Bătu-l-ar norocu’ de mandat!

Chiar şi băsiştii cei înfocaţi se-ntreabă ce-i cu prelungirea (a cât-a?) mandatului lui Daniel Morar, cu încă 6 luni, în funcţia de şef al DNA-ului.
Că doar s-a anunţat sec, vineri, că mandatul lui Daniel Morar la conducerea DNA se prelungeşte cu 6 luni. Nici baschetbalistei nu i-a venit să creadă chestia asta, da’ i-a dat drumu’. Vor veni unii să-ntrebe pe ce mă bazez când spun că nici Codruţei nu i-a venit să creadă şi io doar o să le zic că încă din 18 iulie, cu 9 zile înainte, „înălţimea-sa” a anunţat că, îl va delega tot pe Daniel Morar pe funcţia de procuror şef al DNA, dacă “nu apare niciun fel de propunere sau nu e numită altă persoană”.
Sigur „felul ăla de propunere de numire” trebuia s-o facă cineva. Cine? La modă e Ghici, ghicitoarea mea! Ministrul justiţiei, dom’le, el trebuia să propună pe cineva spre a fi numit pe funcţie. Cine-i ministrul justiţiei? Păi cine altul decât Titus Corlăţean? Şi ce z’se ‘mnealui? Păi ‘mnealui z’se, imediat, pe data de 19 iulie, că: numirea procurorului şef al DNA trebuie făcută într-o perioadă de calm, de pace, iar în condiţiile în care vremurile sunt “prea fierbinţi”, orice propunere avansată acum va produce scandal, va fi contestată.
Aşa că n-a mai făcut-o, a lăsat-o aşa cum a căzut.
Mda! Sigur, asta fiind părerea domniei sale sau măcar a f’unui consilier de-al domniei sale, iute adoptată, pe principiu’ dacă toţi politicienii sunt o apă ş-un pământ, de ce să-i mai schimbăm? îl lăsăm p-ăsta încă 6 luni, că ce puii noştri mai contează?
Bine-bine, acu’ e şi asta o posibilitate, da’ sigur mai erau şi altele, da’ vezi bine că ştie toată lumea că ăla de nu face nimic nici critici nu are! Ş-atunci de ce să nu-l lăsăm în durerea lui?
Păi cum să-l las, că nimuricu’ ăsta tocmai ce-a zălogit 6 luni din activitatea de-acu’ încolo a guvernului. Tocmai ce l-a lăsat pe Băsescu să dicteze la DNA, că vorba aia, dacă tot îl suspendarăm, de ce să-i mai schimbăm şi omu’ de la DNA, lasă-l să-i dea ordine şi când o locui în Mihăileanu! Că doar noi nu suntem ca ei, ce puii mei?
Cam pe acelaşi ton pe care altu’, unu’ Rus cică-l cheamă, tocmai susţinea că referendumu’ trebuie cântărit după listele electorale ale lui Băsescu, vine şi Corlăţean să ne spună să-l lăsăm pe Morar şef la puşcărie, că aşa crede el că-i bine. Ei, nu-i de loc bine coane Corlăţean, tocmai ce-ţi înjuraşi de mamă electoratu’ lu tălică (a lu’ USL carevasăzică), care numără zilele până la debăsificarea finală, numa’ ca să nu te critice ăla băsist, că-ndrăzneşti să te iei de oamenii lu’ Băse!
Aferim, coane Corlăţean, tocmai ne-ai mai dat de urmărit un destin, al lu’ matale, în legătură cu zilele pe care le vom număra, până la plecarea ta acasă!! Din păcate, înainte de a asista la debăsificare, urmărim în direct băsificarea guvernului Ponta… Ioan Rus, Titus Corlăţean… Care urmează?
Că altfel sigur, mai greşeşte omu’! Da’ cum dracu’ se face că nu greşeşte niciunu’ să facă ce trebuie?
Că sigur, primu’ ministru e la plajă, cu famelia! Ce, mai are f’o treabă? Că doar ultima oară-l văzusem când votase la referendum, pe la cinci dup-amiază… de ne-a fost exemplu!!!

17 comentarii la “Bătu-l-ar norocu’ de mandat!

 1. Ghita Bizonu' spune:

  Pai ce nu ai aflat ca Morar e .. institutie fundamentala a lu Statu? El Codruta , tulus si base is institutiiel fundamentale in viziunea lu Gatiimasi proconsulul trimis de O’Laba…
  Si uiti nu mai stiu ce sedinta de acu 2 saptamani cand Inaltimea sa Codruta a binevoit sa accpete ca Corlatean e minsitu da vorba aia sa iaba grija obraznicu’! Ca a cam sters pe jos cu Corlatean ..

  na ca acu imi trecu o imagione p[astica prininte :scodul dintilor la serpi …

  • Cârcotaşu spune:

   @ bey, Bizoane,
   O fi Morar şi cu Codruţa ce-or fi, da’ acilea nu văz ce vină au avut. Pur şi simplu ipochimenu’ de Corlăţean a declarat că nu se pune cu baschetbalista, ca să nu se supere careva de prin gaşca chiorului, că ar fi vremuri tulburi, de lupte, bla, bla, bla! Mai departe să-mi spui tu cum vrea să facă treabă guvernu’ ăsta. C-acu’i clar, pe Morar îl au până-n martie, iar pe Codruţa cine ştie? Cică pe 2 octombrie îi expiră şi ei mandatul. Probabil că Corlăţean se va feri şi de numirea asta, aşa că mai bine lasă pe altu’!

