Livache pe ultima sută!

Campania electorală pentru locale, încheiată la începerea zilei de azi, a fost una cu totul atipică. Fără confruntări televizate, ba prin unele locuri fără nicio participare din partea unor candidaţi. Este şi cazul candidatului PDL la primăria sectorului 3. Toată lumea se aştepta fie la o participare pe măsura fondurilor de care dispunea primarul în exerciţiu, Liviu Negoiţă, fie la o susţinere din partea lui Traian Băsescu, oricum la o campanie susţinută. În final Livache s-a „bucurat” numai de susţinerea preşedintelui PDL Bucureşti, Elena Udrea, pe un banner mare, pe care stătea scris Liviu Negoiţă=Elena Udrea. Discutabil „avantajul” creat de o asemenea identificare. Unii spun că mai bine era lipsă, „popularitatea” Elenei Udrea fiind chiar mai dezastruoasă decât a lui Livache.
Până la urmă Traian Băsescu nu s-a manifestat în sensul susţinerii PDL în alegerile locale. Şi atunci se pune întrebarea: Renunţă PDL-u’ chiar aşa uşor să lupte pentru fiefurile pe care le considera ale sale? Nu prea există informaţii referitor la comportarea altor candidaţi PDL, dar în ceea ce-l priveşte pe Liviu Negoiţă acesta acţionează în subteran pentru subminarea candidatului USL dar şi pentru fraudarea alegerilor din sector.
Astfel au fost descoperite înscrierea ilegală pe listele electorale din sectorul 3 a unui mare număr de persoane cu viză de flotant care-ar urma să voteze duminică. Astfel sunt adrese în sector unde apar a locui mii de persoane, astfel:
– pe str. Culesului, la nr. 55, apar 1.563 de votanţi;
– pe str. Moş Ion Roată, la nr. 5, 1.225 de votanţi;
– pe str. Vâlsăneşti nr. 36, 2.120 de votanţi;
O analiză efectuată de MAI a descoperit că e vorba de 28.000 de persoane înregistrate în acest fel. Anomalia apare în toată splendoarea sa când în blocul de pe str. Vâlsăneşti nr. 1 locuiesc 235 cetăţeni, la nr. 36 sunt înregistraţi 2.120!!

Acesta-i imobilul din str Vâlsăneşti nr. 1, cu 235 locatari.

Iar aici se află imobilul de la nr 36, „locuit” de 2.120 persoane!
+++
Dar nu numai aceasta face parte din „campania” electorală susţinută de Liviu Negoiţă.
Pe lângă asigurarea a 28.000 de voturi pe sub mână, el s-a gândit că trebuie făcut ceva şi pentru scăderea procentelor ce-l dau câştigător pe Robert Negoiţă, candidatul USL. Cum? Simplu. Omul, de fapt echipa lui de şoc, a realizat un fals al ziarului distribuit în reţeaua de metrou şi RATB, cunoscut de bucureşteni, anume RING, cu un conţinut manipulator şi l-a distribuit în sectorul 3.
Sigur, deţinătorul ziarului “Ring” a depus plângere penală împotriva lui Liviu Negoiţă şi a cerut distribuitorilor PDL să înceteze distribuirea ziarelor. Aceasta ne dă măsura disperării lui Livache care riscă orice, chiar şi o condamnare penală, numai pentru a-şi păstra fotoliul de la primărie.
Pentru a putea aprecia ce însemnătate pot avea cele 28.000 de voturi furate, e suficient să ne gândim că-n sectorul 3 sunt înregistraţi 210 mii de alegători. Cu cât vor participa la vot mai puţini alegători, cele 28.000 de voturi pot desemna învingătorul. În sondaje conduce Robert Negoiţă cu 20% dar, dacă la vot vor participa numai 100.000 alegători, un procentaj posibil, reprezentând aproape 50% din electori, cele 28.000 de voturi sigure ale lui Livache vor însemna aproape 30%.
Morala este cea cunoscută de mult, dacă locuitorii sectorului 3 vor să scape de fericirea de a le fi administrat sectorul de către Livache, duminică va trebui să iasă la vot în număr cât mai mare, cu alte cuvinte să facă în aşa fel încât să fie valabilă vorba Nu pot ei să fure cât putem noi vota!
Inspiraţia şi datele, parţial, provin din ziarul online „DeCe News”, de aici şi de aici!
++
Precizare. Am început să scriu acest articol vineri 08.06 pe la orele 22.30. Văd că de publicat am reuşit să-l public după miezul nopţii, deci în data de 09.06. Pentru corecta poziţionare în timp, acolo unde-am spus „azi”, m-am referit la ziua de vineri.
UPDATE
Azi, sâmbătă 09.06, dom’ primar Livache a adus urnele la secţiile de votare. Ca totul să fie ok urnele sunt gata sigilate şi bodyguarzi de la BGS!!! care le-au însoţit n-au permis nimănui să se apropie de ele. Urnele, contrar normelor, au fost aduse gata sigilate şi probabil conţin deja buletine de vot suficiente înăuntru. Normal urnele se verifică în dimineaţa de mâine şi se sigilează de către membrii comisiilor electorale.

