Ţara ca o marfă!

În ultima apariţie la Antena 3, în emisiunea Vorbe Grele, Crin Antonescu răspunzând întrebării puse de Victor Ciutacu referitoare la atitudinea pe care-ar avea-o ca Preşedinte al României, faţă de informările „serviciilor” despre acţiuni posibil de speculat ale altor politicieni, acesta declară că nu ar specula asemenea informări decât…

… dacă serviciile mi-ar arăta, indubitabil, că unul din oamenii politici importanţi din ţară este agentul unei puteri străine, sau că este finanţat de către un serviciu secret străin, sau că este în legătură cu reţele teroriste, evident că acest lucru este inacceptabil şi că în legătură cu acest lucru aş acţiona, da’ dacă vin ei să-mi povestească ce amantă are omul ăla, sau…

Dl Antonescu poate greşi, că amanta aia ar putea fi o Mata Hari, oricum omul politic cu amantă e şantajabil şi asta ar fi mai mult decât suficient pentru a-l scoate din încurcătură şi a asana viaţa politică de prezenţa sa, dar, în principiu, putem spune că deşi naivă, poziţia sa este corectă.
Doar că se pare că serviciile nu vor face niciodată gestul ăsta pentru simplul motiv că se pare că-n fişa postului unui lucrător al SRI sau SIE nu există îndatoriri pe linia apărării siguranţei naţionale.
Altfel declaraţia fostului şef al SIE, Mihai Radu Ungureanu, cum că faptul că soţia şefului SIE este angajata unei multinaţionale pe un salariu de 7.000 de € nu constituie niciun „conflict de interese”, dar şi faptul că acesta plusează, afirmând că a cerut verificarea ANI şi că această instituţie i-ar fi răspuns că-i totul OK, nu face decât să-i umple de rahat pe toţi angajaţii SRI, SIE şi orice alt „serviciu”, din cap până-n picioare!
Ce părere aveţi? Ar fi posibil ca soţia Şefului MI6 să fie angajată a Gazprom, iar Şeful MI5 să-şi bea cafeaua cu el, iar regina să considere că totul e foarte normal?
Păi dl Crin Antonescu are nevoie de informări, că domnia sa, singur, nici nu se-ntreabă cum de Primul-ministru a semnat acordul privind vinderea cuprului dar şi pe acela ce autorizează prospectarea şi exploatarea gazului de şist din România. O să spuneţi că doar nu le-a semnat el de capul lui. Sigur, le-a semnat la bună înţelegere cu preşedintele Băsescu, doar şi acesta a fost beneficiarul angajării de complezenţă a fiicei lui (EBA) la LUXTEN (altă companie de-a…) cu 3.000 de € pe lună, deşi în mod normal ar fi fost greu să-i găsească un job cinstit pentru mai mult de salariul minim pe economie. Mă rog, asta era pe vremea când dl Băsescu era „numai” primarul capitalei şi doar s-a achitat de obligaţie, lăsându-i „moştenire” Luxtenului iluminatul public al Bucureştiului.
Şi pentru că jobul nevestei lui MRU datează de pe vremea când era Şeful SIE, un ultim serviciu (oare?) din această postură pe care-l face recrutorilor săi este această admirabilă declaraţie „perlă”, pe post de garanţii de participare, certificat de bonitate etc.

“Să vezi că o companie în faliment, o gaură neagră, se poate vinde cu de patru ori preţul pe seama credibilităţii unui Guvern care abia s-a instalat şi, la câteva zile după aceasta, să vezi un pachet minoritar de acţiuni vândut într-o suprasubscriere incredibilă, de peste 150%, mie mi se pare că sunt nişte simptome bune. Probabil că este o febră. Da, dar este febra unei frenezii economice care se naşte din nou.”

Doar că dl MRU uită să ne spună că firma câştigătoare a licitaţiei pentru Cuprumin nu dispune nici măcar de cele 200 de milioane cât a licitat şi n-a depus garanţie decât 1 milion de € departe de cele 5 milioane cât ar fi reprezentat 10% din preţul de pornire a licitaţiei, conform legii!!
Nici nu era nevoie, marfa vândută nu-i a lui, e o bucată din ţară. Pe el îl interesează banu’ lui şi probabil că o să ceară o mărire de salariu pentru nevastă, că doar acum e prim-ministru, ş-acum medicul anestezist, care este ea, plătită de OMV!, trebuie să anestezieze pe toţi românii, să nu se prindă ăştia cum MRU le vinde ţara de sub ei!

