Câââââţi?

N-a stat nimeni, până acu’, să socotească şi să ne spună nouă cam câţi oameni l-au speriat pe Ceauşescu şi l-au făcut să fugă cu elicopterul de pe clădirea CC-ului. Poate că ar exista date despre numărul celor adunaţi, cu o zi înainte, la celebrul miting, ultimul la care-a apucat dictatorul să promită încă 100 de lei la salarii. Acolo a fost chestie organizată, ar fi trebuit să se ştie câţi bucureşteni au fost „mobilizaţi”. Să fi fost 50.000? Nu se poate şti. Nici „experimentaţii” apreciatori din zilele noastre, cei ce-ţi spun fără să clipească câte suflete participă la o demonstraţie, umplu o piaţă sau o stradă nu pot să spună câţi oameni au ieşit în dimineaţa zilei de 22 decembrie şi l-au alungat pe cel care nu mai era de suportat în fruntea statului.
În anii trecuţi, când a trecut aşa, o boare de proteste prin ţară, când se strângeau manifestanţi de umpleau locul în faţa guvernului, nişte „apreciatori” numărau rapid 3-5 mii de demonstranţi şi se arătau dezamăgiţi că nu pot număra sute de mii, zicând: numai atâţia aţi reuşit să adunaţi??!
Prin iarnă, când au început demonstranţii de prin toată ţara să strige „Jos Băsescu!”, şi la 15 grade minus, tot nişte apreciatori spuneau că-s prea puţini demonstranţi ca să-l impresioneze pe Băse!
Acu’, la referendum, 7.500.000 au demonstrat că nu-l mai vor pe Băsescu şi „preşedintele ales” declară că a câştigat referendumu’. Da’ nu numai atât, sunt o gaşcă, toţi portocaliii, care susţin inepţia asta.
Păi măi, mânca-v-ar neica, să muriţi în puşcărie, voi chiar vreţi s-aveţi şapte milioane cinci sute de mii de români sub ferestre, care să vă „spună” că sunteţi tâmpiţi? Doar aşa aţi înţelege??

8 comentarii la “Câââââţi?

 1. Marcus spune:

  @Carco: lasa ca-i bine ca i-a oprit din numarat ca ne trezeam dracu pe liste cu alegatori ucrainieni, bulgari, unguri , sarbi si moldoveni ca din Marea Neagra n-aveau cum sa contabilizeze 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 2. Pe ăsta i-l iau si eu dar ăl mdific un pic, că deh trebuie băgaţi şi ăia care îl susţin cu atâta foc!
  😉

  • Cârcotaşu spune:

   @ Bre, Mitică,
   Acu’ că-l iei, îl iei. Da’ dacă-l modifici ieşti naşpa, că de, ăia care-l susţin cu atâta foc e clar că sunt ăia tâmpiţi, deci i-am băgat şi pe ei în zeamă, m-am gândit la ei! Dacă vrei tu s-o dai la-ntors, ce-ar fi să bagi un link pe bune: Bey, uite de unde m-am inspirat, dupe care poţi să fii cât de naşpa vrei tu. Ei? Ce zici?

 3. lili spune:

  Pă dacă sunt tîmpiți, și vor confirmare !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s