s f’o 30 scoşi de ea de pe liste. Eeee! Cică proşti, da’ mulţi!

  • Nu polonezului i-a venit!
   Nouă ne-a venit.
   Noi l-am căutat pe el!
   🙂 🙂 🙂

   Polonezului i se rupe în paiş’pe.
   El povesteşte cum a fost dat în judecată de către Ambasada Angliei şi cum, în momentul în care a început să aducă probe împotriva paraşutei, ambasada a făcut pas în spate şi a închis procesul.
   🙂 🙂 🙂

   Bineînţeles cineva o să întrebe: „Dar de ce o dezgropaţi voi acum?”
   Răspunsul este:
   1. DEOARECE MARINARUL NU SE POTOLEŞTE ŞI NU VREA SĂ-ŞI VADĂ STRICT DE TREABA LUI!
   2. DEOARECE PDL-ul TREBUIE SĂ DISPARĂ CA PARTID POLITIC DEOARECE RISCĂM SĂ NE TREZIM IAR CU UN BOC PE POST DE PRIM-MINISTRU!
   🙂 🙂 🙂

 2. Rspândiţi în blosferă întrebarea:

  ÎL CUNOAŞTE MONICA MACOVEI PE STANISLAW PIGON?

  🙂 🙂 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   @ Privesc deci…,
   Interesant este că pe net, nu există nimic altceva referitor la acuzaţiile formulate de Stanislaw Pigon, decât declaraţiile Monicăi Macovei în „Ziare.com”. Suspect de puţin. Putem deci citi despre ţipetele de indignare ale lu’ Macovei, da’ nu şi ce le-a stârnit. Din moment ce s-a apucat să-l combată, normal că-l cunoaşte. Am văzut că Stanislaw P are şi un site, http://www.macedonialovesyou.com/index_2007_2011.html , dar mărturisesc că l-am găsit a fi extrem de stufos şi nu am avut răbdare să caut vreo referire la M. Macovei.
   Tot am găsit o informaţie, că M. Macovei a fost consilier pe probleme de corupţie nu pe lângă guvernul macedonean, cum credeam, ci angajată a ambasadei Marii Britanii la Scopje. Chestie care mă depăşeşte! 😯
   Da’ nu vrei să dezvolţi, să mă luminezi? Îi pun un titlu’ şi-i dăm drumu’! Ce zici?

 3. Salut, Carco! Pe doua dintre putori, le-am recunoscut usor. Cealalta, prima din stanga, pare a fi Pora un pic mai „dreasa”
  Apropo: capul pus mai mult decat tandru, pe umeri neamtului s-o pune in discutia comisiei de integritate morala?

  • Cârcotaşu spune:

   @ Victor,
   Bre, acilea vorbim de lucruri serioase, aia cu terminalu’ pe umăru’ lu’ neamţu’ ie copilărie. Ea, spun gurile rele, dădea un examen… oral într-un taxi, în preajma operei! Mai multe ştie ăla care priveşte şi vede, care tocmai te vizită pe blog azi!

 4. Iaca ni;te materiale de campnie ale acestei noi drepte nedrepte:
  http://privescdecivad.blogspot.ro/2012/10/electorale.html
  🙂 🙂 🙂

 5. gold price spune:

  “În proiectul nostru, propunem desfiinţarea Curţii Constituţionale, pornind de la ideea că activitatea ei trebuie să fie depolitizată cu adevărat, ceea ce nu pare să fie interesul multora şi transmiterea tuturor competenţelor Curţii Constituţionale către Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie, unde judecătorul este independent, anonim”, a declarat Meleşcanu, la Şcoala de Vară a tineretului liberal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s