Surprizele WordPress!

De la o vreme nu mai avem linişte oriunde ne-am ascunde.
Mai nou nici pe net nu mai e de trăit, mai ales dacă te-a pus dracu’ să-ţi mai arunci ochii pe vreu blog wordpress. Băieţii fiind „stătuţi” vin cu fel şi fel de inovaţii, pe limba lor numindu-se probabil „îmbunătăţiri” ale formatului. Da’ de data asta l-au îmbunătăţit, formatu’ bre, de nu te mai poţi apropia să comentezi ceva.

Da’ adresele, da’ botonu’??? Aşa arată posibilitatea de comentare pe Mozilla

Că IT-iştii de la ăştia sunt în război cu browseriştii, şi toate ca toate, de n-am fi noi la mijloc am putea face şi-un pic de galerie, da’ aşa, să vezi minune că primii s-au luat taman de Mozilla Firefox, de nu se mai poate posta niciun comment cu ăsta. Că câmpu’ (!) un’ să scrii a rămas doar o fâşiuţă de niciun rând, mai treacă-meargă, că dacă eşti isteţ îl agăţi de-un colţ şi tragi de el că-l faci cât vrei de mare. Da’ poţi să te dai şi-n cur şi-n cap că n-ai să găseşti câmpurile de identificare şi nici butonu’ de „Trimite un comentariu”. Ce să mai, au ştiut ei, s-au luat de cel mai tare ca să ştie toată lumea cum stă treaba, care-i jupânu! Ş-acu’, dacă tot am văz’t că Mozilla a căzut în dizgraţia lu’ WordPress, am zis să le-ncerc pe toate pe care le am, browserele bre, să văz dacă-i f’unu pe placu’ băieţilor de la wordpress.
Exploreru’ la fel, de parcă se vorbi cu Mozilla, câmpu’ de scriere comment are numai un rând şi la fel n-ai unde zice cine eşti şi nici nu poţi trimite mesaju’ spre a fi publicat.

Da’ adresele, da’ botonu’, unde-s?? Asta-i pe Explorer

Cu Chromu’ se pare că fie n-au reuşit s-o „rezolve”, fie au vrut să ne mai dea o şansă, cu ceva chin se poate posta, dacă ghiceşti care-i câmpul pentru adresa e-mail, ăla pentru nume ş-apoi ăla pentru webu’ tău, din cele trei câmpuri despre care nu ţi se spune decât la două că-s obligatorii ş-apoi trei să ai răbdare să scrollezi în jos până-n beci, unde se află butonu’ de expediere mesaj.

Asta-i imaginea pe Chrome

La Opera se pare că n-au ajuns băieţii să-l facă incompatibil sau, în fine, s-or fi plictisit, cert e că ăsta merge fără să-ţi solicite capacitatea de ghicire şi perspicacitatea în a găsi câmpurile şi comenzile ascunse. M-am oprit aici şi aştept cu mare curiozitate să văz ce ne va mai aduce şi ziua de mâine, că doar e şi mâine o zi!
PS. S-or fi inspirat băieţii din bancu’ ăla… cu butonu’ al treilea?

UPDATE
Observ că problema pe care-am ridicat-o aici a fost rezolvată de către WordPress. În fine, browserul FireFox funcţionează normal, pot introduce un comment la un articol publicat pe un blog WordPress, după cum se poate vedea:

Am în continuare convingerea că a fost vorba de o inabilitate fortuită în modificarea anumitor parametri ai paginii HTML, aparţinând unui operator IT. Bine că a fost remediată.

Publicitate

30 comentarii la “Surprizele WordPress!

 1. shogunu' spune:

  Cu cromu’, cînd te apuci de comentat, se lăbărţează cîmpul în jos, îţi apare şi gravataru’ şi bifa pentru abonare la comentarii şi botonu de „trimite”. Fapt probat la comentariul ăsta.
  Ce chestie… Io, material didactic 😯 😀

 2. Salutare, Cârco’! Călăresc băieţii nu se joacă. Pe mine m-au ” fişat” de numa’ numa’. Când mi-e lumea mai dragă, se blochează „motoru'” şi apoi se restartează. Viruşi viruşi, dar să ştim şi noi! Să dăm vina pe căldură. Vad că Opera mai poate.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Victor,
   Păi poate bre, nu citişi ce zisei? Poate da’ tot dijaba, vreau să văz pe unde scot băieţii cămeşa cu Microsoft, că doară nici Exploreru’ nu merge!