Publicitate

39 comentarii la “Ţara ca o marfă!

 1. Marcus spune:

  @Carco: sa-i multumim lui Dumnezeu ca madam 07 e doar anestezista, daca era stomatolog, asta ne scotea cu forcepsu’ eventualii dinti de aur din gura 🙂 🙂 (chit ca nu se mai poarta, da’ ors’cat !) . Caree conflict de interese, e doar consultanta, bre, nimic nu stii!
  sa fii iubit
  marcus

 2. dlnimeni spune:

  Carcotasu, cred ca tara nu e doar ca o marfa ci este o marfa. Faptul ca dl Antonescu reduce activitatea serviciilor noastre secrete la dovedit spioni (contraspionaj) cred ca face parte dintr-o cosmetica a declaratiei politice. Cu stima.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Dl Nimeni,
   Nu cred şi nu am spus că dl Antonescu reduce activitatea serviciilor la dovedit spioni, eu spuneam că domnia sa aşteaptă numai să fie sesizat, gândirea domniei sale rămânând amorţită. Pe de altă parte am vrut să subliniez că angajaţii serviciilor, probabil angrenaţi în acelaşi tip de afaceri ca şi şeful lor (fost), au uitat de meserie şi chiar aşteaptă avizări de la ANI. Probabil contrainformaţiile au ajuns să se ocupe doar de ascultarea telefoanelor adversarilor politici ai puterii.
   @ Marcus,
   Bre, forcepsu’ nu face parte din instrumentaru’ dinţarilor. Zi merci că-i anestezistă şi cu asta basta, orice alte fantezii nu-şi au locul.
   Dacă e cineva care să poată înţelege enorma incompatibilitate dintre specialitatea doamnei, medic anestezist şi cea a angajatorului, companie petrolieră, va pricepe mai uşor că aceasă angajare este făcută doar pentru a plăti nişte servicii ale unui înalt demnitar care se vinde. Că cine-l plăteşte acum pe primul-ministru nu este statul român, asta-i mai mult decât evident. Cine-l plăteşte, nici nu se ştie, OMV-ul este doar un paravan. Sigur că cei 7000 de € vin din conturile celor ce l-au recrutat pe şeful SIE şi nu din cele ale OMV.
   ps – Dacă e cineva care are nevoie de desen, salariul plătit de statul român primului-ministru, este de circa 6.000 de lei, în timp ce salariul plătit de OMV nevestei lui, 7.000 de €, înseamnă 28.000 de lei. Care-i deci salariul lui MRU şi cine-l plăteşte?

 3. Mi-ai adus aminte de LUXTEN. Acum doi ani am facut o reclamatie referitoare la o defectiune privind iluminatul public. Văzând ca nu-mi raspunde nimeni, am facut alta după o lună. Niciun raspuns. M-am adresat apoi PMB care ma indrumă la Electrica. Mă adresez Electrica şi mi se răspunde că ei au remediat defecţiunea, aşa că trebuie să mă reclam la LUXTEN. Trimit copii după toate documentele acestei firme şi îi ameninţ că o să-i reclam la mama sfinţilor. Crezi că s-au sinchisit? Nţ! Apoi am renunţat. Asta s-a întamplat între februarie şi septembrie 2010.
  Sesizările sunt înregistrate în arhiva lor. Am numerele, dar ce să fac cu ele?
  Tot aşa şi cu MRU. Ne tratează cum m-au tratat cei de la LUXTEN pe mine. Un fel de „câinii latră, ursul merge”. Poate că salariul său e completat prin bonusuri adăugate la salariul doamnei doctor. Şi astea, chiar că sunt confidenţiale!

  • Cârcotaşu spune:

   @ Bre, Victore,
   Lăsând la o parte faptul că Luxten nici nu are un nr de telefon pentru reclamaţii, sau la cel ce-i dat pentru public răspunde invariabil portarul, dacă te referi la salariu’ lu’ doamna doctor, bonusurile reprezintă venitu’ că altfel suma ce se ia în calcul de către ANI când face evaluarea averii, este fix salariul oficial, care-i ăla de 7.000 de €! Despre ce vorbeai? :mrgreen:

   • Despre asta vorbeam
    „Dacă e cineva care să poată înţelege enorma incompatibilitate dintre specialitatea doamnei, medic anestezist şi cea a angajatorului, companie petrolieră, va pricepe mai uşor că aceasă angajare este făcută doar pentru a plăti nişte servicii ale unui înalt demnitar care SE VINDE.”
    Vreau şi eu un kil!

