A început debăsificarea! Succes!

Puţini s-au aşteptat la evoluţia de azi a evenimentelor, deşi aceasta a fost anunţată cu zile în urmă. Nimeni n-a crezut că USL-ul e capabil de mobilizare şi de atingerea unor obiective punct cu punct, într-un timp aşa de scurt.
A fost schimbat preşedintele senatului, avocatul poporului şi preşedintele camerei deputaţilor.
Putem înţelege că agenda USL va urma imperturbabil, în zilele următoare şi că vom asista la suspendarea preşedintelui şi revocarea unor membri ai Curţii Constituţionale.
Este singurul mod în care se poate discuta cu Traian Băsescu, singura cale pe care poate fi acesta anihilat. Faptul că s-a renunţat la încercările împăciuitoriste de coabitare, aceasta fiind evident sortite eşecului, este absolut extraordinar.
Este momentul în care nu mai există cale de întoarcere şi în care orice cedare, oricât de mică, ar fi catastrofală. Sigur, greşeli se pot produce, important însă este ca acţiunea de debăsificare să continue implacabil.
Singura reacţie a PDL-ului este aceea a convocării unei adunături în Modrogan, în toiul nopţii.
Reacţia băsescului este pe cât de plină de furie pe atât de umoristică. El acuză guvernul şi „majoritatea parlamentară” de atac împotriva instituţiilor statului, împotriva „valorilor fundamentale” ale UE şamd. În concordanţă cu valorile fundamentale ale UE, de data asta, un consilier prezidenţial* a cerut demersuri pentru excluderea României din Uniunea Europeană.
Priviţi ce n-aţi mai văzut!

UPDATE
Culmea tupeului frizând obrăznicia: Mai nou Roberta Anastase susţine că nu ea a condus şedinţa Camerei atunci când o ţară întreagă a văzut „numărătoarea” voturilor, cu ocazia adoptării ilegale a legii pensiilor, la fel a stabilirii unui cvorum fals. Ioan Oltean se repede să susţină că el a condus acea şedinţă, de la cap la coadă!
Ciudat, e pentru prima oară când am putut auzi aşa ceva. Nu mai există limite!
*Este vorba de Monica Macovei, vajnică Băsistă, devenită acum penală!

8 comentarii la “A început debăsificarea! Succes!

 1. Milucu spune:

  Ne asteapta un sfarsit de saptamana minunat , vom sarbatorii SUSPENDAREA lu’ Ochila Lat-Lungila de la Cotroceni.
  S-auzim numai de bine.
  Multa sanatate iti doresc.

 2. Ghita Bizonu' spune:

  Si ce daca nu a condus? Ce s-a demonstrat ca Nastase ar fi stiut (dar-mi-te organizat) infractiunili ptr care a fost condamnat ?
  Ete na. Acu descopera si dbiBoCii astia ca apa e uda!!

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ghiţă,
   ‘aide bey să ne vedem sâmbătă seara, într-o cârciumioară la şosea…
   Păi cum adică „şi ce dacă n-a condus?” când e filmat, e-n arhivă, când spunea cu guriţa ei, aia rujată, cum … cine e pentru, se opune cineva, se abţine cineva? Cu „ţ”voturi pentru şi „ş” împotrivă, s-a adoptat legea… bla, bla, bla! Ce propui matale e o posibilitate care nu se poate. Ştii că e posibilităţi care se poate şi posibilităţi care nu se poate, sper.

 3. Ilie Bâtcă spune:

  Ce vrei, dom`le, să fi făcut bistriţeanu` de Oltean? Cavaler, ce dracu`?! Da` iote că acu mă fulgeră o idee! Dacă Oltean chiar conduse şedinţa şi ăia de pe la televiziuni încurcară rău de tot pixeli, în direct şi la o oră târzie din noapte, de ieşi ce văzurăm noi sau ni se păru că văzurăm?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s