 3. Emil Vulcanescu spune:

  STS- ul nu doarme , ne asculta telefoanele , ne citesc mailurile iar voi cei ce mai aveti pe wordpress.”RO” , bloguri sunteti monitorizati , sunt monitorizati si cei ce au casute de e-mail pe „goagal” .” RO „, inclusiv parlamentarii.
  DA pentru DEMITERE !
  MUIE BASESCU !

  • shogunu' spune:

   Corect!!!
   Banzai!

  • Cârcotaşu spune:

   @ Bre, Emile,
   DA pentru Băsescu, doar că vreau să-ţi zic cum că ce se-ntâmplă acum cu blogurile wordpress n-are nicio legătură nici cu e-mailurile de pe „goagăl”, nici cu telefoanele noastre, da’ nici cu STS-u’ care cred şi eu că nu doarme da’ cică se ocupă cu alte chestii decât cu ascultarea şi monitorizarea. Altufel chestia asta n-are nimica de-aface cu situaţia maronie de la noi din ţară, hai să fim rezonabili că altfel ne pune f’un nea doctoru’ f’un diagnostic din ăla între schizo şi paranoia!
   PS. Totuşi spune-mi şi mie cum ai reuşit să postezi comentariul că te văz cu Firefox??!! E drept că-i Firefox 2.0, ăla pe care nu cred să-l mai aibă cineva!!!

 4. mumu spune:

  merge

 5. Emil Vulcanescu spune:

  Carcotasu , Stimabile !
  Sa stii ca „jandarmul” lumii si stii la cine ma refer, asculta si citeste TOT, si nu trebuie sa fii schizofrenic sau paranoic ca sa vezi ce se intampla , lucrul acesta l-au recunoscut , bine ca a picat ACTA .
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  P.S. MUIE BASESCU

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil Vulcănescu,
   Dom-le, asta-i o chestie relativă. Păi aşa se zicea şi-nainte de 90, că secu asculta tot. Păi dom-le, în cazu’ ăsta trebuia să mai existe un al doilea popor român, unu’ era ăla ascultat şi celălalt era ăla care-l asculta pe primu’! Că altfel nu se poate, timpul vorbit de unu’i ocupă tot atâta timp şi lu’ ăla care-ascultă, şi ăla mănâncă, are nevastă, copii, tot 8 ore munceşte!
   Pe urmă chestia aia că cică nu merge telefonu’ din cauză că-i ascultat, e de… noaptea minţii! Păi telefoanele care-s ascultate funcţionează brici, că doar e simplu: ca să poţi să asculţi, e obligatoriu ca telefonu-n cauză să funcţioneze, să poată omu’ să vorbească, altfel ce mama dracului să asculţi dacă nu vorbeşte nimeni din cauză de defect??
   Cam aşa şi cu blogu’! CIA şi NSA ascultă ei, da’ fii sigur că nu pe mine sau pe matale, iar wordpress-u’ nu-i nici CIA şi nici NSA. Şi la fel, dacă vor să vază ce şi cum, totul tre’ să funcţioneze brici, şicanări de genul ăsta sunt complet contraproductive pentru ei.
   Altfel, numai bine!

 6. Emil Vulcanescu spune:

  Carcotasu
  Am incercat sa folosesc internet explorer sa intru la tine pe blog , n-am putut face acest lucru , ESTI NECUNOSCUT !
  Daca doresc sa las un comentariu nu ma lasa cei de la wordpress nici macar sa-l scriu , sa-l postez nici vorba, in schimb daca intru direct pe comentarii, imi apare si casuta de mail si numele si „trimite un comentariu” .
  Sa fii iubit…
  Cu stima Emil

  P.S. Ramane cum am stabilit in precedentul p.s.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil Vulcănescu,
   Ei, eşti primul care-mi povesteşte chestia asta. Şi totuşi insist, cum adică sunt necunoscut? Poate pentru că cu IE n-ai mai fost la mine şi nu apar în istoric, da’ încearcă figura cu un link de la Marcus spre exemplu. Mi-ar fi util să ştiu.
   Pe urmă zici că nu poţi lăsa un comentariu decât dacă intri direct pe comentarii. Chestia mi-e cam neclară. Vrea să zică asta că dacă intri pe blog (general) şi de-acolo selectezi un articol nu poţi comenta?