   • Cârcotaşu spune:

    @ Victor,
    He, he! Stai la coadă, că mai întâi tre’ să ajungi „înalt demnitar”. Unde erai când l-a numit la SIE pe Mele? Că am auzit că Băse se gândise la tine… 😆 Ai pierdut ocazia asta! :mrgreen:
    PS – Iar dacă vrei f’un kil de MRU, n-ai tu bani sărmane, să cumperi niciun miligram, de medicament! 7.000 pe lună, la depozit pe termen lung, tre’ să-nţelegi că sunt 84.000 pe an. Om greu monşer! D-aia vezi, ziceam să te bagi şi tu, să faci rost de-un ban cică cinstit (vezi ANI).

 4. Eram la Paris să pregătesc parlamentarele. Nu puteai să-mi dai şi tu un telefon? Să-mi spui că mă caută matrozul? Acum, chestia e că l-ai refuzat tu, înainte de a se gândi la mine.N’aşa?

  • Cârcotaşu spune:

   N-am avut ocazia, că noi suntem en frois de când i-am dat cu flit… Da’ acu’ bate din buze, că 7.000, aşa, oficial, n-ai cum să ai dacă n-ai ce oferi. Nu te-ai prins?
   Chestia cu 7.000 oficial merge numa’ la noi, în România, că-n altă parte era deja-n puşcărie bre!

 5. virusverbalis spune:

  Nu ne vindem tara!!!!!!! :))

 6. demneura spune:

  Dacă vrei să cunoşti părerea mea despre individ, aşa cum te lauzi că eşti deschis criticii, păi vino la mine pe blog, şi citeşte ciclul de 3 articole cu titlul Ţara ca o marfă
  ––––––––
  Nah că venii să văd cu ochii mei, că eu până nu văd cu ochii mei şi nu pipăi cu degetuţele mele nu-mi dau cu părerea dom’ Cârcotaşu’.

  Deci:
  1. Pe vecinu’ Ciutacu’ să-l sparg în băscuţă că-i golan şi s-a luat acu’ vreo doi ani de nevastă-mea ca boala de om sănătos. Şi înţelegeam să se ia dacă a mea ar fi fost vreo bogată şi el ar fi fost vreun sărac (sau invers!). Dar din moment ce amândoi sunt nişte săraci care-ş drămuiesc banii cu chibzuinţă şi numai ei ştiu cât muncesc pentru ei, nu am înţeles de ce a făcut-o.
  De fapt eu demult nu mai înţeleg breasla asta a jurnaliştilor care se sfâşiei între ei precum fiarele….închid subiectul.

  2 Pe Crin Antonescu nu-l plac deoarece a făcut un ghiveci din ideologie.
  Struţo-cămila asta PSD-PNL-PC este identică cu struţo-cămila PDL-PSD! (moamăăăă ce spume am avut atunci la gură şi ce antimarinăreşte am mai răcnit!).
  Aşa cum nu a rezistat alianţa aia, nu va rezista nici asta.
  Nu spun toate acestea influenţat de îmbârligăturile portocalii de prost gust lansate pe piaţă.
  Dar este în logica firii ca dreapta să nu fie alături de stânga.
  Aşa este lăsat de la natură.
  În plus şi aici se aplică chestia pe care ţi-am mai spus-o:
  Dacă l-am votat pe Băsescu şi sunt plăcător de Udrea asta nu înseamnă că trebuie să iubesc leprele din jurul lui Băsescu sau să le votez!
  Deci, dacă mi-am ridicat portocalii în cap spunând (eheeeee, câtă vreme a trecut de atunci) că Ponta este un lup tânăr care va ajunge sus, asta nu însemnă să am o părere bună faţă de Antonescu.
  Admir eleganţa politică a lui Năstase dar nu pot admira vehemenţa lui Antonescu.
  Vehemenţi putem fi noi susţinătorii!
  Dar ei, cei pe care îi susţinem noi, trebuie să nu uite niciodată să fie eleganţi!