  • Ghita Bizonu' spune:

   Cârcotela

   pana atunci ii voir face ei un dosar lu Corlatean .. ca a furat aurul lu Domichete sau ca l-a asasinat pre Vlad Tepes ori chiar pe JFK.

   • Cârcotaşu spune:

    @ Ghiţă,
    Io cre’ că aşa ar fi şi normal. Acu’, pe bune, merită să se ardă!
    Şi prost să fie Morar să nu-i facă pe plac!

 2. PLANO spune:

  Eu as fi tare fericit daca peste cateva saptamani domnul Morar il va cerceta pe invinuitul, fost inculpat, Traian Basescu.
  Asta pentru a demonstra ca poate fi util si regimului Antonescu-Ponta. 🙂 😦

  • Cârcotaşu spune:

   @ Plano,
   Ehe, bun venit!
   Mărturisesc că-s ceva mai pretenţios, chestia aia pe care-o spui nu m-ar face câtuşi de puţin fericit. Asta n-aş recepţiona-o decât ca pe o dovadă de slugărnicie. Altfel nu-i cazul, vezi bine că deocamdată gaşca e tare pe poziţii, n-au sesizat că bamporu’ lor ia apă! 😯

  • Ghita Bizonu' spune:

   sezi linistit amice… Morar avea tot timpul .. decizai sa este luata – me4rge pana la capat ca Poslenicu’

 3. virusverbalis spune:

  Baschetbalista cre ca face trei oale pe zi , cand o trece! :))

 4. Cica asta a fost una din pretioasele indicatii ale Europei, sa nu se umble la justitie, ca nu asta urla Base de la suspendare incoace, ca USL-ul asta urmareste, sa acapareze justitia si sa-l elibereze pe Nastase? Dar e adevarat, pe cine nu lasi sa mora, nu te lasa sa traiesti.Eu, una, m-am cam saturat si de Europa asta care numa bate cu pumnul in masa dar nu pune nimic pe ea.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Adelina,
   Nu-i coana Ioropa aia care bate cu pumnu-n masă! Ie madama Merkălă. Şi noi am ieşit totdeauna „bine” când am mers pe mâna lu’ Fritz. A fost ultimaşi dată ceva cu diktatu’ de la Viena, p-ormă cu j’de ani cât am plătit datorii de război la ruşi, cu cizma muskalului pe grumaz şamd, da’ asta din cauza supunerii faţă de un Fritz, fie că l-a chemat Hitler, fie că azi „îl” cheamă Merkălă, exponent al unui al „ţ”-lea Reich.

 5. Oo, deci si tu esti in fun-clubul Merkelitei:))Si mie mi-e draga ca sarea-n ochi.

 6. Atât timp cât unul din capii Mafiei Monica Macovei Gherghescu nu este belit (mă refer la Daniel Morar) România va rămâne un stat poliţienesc.
  În cazul prelungirii mandatului lui Morar în mod evident este vorba despre un şantaj.
  Cineva din USL este şantajat cu vreun dosar (sau mai mulţi!)
  😉 😉 😉

  • Cârcotaşu spune:

   @ Bre, Mitică,
   Daniel Morar e, cum bine zici, unul din capii mafiei Monica Macovei Gherghescu, da’ naşu’ mafiei ăsteia nu-i Monica, e Băsescu, bre! Sigur, Monica e mâna dreaptă a lu’ Băsescu, aia cu care se şterge la cur, da’ fără iel, Băsescu, Monica dispare instant. La fel şi Morar, deşi s-ar putea ca ăsta să pupe mâna noului stăpân şi chiar să fie mai al dracu’ la instrumentarea noilor dosare decât unu’ de-al USL-ului. ‘Ai să vedem! :mrgreen:

 7. Ghita Bizonu' spune:

  si azi se vede urmarea mentinrii lu Morar : lista se mareste, se mareste si cvorumu… CCr o da la intors , chestoru este bagat la penal , dragu de Rus iosi da demisia. Ponta nu stoa ca ala isi da emisia da Blaga stia! Imi vine sa zic ca stia inaintea lui Rus

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ghiţă,
   Păi da, vezi că băgai şi io de samă, în articolu’ „Una pe zi!”.
   ‘Aide bre, nu te mai lua şi tu dupe ce spune unu’-altu’. Păi şi io mă gândeam de alaltăieri că Rus ar cam trebui să facă paşi, normal că şi Blaga ştia. Da Ponta ce voiai să zică altceva decât că nu i-a zis el să se care?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s