   • Emil Vulcanescu spune:

    Carcotasu Onorabile !
    Exact ! , intru pe blog , selectez un articol , apoi vreau sa postez un comentariu si nu sunt lasat dar daca intru direct pe comentarii pot posta , am mai patit acest lucru pe blogul lui A.N. , probabil IT-istii de la wordpress.ro se tin de „ghidusii” dar li se termina lor cu binele.
    Mai postez comentarii si pe alte bloguri , acolo sunt lasat , vezi nu ai cumva calculatorul virusat ? , mie mi l-au virusat mi l-au facu „cioburi” , EI NU STIE ca acest harb de calculator il folosesc numai pentru a citii si posta comentarii si in plus dupa ce opresc calculatorul intrerup si legatura cu netul .
    Sa fii iubit …
    Cu stima Emil

   • Cârcotaşu spune:

    @ Emil Vulcănescu,
    Aha. Şi cum adică nu eşti lăsat să postezi? Mie-mi lipseşte butonul de „Trimite un comentariu”, altfel comentariul îl pot scrie dar fără folos. Nu-mi apar nici câmpurile de identificare, dar să zicem că n-aş avea nevoie de ele din moment ce sunt logat automat în wordpress. Asta se poate vedea şi din imaginile screen capture pe care le-am pus să vază toată lumea.
    Nu e vorba de virus, asta o verific prima totdeauna când se-ntâmplă vreo minune, altfel am făcut şi o restaurare cu o lună-n urmă şi tot degeaba. Asta cu restaurarea m-a convins că nu mie-mi aparţine prostia, modificarea a intervenit în altă parte, mai precis la WordPress. Mi-e greu să cred că e individualizat referitor la mine, mai ales că-mi zici că întâmpini o anume dificultate, doar că mie mi se-ntâmplă asta pe toate blogurile wordpress, dac-ar fi numai la mine nu m-ar deranja câtuşi de puţin. De fapt nu mă prea deranjează nici aşa, că oricum am 3 browsere deschise permanent aşa că dacă asta se vrea a fi o şicanare, cine-o face îşi pierde vremea!
    Numa’ bine!

 7. Emil Vulcanescu spune:

  Nu sunt ” specialist ” , s-ar putea ca IP-ul , fie el si „dinamic” care ti-a fost atribuit sa fie pus la INDEX ! , ai suparat multi MORTOCALII cu postarile tale !

  Sa fii iubit …
  Cu stima Emil

  P.S. Tot „marihuana” 7,65 sa fie solutia ” ? .
  Muie Basescu !

  • Cârcotaşu spune:

   @ Emil Vulcănescu,
   Dom-le, uite că s-a modificat schimbarea, în sensul că nefuncţionalitatea la care m-am referit în acest articol a fost rezolvată (vezi şi UPDATE-ul introdus), văd că acum totul funcţionează normal.
   Îţi mulţumesc pentru interesul pe care l-ai manifestat pentru „necazul” meu.
   Numai bine!

 8. demneura spune:

  Hai lasă vrăjeala că oricum nu te pricepi!
  Spune ma bine ce va fi?
  PICĂ SAU NU PICĂ?
  🙂 🙂 🙂

  • Emil Vulcanescu spune:

   PICA !

  • Cârcotaşu spune:

   @ Demneura,
   Păi bre, nu ziceai că „ştii” care va fi rezultatu’?
   Acu’ ce, vii la mine ca la mama Omida?
   Văz că nu te pricepi să mesteci datele care se ezixtă. Se-nfundă din ce în ce mai rău, iar golăneala asta cu Merkălă şi cu Barossu le-a pus capac la toate. Ca alternativă la demitere, tot mai multă lume manifestă nostalgii faţă de o construcţie, zidul de la Târgovişte. Şi doar ştii că acolo nu-i nevoie de cvorum!
   Crede-mă, prietene, pentru el e mai avantajos să se ceară comandant pe nava Rahova!
   PS. Da’ ce s-a-ntâmplat cu blogu’ tău? Ce-i cu chestia asta pe care-o văz?