  On Topic
  Revedeţi afirmaţiile făcute despre „multinaţionala” unde lucrează soţia lui MRU. Nu sunt conforme cu realitatea. Încercaţi şi răsfoiţi un pic presa albionului; sunt două articole în care este spus totul pe îndelete. (astăzi nu am arhiva la îndemână că puneam link-uri – Le pun mâine)
  Zi bună vă doresc.

  • Cârcotaşu spune:

   @ demneura, Dom-le, cum gându’ ăl bun e cel căutat, fii binevenit!
   Altfel, hai s-o iau pe rând:
   1. Nici mie nu prea-mi place Ciutacu, mă irită suficienţa lui, da şi infatuarea şi pretenţia de infailibilitate. Numai că nu-nţeleg ce amestec are acilea, nu numai că nu-l pomenesc da’ crede-mă, ce scriu acilea este gândul meu, poate citez argumente. Chestia cu nevasta scuză-mă, din momentul în care a fost numit Şeful SIE nu mai poate fi asemuit cu niciunul din cetăţenii ăstei ţări şi trebuie să fie-n atenţia tuturor serviciilor contra-informative, el, soţia, mama, tata, până la rudele de gr. 2.
   Nu ştiu ce necaz ai putut avea cu Ciutacu, nu cunosc episodul respectiv, sau poate-l cunosc da’ nu ştiu despre ce persoană e vorba. Am fost, de mult, vizitator al blogului lui dar n-a durat mult şi m-a banat.
   2. Pe Crin Antonescu io-l plac. Chiar numai şi pentru faptul că e realist şi a înţeles că singur nu poate accede la guvernare şi că singura formaţiune politică cu comportament democratic, cu care s-ar putea alia, este PSD-ul. A înţeles că Băsescu nu poate fi urnit de unul singur şi că momentul cere această alianţă. Să mă scuzi, da’ între guvernările Năstase şi Tăriceanu (în partea a doua), nu prea a fost diferenţă din punct de vedere ideologic. De fapt ideologia a cam ajuns de tot râsul, iar alianţa cu cea mai scurtă viaţă a fost DA, şi aia a fost tot „struţo-cămilă” dpdv ideologic, da’ culmea e că s-a spart tomnai când s-a trezit şi „conştiinţa de dreapta în PD”. Îmi mai place şi pentru faptul că nu are prejudecăţi şi face ceea ce trebuie să facă acum.
   Deocamdată ce spun eu s-a verificat şi se verifică în continuare. Fii sigur că atâta vreme cât PDL-ul şi Băsescu vor reprezenta un pericol, USL-ul va fi ceea ce este.
   He, he, cred şi eu că nu-ţi place vehemenţa lui Antonescu, cum să-ţi placă lucrul de care a început să-ţi fie teamă?
   De altfel, discursul lui la moţiunea de cenzură a fost o lecţie de retorică.
   Cred şi eu că nu-ţi place, din moment ce e omul care, nu numai că-i poate ţine piept lui Traian Băsescu, da-l şi poate îngropa.

   …cei pe care îi susţinem noi, trebuie să nu uite niciodată să fie eleganţi!

   Cu chestia asta m-ai făcut praf definitiv! De când ne-a învăţat Băsescu cum e să fii elegant… ! :mrgreen:

   Despre „multinaţională” să-mi revăd părerile?
   Să citesc presa Albionului?
   Păi dom-le, nu-ţi zisei, da ţi-o zic acuma: eu nu-mi formez părerile din presă. Se poate ca părerile mele să coincidă cu ale cuiva din presă, dar uită-te la data apariţiei, de multe ori am fost deschizător de drumuri. În general nu dau doi bani pe ce spune Ciutacu sau Gâdea, cu atât mai puţin Mircea Badea. Despre presa Albionului ce să mai zic, a se vedea aici: http://www.dcnews.ro/2012/05/bbc-dezinformeaza-cititorii-despre-masacrul-din-siria-cu-o-imagine-din-irak/ În plus, poţi avea prilejul ca de multe ori, dacă eşti atent şi te uiţi după numele autorului unui articol din „presa Albionului” da’ şi din cea franţuzească, să găseşti nume româneşti!
   Dar întrebarea ce urmează mă confirmă. Ştiu, nu-ţi place de Antonescu, da’ pe el îl citez, din discursul despre care vorbeam:
   Ordinele cui le executaţi în afara acului om care v-a dat telefon… la începutul lumii?
   Întrebarea îi e adresată lui MRU, omul care i-a dat telefon era Băsescu.
   Altfel, am uitat să-ţi spun că articolul de faţă mai are două update-uri.
   O seară ultra!