Publicitate

18 comentarii la “Livache pe ultima sută!

 1. shogunu' spune:

  Şi „autorităţile” ce fac???
  Se ştia de chestiile astea de la ultimele prezidenţiale. Dubla cetăţenie Româno-Moldovenească… Îţi dau cetăţenie, îmi dai votu’. Are buletin de sectorul 3, are drept de vot în sectorul 3. Simplu! Perfect legal. Că legea-i strîmbă…
  Banzai!

  • Cârcotaşu spune:

   Şi ce dacă se ştia? cine se poate pune cu Livache? Azi a adus urnele gata sigilate în secţiile de votare şi nu a dat voie nimănui să le verifice. Urnele se verifică şi se sigilează în dimineaţa zilei de votare în prezenţa comisiilor electorale. Da’ el e Livache bre, n-ai auzit de el?

 2. demneura spune:

  Nu vă mai mai faceţi probleme!
  LIVACHE PIERDE DACĂ IEŞIŢI LA VOT!

  Citiţi ce spune Sorina Matei care se face că nu înţelege non-combatul lui Livache!

  LIVACHE ARE ÎN CÂRCĂ DOUĂ BELELE NAŞPA RĂU OENTRU CARE DACĂ ESTE LUAT LA BANI MĂRUNŢI DE DNA SE DUCE DIRECT LA GHERLĂ!

  Non-cobatul lui este datorat încercării sale de a ieşi din cercul aflat sub lummina reflextoarelor şi a se ascunde în umbră pentru ca oamenii să uite de el!
  Distracţia mare este că nu are cum să facă chestia asta, deoarece odată intrat în cerc trebuie să joci cum joacă toţi!
  Atenţie la un aspect:
  Observaţi că nu s mai vorbeşte nimic despre: Codruţ Marta?
  Iar Otti Racz tace precum melcu’!

  IEŞIŢI LA VOT!
  AFARĂ CU LIVACHE ŞI CU GUNOIERU’ DIN BUCUREŞTI!

  tREABA CU RNELE POATE FI EXTREM DE UŞOR CONTRACARATĂ!
  ORICE CETĂŢEAN POATE SESIZA SAU MEMBRU DIN COMISIAQ DE SUPRAVEGHERE POATE SESIZA CĂ NU ESTE CEVA ÎĂN REGULĂ URNA CUTARE!

  Deci repet:
  IEŞIŢI LA VOT!
  INTERESUL LOR ESTE SĂ NU IEŞIŢI LA VOT!
  INTERESUL LOR ESTE CA PROCESUL DE VOTARE SĂ MEARGĂ GREU!
  DACĂ MERGE GREU, MULŢI DIN CEI COMOZI NU VOR VENI LA VOT!
  IEŞIŢI ŞI VOTAŢI CHIAR DACĂ PERDEŢI O ORĂ-DOUĂ DIN VIAŢA VOASTRĂ!
  Tango!