   Blogul a fost eliminat

   Blogul de la adresa demneura.blogspot.com a fost eliminat…

   Te supăraşi pe… blogspot? Ia de-ncearcă wordpress că vezi că-i mai vesel! 😆

   @ Emil Vulcănescu,
   Da, tocmai asta-i zisei şi io, ce-i drept în mai multe cuvinte, mai diluat, să nu-i simtă amărala! :mrgreen:

 9. Domnu’ Cârcotaşu azi când m-am trezit am avut o surpriză neplăcută.

  Pula cont! (pardon de expresie!)
  Pula blog! (pardon de expresie!)
  Pula You Tube! (pardon de expresie!)
  Pula Picasa! (pardon de expresie!)
  Pula blog! (pardon de expresie!)

  – Când mi s-a-ntâmplat prima oară, mi-am zis:
  „Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi „HARŞTIIIII” l-am deletat!”
  – Când s-a-ntâmplat a doua oară mi-am zis:
  „Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi „HARŞTIIIII” l-am deletat!”
  – Acum că s-a-ntâmplat şi-a treia oară vroiam s-o spun tot p-aia cu „deletatul”, dar brusc mi-am adus aminte că BUTOANELE NU SUNT LA MINE!

  Şi atunci mă-ntreb:
  CARE PIZDA MĂ-SII (pardon de expresie!) A APĂSAT PE BUTONUL „DELETE”?
  🙂 🙂 🙂

  În concluzie, te întreb:
  CE SĂ FAC?
  SĂ BAT NEVASTA?
  SĂ DIVORŢEZ?
  SAU SĂ VOTEZ „JOS BĂSESCU!”?
  🙂 🙂 🙂

  PS Contul „demneura” fiind şters mă văd nevoit să postezi de sub nick-ul meu principal.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Demneura,
   Bre, m-ai turtit. Zi aşa? Io credeam că iar te-ai supărat pe f’unu’ de-ai închis prăvălia, da’ acu’ că zici văz că te-au şters şi de pe Youtube, aia-i pagubă şi pentru mine, că ierau acolo neşte chestii mişto. Da’ oriş’cât, nevasta nu cred s-aibă f’un amestec, adică n-are nicio vină, aşa că lasă divorţu’. Io zic că mai bine s-o pui cu un DA pentru Băsescu! 😆
   Da’ am o întrebare: prima ş-a doua oară când te-au „deletat” cum făcuşi de-o dreseşi?
   Sau: ieşti sigur că n-ai dat nimănui parola de la comenzile blogului? Şi bag sama că cam foloseai o parolă unică de merse şi la Youtube! Ei!?
   Văz că mai în urmă apăruşi în guest post la Biblio. Ş-atunci la fel…?
   Wow! Ce mama dracului? N-am văzut io bine?
   Ţi-au ras şi avataru’ şi nick-u’? Că parcă iniţial apăruse Demneura!!!
   O ştii p-aia: Fără minuni, Doamne…!

   • Păi n-am dres-o nici atunci.
    Primul „deletat” a fost „Cu boltă şi presiune”
    Al doilea „deletat” a fost „Antideontologul” pe care însă l-am putut salva doar pe jumătate (s-au pierdut foarte multe imagini şi video) deoarece nătărăii nu mi-au şters profilul şi după aceea i l-am pasat lui Ghiţă neamu’ lu’ Metraleră.
    Şi al treilea este ăsta.
    Pe care am încercat dar nu pot să-l salvez.

    Mda, ataete.
    La Biblio nu am postat logat de sub contul „demneura” am folosit opţiunea „name/URL”

 10. Blogspotul este mai comod deoarece de sub acelaşi cont operezi şi blogul (textul) şi Picasa (imaginile) şi You Tube (video).
  În plus, dacă lucrezi html blogspotul bate la cur wordul.