 7. demneura spune:

  Răspund turbat, nervos şi iritat ( 🙂 🙂 🙂 ….. 🙂 ) la următoarea infamă „intrebare”:

  „De când ne-a învăţat Băsescu cum e să fii elegant?…..”

  Răspuns:

  Auzi bre, dar mă rog de când faci matale confuzie între o fiară politică şi un politician?

  🙂 🙂 🙂
  Nu de alta dar eu făceam referire la POLITICIENI, nu la FIARE!!
  🙂 🙂 🙂

  La fel să fie seara ta!

  PS La MRU am cam început să mă abţin deoarece observ că pe zi ce trece tot mai mult se apropie de baborniţa beţivă.
  Ori mie, cine-i prieten cu baborniţa nu-mi place.
  Eu ştiu ce-nseamnă „poliţie politică” şi aşa ceva nu mai vreau în România!
  Monica Macovei Gherghescu să facă bine să-şi amantul (mă refer la escrocul de Tapalagă), să-şi ia procurorii, DNA-aul, ANI şi să plece la dracu s-o ia în America. Să facă acolo poliţie politică până n-o mai putea.
  SĂ LASE JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA ÎN PACE!
  😉

  • Cârcotaşu spune:

   @ demneura,
   He, he!
   Nici n-ai băgat de samă că nu era întrebare, că doară io sunt lămurit de mult la faza asta şi de fapt io ziceam cam aşa: de când ne-a învăţat Băsescu cum e să fii elegant…! Adică ăhă, cât timp a trecut de atunci!
   Păi tălică-i zici fiară, io nu pot pentru ca să zic aşa, o fiară e fiară şi atât, cu simplitate, fără ostentaţie, da’ omu’ ăsta are tot ce-i trebuie pentru a se constitui în exemplul perfect pentru definiţia de dicţionar a ceea ce numim noi în mod curent un mitocan. Şi scuză-mă da’ nu-i o injurie, e pur şi simplu o constatare făcută o dată şi consolidată de „ţ” ori. Şi e adevărat, cuvântul are o groază de sinonime, fieş’care mai cuprinzător decât ălălalt.
   Acu’, dacă ţi-l scoseşi pe MRU de la maţ, ce să zic? Ar trebui să mint dac-aş zice că-mi pare rău! 😆 Cum se zice? Sic transit…
   Cât despre baborniţa beţivă, bre, ie vicepreşedinte la PDL! Ce să mai…?
   Numa’ bine!

 8. demneura spune:

  Referitor la mitocănia marinaului nu comentez nimic pe motiv de partizanat, dar să ştii că nu-i nici mai mare nici mai mică decât mitocănia floricelului.
  🙂 🙂 🙂
  Culmea este că nu pot comenta nimic nici la afirmaţia cu baborniţa că unde e, e şi gata!
  Nu pot spune că nu e!
  Ar fi tardiv şi total caraghios să spun că nu e „vicepreşedinte ales” ci „vicepreşedinte numit” cu fiţuică venită la ora 23.30 şi că de pe vremea aia îi umpleam frigiderul şi scuipam în cale.
  🙂 🙂 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   ‘aide bre, uite-acilea din concursul „Vrei să fii mitocan?”, răspunde concurentul Traian Băsescu:

   „În orice caz, aseară am fost cu nevastă-mea. Dacă s-a dus (la Palatul Cotroceni), s-a dus la vreu consilier. Eu am dormit la Neptun aseară”

   Păi ăsta văzut chiar de pe staţia spaţială tot câştigător e, n-are rival!! Şi niciodată n-a apelat la vreo variantă ajutătoare!! 😆

 9. demneura spune:

  P-asta am declarat-o demult Mitocănia Anului!
  🙂 🙂 🙂

  Dar poţi mata a te căca (pardon pentru verb) în gustul meu?
  Dacă mie-mi place mitocanu’, îmi place şi basta!
  Decât unul precum Livache care şi-a frecat-o de zor în faţa lu’ zambilica aia de Laura, de a făcut biata fată şoc la neuroni, mai bine un golan de marinar!
  În fond şi la urma urmei:
  Există undeva în lumea asta vreun marinar ne-crăcănat şi ne-golan?
  🙂 🙂 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   @ demneura,

   Există undeva în lumea asta vreun marinar ne-crăcănat şi ne-golan?

