De la ăştia nu-i nevoie să furi…

Zicala întreagă spune: De la ăştia nu-i nevoie să furi, e suficient să-i urmăreşti şi să aduni ce pierd ei!
Cam aşa s-ar traduce concluzia privitoare la marea realizare grafică ce vrea să marcheze înfiinţarea „partidului” Noua Republică, afişul ce anunţă victorios că odată cu data de azi le-a început sfârşitul!

Cugetarea e foarte profundă, gravidă cu înţelesuri grele de genul: odată născut e sigur că vei muri sau viaţa-i o sinucidere lentă! Pe măsura ‘telectualului nepereche MRU. Monica nu se pune, ea e în starea naturelă, beată mangă, iar restul, Neamţu, Vasilache, Papahagi şi cu Leşe îi ţin locul lu’ Cristian Preda.
E adevărat că gurile rele spun că afişul parc-ar fi comandat de USL, da’ vorba ceea, gura lumii slobodă!

Publicitate

23 comentarii la “De la ăştia nu-i nevoie să furi…

 1. Milucu spune:

  Partidul asta Noua Republica este un „melanj” de arivisti , eu un singur lucru nu pricep Ce cauta Grigore Lese cu acesti mafioti ? , el este un nationalist de extrema dreapta ! .
  Sanatate.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Milucu,
   Păi ce spuneam? Leşe şi Papahagi, Trăiască Garda şi Căpitanu’! Da’ deh, s-au lipit şi ei că doar, doar o ieşi ceva, i-a ameţit ‘telectualu’ nepereche şi i-o fi băgat Monica sub masă la f’un chiolhan şi-ncă nu s-au trezit! 😆

  • Ghita Bizonu' spune:

   Cum ce sa caute Lese? Pe basescu!! Si lasa-ma cu nationalismu lui de dreapta extrema … ca si internatinalismu a outtrance al unora de „stanag” extremea este o forma fara fond .
   Ma rog .. ma rog calitatile sale sunt altele decat cele intelctuale … Cica acu vreo 90-70 de ani is-ar fi zis unui tenor celebru (italian)
   – Domnule suntei un imbecil!]
   – De acord dar vocea ?!

   Asa si cu Lese.
   Sa mai zic una cu o celebritate artistica.
   Zamfir naistu; Bun artist. mare interpret. Tot ce vrei sa zici de bine ptr el. In muzica.
   Ca l-am auzit la radio prin 88-89 gavarind despre Romania lui Ceasusescu si aia a lu Gorbaciov (RSSMoldoveneasca). era cazut in cur de admiratie ptr RSSM si Gorby (acu ce e drept e drept in 89 Chisinaul arata mai a capitala decta Bucale. Ei era mia curat decat Bucurestiul de cand il stiu eu .. adica de prin 58 )
   Dupa cativa ani acelsi Zamfir facea spume „Iliescu vrea perestroika!”

   • Cârcotaşu spune:

    Ghiţă,
    Fii mai atent, că io scriu ca o dactilografă (după părerea ta), deci dacă nu-nţelegi nu-i de la mine, ai probleme cu-nţelesu’!
    Primo: eu n-am zis că-s de extremă dreapta şi oricum nu-ţi ziceam ţie ci cu totul altcuiva. Asta pentru lasă-mă cu naţionalismu’ lui de dreapta. Mai departe, în afară de rezonanţa (istorică dacă vrei) a numelui, de domnu’ ăla n-am auzit până azi, aşa că lasă-mă tu pe mine. 😆 Cât îl priveşte pe Zamfir, am părerea mea, că doar l-am cunoscut personal, ştiu ce zace-n el.

   • Ghita Bizonu' spune:

    Lese este rapsod popular. Cantece de Maramu…Si incercam sa zic ca .. in fara de ce canta nu trebe sa -l bagam in seama. Ca si pe Zamfir ..

   • Cârcotaşu spune:

    Ghiţă,
    Aha, înseamnă că poa’ să aibă succes la manelişti?

 2. dlnimeni spune:

  Daca luam modelul stalinist al ordinii aparitiei si citarii, din stilul stalinist pe care acesti democrati in respecta cu sfintenie, intelgem ca presedinte va fi dl Ungureanu, premier dna Macovei, Neamtu (ar trebui sa-si schimbe numele in Stroe) si Vasilache si ei ceva pe acolo prin pomul Romaniei iar Lese si papahagi vor fi responsabili cu revolutia culturala. In particular, Papahagi ne va duce in Evul Mediu intunecat.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dl Nimeni,
   Poate asta să fi fost în capu’lor. Leşe şi Papahagi poartă nume predestinate, Trăiască Garda şi Căpitanu’! Da’ la ce bun, din moment ce chiar de ieri s-a marcat începututul sfârşitului lor? 😆

 3. Ghita Bizonu' spune:

  Reactiile ce au urmat sinuciderii ratate develppeaza niste adevaruri extrem de neplacute in ce priveste o parte a societatii noastre.

  In fine aceasta ura revarsata mai arata si privitivismul conceptiilor despre “dreptate”,. Dreptatea lor inseama “sa iti dovedesti nevinovatia” … nu ca sa iti fie dovedita vinovatia.
  Dreptatea lor inseamna umilirea publica, aruncatu cu piatra , stalpul de tortura si in fine tapul ispasitor.

  Drepratea lor este ajuridica si tine nu de o vinovatie definita juridic ci de provocarea suferintei , condamnatul trebuie sa indure sentinta nu sa se sinucida . Mai ales daca sentinta este arbitrara!!

  Mult mai lung la
  http://vremea.forumgratuit.ro/t384-cu-intarziere-despre-cazul-nastase#817

 4. Ajung si astia ca OTV-ul si PP-ul lor?

 5. Good game, Felicia spune:

  Facatura de partid
  MRU care e sluga lui basescu isi face partid
  nimic nou prosteala prostilor ca si USL si PDL
  –Cu drag, Felicia

  • Cârcotașu spune:

   Bun venit Felicia!
   Așa e, cum ziseși. Eu remarcam doar talentu` de care-au dat dovadă la conceperea acestui afiș care vrându-se vestitor a reușit să fie epitaf! :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s