  AFARĂ CU ESCROCUL ONANIST DIN PRIMĂRIE!

 3. demneura spune:

  Scuze pentru greşeli dar mă p pe ele taste de telefon!
  Te rog dacă ai răbdare corectează tu!
  Mersi!

  • Cârcotaşu spune:

   @ Demneura,
   Bre, corectura se plăteşte separat. A fost o vreme când mai practicam sportu’ ăsta, da’ m-am lăsat. Şi lasă vrăjeala cu telefonu’ că te văz legat de-un maţ!
   Ba despre Codruţ Marta tocmai am aflat că s-ar putea să fie pe muntele Athos, s-a dus acolo că ştie că nu poate fi extrădat.
   Despre Livache ştiu că nu prea are şanse, dar dacă ies la vot iară 30% ca data trecută, parcă văd că iar v-aţi pricopsit cu el, că deh, dacă-i merge să fure alea 28.000 cu flotanţii, oameni v-aţi făcut. Io n-am treabă cu sectoru’ 3, la mine n-are spor Sulfinica!
   Ş-acu’ noapte bună!

 4. demneura spune:

  Păi aşa şi trebuie să fiu văzut!
  Legat de un maţ p-un SO banal.
  Dar dacă vrei un Simbian sau mai ştiu io ce nasulie: Clientul nostru stăpânul nostru!

  Bambina n-avea spor oriunde ar fi candidat!
  Doar tâmpit să fii să vii la candidatură cu un candidat care a tăiat pensii şi salarii.

 5. Ghita Bizonu' spune:

  Cred ca LIvache o ia in barba …. a iesit cam multa lume la vot! Data trecuta .. eram putini. Azi insa am stat la coada vreo 30 minute!!!
  Sa nu mai zic ca sunt unele sucae minore . Bancile. Unele llucrari. Ceva in genu „dom;le nimic de zis . E bine, e frumos , asta face ceva. INSA pe prafu asta parca prea se ocupa de tihia de margaritar!” . Si ceva mai meschin. Doua banci la intrarea blocului. Pustinea se strange seara … cam muta galagie plus prea multe invitatii in garau de oameni. Si a doua zi ….. covoru de coji de seminte!! „lua-i-ar naiab de golani! Si pe primar ca le-a pus banca !!”
  Plus ca prea il iubeste Basescu. basescu ala care a taiat venituri , a majorat TVA ….

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ghiţă,
   Încă nu ştiu ce să zic. După ce se spune la tv, sectorul 3 e deja printre cele cu cea mai scăzută prezenţă la vot, dacă nu cel cu cea mai scăzută prezenţă. Şi asta spune că a cam tunat şi a adunat!

 6. demneura spune:

  😀 😀 😀
  Hihihi băi acesta a lu’ Cârcotaşu’ dacă tu credeai că după ce 2 ani de zile ba îmi oprea apa, ba curentu’, ba net-u’, ba gazele, ba dădea cu pickamerul de sărea gletu’ de pe pereţi onanistul ăsta de Livache mai poate câştiga primăria înseamnă că tu eşti dus şi eu pierzând pariul trebuia să mă fac din nou popă!
  🙂 🙂 🙂

  Ia d-aci că am deschis ograda:

  http://www.demneura.blogspot.ro/2012/05/votati-liviu-negoita.html

  Mai ia una:

  http://www.demneura.blogspot.ro/2012/04/parerea-nr8.html

  • Cârcotaşu spune:

   @ Demneura,
   Lasă, bey, să fiu io dus şi fă-te tu popă (din nou??? 😯 )
   Şi să fie-ntr-un ceas cu cuc! 😆

   • demneura spune:

    Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
    Scuteşte-măăăăăăăă cu cucuuuuuuuul!
    Că io cuc în Dealul Cotrocenilor nu mai vreau să fiu!
    🙂 🙂 🙂
    Bună dimineaţa.