   Ezixtă!
   Da’ te-ai calat pe postarea asta? Păi vezi-o şi p-aia ultima, cu „De pomină”

 10. demneura spune:

  Sunt ‘telectual dom’le!
  Deci precum Baconschi, Tismăneanu şi etc nu mă amestec cu vulgul!
  🙂 🙂 🙂
  (să vezi acum zumzăială de organe prin frigiderul meu! numai carne macră!)
  Hihihi….nu contează!
  Nesimţirea mea e mare.
  Dar dacă tot m-ai invitat, iaca o să-mi bag nasul meu cu neg pe nară ca să văd veste poveste.
  Dar în schimb, bagă şi tu nasul la amicul Goguţă-n farmacie!
  Eu i-am pornit afacerea, dar mai departe n-am putut să-i promovez textele……..că deh…… e de-„al vostru” şi mi-am luat pe toate orificiile dopuri.
  E păcat să se irosească aşa talent….
  🙂 🙂 🙂
  http://pastilarialuigoguta.blogspot.com/

  • Cârcotaşu spune:

   @ demneura,
   Io fusei la Goguţă, văzui ce e de văzut, ba lăsai şi neşte urme. Da’ parcă-i casă pustie dom-le, nu-i nime’ p-acolo, că altfel ar fi mişcat ceva!

 11. demneura spune:

  Cam da deoarece am impresia că şi Goguţă s-a cam săturat ca după atâta bătut din taste să constate că rămâne valabilă aia cu:
  VIN AI NOŞTRI PLEAC-AI NOŞTRI NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII.
  În fond şi la urma urmei, toată lumea aşteaptă rezultatul de la locale.
  Aseară eram la o masă şi asistam amuzat cum se cautău justificări pentru a fi încălcată legea cu bună-ştiinţă.
  Cum se căutau motivaţii ca Daniel Morar să rămână în continuare pe funcţie.
  După vreo două ore de discuţii filosofice de genul „totul pentru front, totul pentru arestarea lui Năstase”, s-a găsit şi justificarea:
  – Daniel Morar trebuie să rămână în funcţie deoarece aşa vor americanii şi europenii!

  După părerea mea apele nu vor reveni în matcă în România şi această stare generalizată de confruntare vehementă şi futilă se va perpetua dacă voi ăştia care-aţi venit acum la putere nu puteţi destructura reţeaua mafiotă condusă de Monica Macovei-Gherghescu.

  Aceasta este proba de foc pe care trebuie s-o treceţi.
  Şi sincer, fără supărare, din câte se vede nu prea veţi fi în stare să o treceţi.

  • Cârcotaşu spune:

   Bre, fieş’care are mari aşteptări, da’ se face că fieş’care aşteaptă altceva! Da’ Ponta, atât cât e el, peste noapte n-are cum să le taie moţu’. Morar şi baschetbalista n-au nicio şansă să rămână, da’ până-n toamnă parcă nu prea pot fi traşi pe linie moartă. Apoi tre’ să te gândeşti că sunt mii de portocalaci care trebuie scoşi afară, uite de-un exemplu pe unu’, ta-su lu’ Roberta!
   Acu’ io-nţeleg că de nerăbdare nu mai pot mulţi, inclusiv io, da un pui de realism ar trebui manifestat.
   Şi altfel ce poţi zice de asta? “Ministrul Economiei, ieri, l-a chemat pe şeful de la Compet şi i-a zis «Îl demiţi pe domnul consilier, nu mai pui pe nimeni în loc». Şeful de la Compet i-a zis «Nu vreau. Eu sunt acolo că m-a numit fostul ministru şi am contract de manager»”.
   Evident că şi ăsta va zbura, da’ asta va cere ceva timp. Io aş vrea să fi zburat de ieri şi n-a fost să fie, da’ asta nu-nseamnă că „ce mi-e cu unii, ce mi-e cu alţii”. Asta-i o prostie, ăştia n-o să fie niciodată câştigători.