  – Wordul are un imens dezavantaj: NE-ÎMBUCAREA!
  Browserele nu se-mbucă (dacă lucrezi cu IE poţi avea surpriza ca cititorii cu CHROME sau SAFARI să nu poată percepe corect postarea, diacritice, imagine, video).
  Sistemele de operare nu se-mbucă (dacă lucrezi Windows poţi avea surpriza ca linuxiştii sau androizii să nu poată percepe corect postarea – diacritice, imagine, video).
  Wordul mai are probleme şi grafica, existând elemente grafice a căror postare este dependentă de rezoluţia în care lucrezi. Adică la tine pe PC imaginea este poziţionată corect dar la cititor care nu are aceeaşi rezuluţie cu tine imaginea apare poziţionată aiurea.

  – Blogspotul are un imens dezavantaj:
  Dacă spui în vreo postare că Monica Macovei Gherghescu îl protejează pe Dinu Patriciu şi că Dan Tapalagă este omul de casă al lui Dinu Patriciu pac dau dă organu’ american telefon la Google-România şi PULA CONT! (pardon de expresie)
  🙂 🙂 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   Aha! Carevasăzică văz că n-ai auzit d-aia, cum că nu-i recomandat să-ţi pui toţi sacii-ntr-o căruţă!!
   D-aia va să zică că s-a dus p.. de suflet şi Youtube.
   Mda, d’aia ziceam io că-i mai vesel pe wordpress, că chestiile alea cu browserele nu se verifică, ce-a fost zilele trecute a fost o prostie, că eu le cam folosesc simultan pe toate, da’ nu numai, ci şi SO, Windows, Androidu’, ba şi Simbianu’ şi n-avusei nicio problemă, nici de fonturi, nici de „îmbucat” bla, bla, bla!
   Cât despre HTML, las-o-n sânje, io ca vizitator nu poci folosi decât două sau trei etichete. Nici o trimitere la youtube n-o pot face, nici măcar ca link!. Ce să mai vorbim de linkurile-n sine, că tre’ să le fac numai cu coduri! Bre, mă leşi? Să mai zic ceva de f’un quote? Fineţuri, bre!

 11. Părerea ta, părerea mea…..
  În concluzie, ca să nu mai batem câmpii, deoarece tot mi-ai dat un deget, îţi voi lua toată mâna şi din când în când voi mai arunca câte o dumă pe la tine prin ogradă. Ceva de genul:

  Blejnăreala se încinge şi curând elanilor le va fi pusă zgarda. Şi de aici începe principiul dominoului care va ajunge până la blonda din spatele blondei. Blondă care era să pice la capcană acum vreo câteva luni, dar datorită unor „şoapte în noapte” a scăpat.

  Hai să avem o zi bună.

  • Cârcotaşu spune:

   Bre, io dacă vrei îţi poci publica un guest-post, altufel ca să scriu io p-o anume temă tre’ să am un chef oareş’care, ceea ce nu se pre întâmplă în ultima vreme.
   Şi pen’ că rămăsesem în urmă la răspuns, se cam înţelege din ce spui că pe Blogspot nu poţi să fii decât pro-Băse că altfel „pula blog”. Că altfel numa’ tu crezi că-i posibil s-o critici pe Monicuţa şi pe Tapalagă sau alţii şi să zici că eşti cu Băse. În realitate ăştia sunt inseparabili, dai într-unu’ ţipă toţi, unu’ fără altu’ nu se ezixtă!
   Da-n fine, acu’ plec cu Max să pişe tufele.
   Altfel aşa să fie, s-avem o zi bună!

 12. Miticul Popescu spune:

  Iaca şi restul că am dat drumul la robinet să curgă lăturile:

  http://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/07/cancan.html

  • Cârcotaşu spune:

   @ Demneura,
   ‘Aide bre, de ce ieşti escroc, că io-s băiat cinstit, nu-s cu gându’ la potlogăriile lu’ matale?
   N-ai nicio ieşire, nu vezi, mai visezi la cai verzi pe pereţi? Pe unde te prind, ăştia ţi-o trag. Singura soluţie, vino pe 29 şi dă-i peste bot!
   :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s