Cu cine-o să votăm?

Supralicitând, propaganda băsistă, probabil pentru a-şi face curaj, a şi îngropat şansele USL-ului, ca perdant la ultimul referendum. În sunet de hăhăială triumfalistă, ne prezintă imaginea românului imbecil care odată ce USL-ul a „pierdut” la referendum, a dat în amor nebun de băsesc şi-acu’ PDL-u a revenit pe cai mari, recuperând, în capul lor, procente importante.
Sigur, numai în nişte laboratoare de-ale unei propagande proaste, românu’, după ce-a fost ignorat de Comisia Europeană şi de CCR, ordinea nu contează, de ăştia au ajuns să-i numească un fel de Guvernator, batjocorit la greu şi dezamăgit pe drept şi de unele hotărâri luate anapoda de decidenţii USL, se va întoarce cu 180 de grade şi va vota entuziast cu ăla pe care l-au alungat de la Cotroceni. Păi nebunia asta nu poate fi decât în capul lor, care de altfel am mai văzut ce mai poate scorni.
Şi nu numai atât, cântându-şi marşul „triumfal” (spre dezastru), au mai scornit şi niscai partiduleţe, cică de dreapta, cu care la o adică să se unească şi să rupă gura târgului, să scoată de-o victorie la legislative.
Şi cum în tabăra PDL-istă s-a stins lumina, nici chiar declaraţiile belicoase ale lui Blaga sau Videanu nestârnind altceva decât zâmbete, cum Băsescu, oricât tupeu ar avea, e conştient că nu mai deţine nicio urmă de legitimitate, motiv pentru care consideră că-i mai bine să stea mai ascuns, nesuportând totuşi să nu mai provoace circul cu care ne obişnuise şi cu care nu vrea să ne dezobişnuim, l-a inventat pe DD ca licitator pentru OLTCHIM. Băseală ieftină care s-a şi fâsâit, din care se pare că în loc să câştige capital electoral, numitul DD va ieşi cam şifonat, arătându-se că nu prea are banii cu care să-i mulţumească pe cei ce visează că le va da câte 2.000 € când va câştiga alegerile.
Extrem de îmbucurător este faptul că au ajuns şi ei să creadă în succesul nebun pe care-l vor repurta în 9 decembrie, când uniţi, vor repurta o victorie zdrobitoare, câştigând alegerile cu… 20%! Toţi la un loc!
Poate să vină iar Barroso? Reding? Emisaru’? Ce gaşcă!

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

10 comentarii la “Cu cine-o să votăm?

 1. Ilie Bâtcă spune:

  Vor câştiga cu 20%, doar susţinuţi de respectivele partiduleţe Părerea mea…

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ilie,
   Păi nu zisei? „Uniţi!”. Şi pe urmă ce mama dracului o să câştige cu 20%? Dreptul de-a sta-n opoziţie? Păcat că se pare c-a renunţat USL-u’ la promovarea legii electorale cu uninominalu’ curat, că nu mai prindeai picior în parlament!

   • plano spune:

    Nu-i nici acum tarziu sa bage uninominalul in doua tururi, ca sa contracareze decizia CCR! N-ar mai creste nici numarul parlamentarilor cu peste 50 la redistribuire.

   • Cârcotaşu spune:

    @ Plano,
    Dac-ar vrea ar putea să-l bage şi-ntr-un singur tur, eliminând posibilitatea creşterii numărului parlamentarilor, că acolo nici nu e vorba de redistribuire. Din păcate nu ştie nimeni dacă şi ce vor Antonescu şi cu Ponta. Sigur, figura asta-i posibilă până-n alegeri, dar or’ş’cât ar cam trebui să se vază pe ce mizează ei.

 2. Cum, cu cine votam? Cu ai de-or promite ca declanseaza procedura de re-suspendare a uzurpatorului, imediat ce castiga parlamentarele. Cine poate renunta la 7,4 milioane de voturi?
  Daca nu includ chestia asta cu suspendarea in programul de campanie, USL poate pierde un numar serios de voturi.

 3. Emil Vulcanescu spune:

  Draga prietene

  Eu personal , sunt foarte dezamagit de prestatia liderilor USL , la alegerile locale am pus stampila pe liberali autohtoni nu de imprumut (pdl-isti trecuti la psd sau pnl ) , ma voi duce la vot si voi vota USL-ul dar nu mai astept nimic de la acesti „puliticieni” pe care nu-i intereseaza nimic decat interesul personal , despre demnitate , interes national , bunastarea poporului etc. vorbesc numai in campania electorala ca sa abureasca alegatorii.
  ” Jocurile ” la scara mondiala sunt „facute” cine vine la putere trebuie sa joace dupa cum canta altii .
  Fostului sef al FMI-ului , Dominic Strauss Khan cand n-a mai raspuns la „comenzi” i s-a inscenat un proces de viol.
  S-auzim numai de bine.
  Sa fii iubit …
  Cu stima Emil

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil Vulcănescu,
   Cred că toţi avem un oarece motiv de a fi dezamăgiţi de prestaţia liderilor USL. Până mai ieri, când Antonescu a declarat cu subiect şi predicat că au acceptat cvorumul pe motiv că altfel FMI-ul nu ne-ar fi acordat nu ştiu ce tranşă de împrumut, credeam că hotărârea i-a aparţinut lui Ponta, ba chiar îmi imaginam nişte neînţelegeri între ei, frecuşuri, chestii, socoteli. Acu’ m-am liniştit, hotărârea de a pierde referendumul a fost a amândurora! Sigur, asta nu-nseamnă că m-a apucat acu’ dragostea de Băse, aşa că voi vota la fel. Ceea care de altfel era şi ideea pe care sper c-am reuşit s-o exprim în postul de faţă.
   Numai bine!

 4. Marcus spune:

  @Carcotasu: dar ce, se mai si voteaza in Romania ? 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  • Cârcotaşu spune:

   @ Marcus,
   ‘Aide, bre, faci pă niznaiu’? De votat se votează, da’ acu’ nu mai contează nici cine numără voturile, contează ce vrea stăpânu’ băselelor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s