   • Cârcotaşu spune:

    Da ce, bre, când f’seşi cuc în dealu’ Cotorcenilor? C-acolo parcă se vorbea de-o cucuvea, nu de-un cuc?? 😯
    Ş-apoi ce, dacă nu-ţi mai place dă-ţi demisia şi gata! 😆

 7. dlnimeni spune:

  Liviu Negoita a avut o frumoasa sustinere cetateneasca in sectorul 3, cu citiva ani in urma si a reusit sa si-o distruga singur, cam la fel cum a facut, de fapt, pedeleul per global. Ca a ajuns la furturi electorale, de care nu a avut nevoie nici acum 4 ani si nici acum 8 ani, ar trebui sa fie rusinos pentru el. Tot asa cum, din prea mare pasiune pentru parale, probabil, nu si-a gestionat bine cariera politica, ar fi trebuit sa fi lasat primaria pe cind era in glorie, propuneri a avut. Sa fii „stapinul” a citeva sute de mii de oameni, sa ai miliarde de euro pe mina si sa ajungi un borfas, iata un traiect foarte graitor.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dl Nimeni,
   Păi din câte ştiu eu ăsta era scopul, să-şi termine construcţiile de pe domeniul de la Snagov, ori asta nu se putea fără izvorul de venituri, primăria sectorului.
   Mulţi comit paralele între cei doi Negoiţă în ceea ce priveşte averea, dar asta i-a fost fatal: în timp ce Robert a avut şi are afaceri în mediul privat, Livache a avut numai „afaceri” ca bugetar, iar cele mai de succes s-au dovedit a fi cele realizate ca primar de sector. Unu’ şi-a făcut averea din profit, iar celălalt din ciordit! Sigur, asta s-a văzut şi-n ceea ce credea că e fief-ul lui! Previzibil.

 8. dlnimeni spune:

  Vom vedea si cum e cu averea lui Robert Negoita. Oricum, Liviu Negoita a ajuns probabil la solutii gen flotanti si din lipsa de oameni in sector. Probabil ca de la PDL sector 3 au supt oameni si Prigoana ( cu colegiu acolo) si Sulfina Barbu ( dusa in sectorul 4, dar cu baza in 3 si cred ca a luat, pe linga oamenii din 4 si o echipa de la 3) si i-au mai trebuit si lui Liviu Negoita. Iar oameni nu cred ca avea pedeleul asa de multi in aceasta perioada.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dl Nimeni,
   Sigur, vor vedea cei ce, eventual, îl vor urmări în instanţă. Eu am văzut destul, părerea mea e formată şi nu sunt obligat să produc dovezi. Când singura ocupaţie, în România, a unui om, a fost aceea de bugetar, cu cel mai mare venit acela de primar, acumularea unei averi de multe milioane de € nu poate fi făcută din surse mafiote. Punct. Cine mai e dispus să asculte şi alte poveşti de-ale subiectului e liber, eu nu! Repet, nu sunt martor în nicio instanţă, nici acuzator, iar pentru părerea mea nu sunt dator să dau socoteală nimănui.
   De fapt pentru mine subiectul este închis, ipochimenul a ieşit din scenă, sper să fie chemat şi să dea socoteală pentru potlogăriile făcute, dar atunci va fi un simplu nimuric şi nu primarul sectorului 3. 😆
   Pe de altă parte, tot părerea mea, nu ştiu de ce, dar cred că tentativele sale de fraudă au fost contracarate. Aici n-am făcut decât să preiau semnalele de alarmă anterioare desfăşurării votului, care au ajuns şi-n atenţia autorităţilor şi care cred că au luat măsuri de zădărnicire.

   • Salut Cârco*! Se cuvine un cuvânt adăugat după „făcută” Şi anume, „decât”.. din surse mafiote..În altă ordine de idei, extrapolând acele adrese, cu mii de votanţi, la nivel naţional găsim milionul de voturi furate de sarsailă la prezidenţialele din 2009. Ah, ce mi-ar plăcea să-l văd cât mai curând întors la popor!

   • Cârcotaşu spune:

    @ Victor,
    Ce să mai…? E clar şi doară n-a fost doar aici, la Livache!
    Mie mi-ar plăcea să-l ascundă, să nu-l mai văz deloc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s