   • demneura spune:

    Hahaha!
    Deci?
    Ne-ntoarcem la vorba lu’ Berceanu:

    VICTOR PONTA MAI PUŢINĂ ENERGIE ÎN CLAXON ŞI MAI MULTĂ ENERGIE ÎN MOTOR!

    Gata cu vrăjelile!
    Să -şi suflece mânecile şi să se apuce de treabă că timpul trece!
    😉 😉 😉

 12. demneura spune:

  Ai un răspuns la întrebarea pe care ai pus-o.
  L-amm lăsat pe tejgeaua din pastilărie.

  demneura01.06.2012, 14:15:00
  Exprimarea:
  „Liber la unghii bagate in gat si asa roadeti degeaba sobolanilor rosii…..”
  si
  „Hehehe!”
  au ca sursă:
  http://lumiss22.wordpress.com/
  una din noile slugi da la curul lui Monica Macovei.

  :))))))))
  RăspundeţiŞtergere

 13. demneura spune:

  Bună dimineaţa.
  Rogu-te fă-mi şi mie hatârul şi aprobă-mi următoarele două comentariu.
  Pe primul dacă poţi răspândeşte-l.
  Mulţumesc.

 14. demneura spune:

  Pentru Aligică

  http://www.contributors.ro/fara-categorie/mesaj-catre-vladimir-tismaneanu/
  Domnule Aligica, când vă citesc, parcă-l citesc pe Ungureanu.
  Nu Traian ci Mihai-Răzvan.
  Şi tocmai de aceea vă rog a-mi lămuri o problemă, fără a mă trimite la DEX (deoarece este prea scump şi nu-mi permit a-mi cumpăra unul).

  Rogu-vă definiţi termenul „BEIZADEA”.

  Doar definiţi-l, că exemple pot da eu:
  Nicu Ceauşescu, Vladimir Tismăneanu, Alina Mungiu Pippidi, Monica Macovei Gherghescu …..
  Poate într-un viitor material o să readuceţi aminte boborului incult („viermii”, precum i-a numit domnul fiu al tatălui ce a scris „Stalin şi poporul rus, libertate ne-au adus) cine au fost părinţii personajelor enunţate mai sus.

  PS1 Nu vi se pare că această continuă băgare pe gât a acestor ‘tele-ctuali fără de operă, sterili şi lipsiţi de substanţă, va determina boborul incult („viermii” precum i-a numit domnul fiu al tatălui ce a scris „Stalin şi poporul rus, libertate ne-au adus), sătul de atâta Behtel, Soroş şi bla-bla-bla multe exemple să spună:
  STOP AMERICA – STOP EUROPA – NOI VREM CU RUŞII!

  PS2 Când am citit la adresa:
  http://www.ecfr.eu/council/members
  că Monica Macovei Gherghescu este „Member of the European Parliament” m-a pufnit râsul.
  Cred că mai potrivit era Monica Gherghescu – fostă procuroare comunistă.
  Nu vi se pare?
  Greşesc cu ceva?

  PS3 Domnule Aligica, tare mi-e teamă că ‘tele-ctualitatea fără de operă, sterilă şi lipsită de substanţă, a acestei pseudo-elite din România va face ca aventura „americano-europeană” să se termine foarte prost!
  Nu pentru americani!
  Nici pentru europeni!
  PENTRU NOI ROMÂNII!

  Notă.
  Nu vă daţi osteneala să fiţi un „Tismănenau”, „o Mungiu” sau „o Macovei”, adică să banaţi comentariile inconvenabile.
  Voi posta acelaşi comentariu prin mai multe ogrăzi.

 15. demneura spune:

  Pentru Lulu

  Precum un matur care are în faţa lui un „drac de copchil” ce iar dă cu băţul prin gard în speranţa că va stârni câinii mahalalei:
  Oare termenul „curve hidoase” atribuit Dacianei Sârbu şi Carmen Moldovan nu cumva denotă nesinguranţă?
  Nu cumva este doar un ţipăt al celui ce agâţându-se de niscaiva fire de paie vrea să se salveze de la înec?
  Nu ţi-e frică de urmări?
  De câte ori ţi-am spus şi te-am învăţat că atunci când vrei să-i trânteşti unuia un hârdău cu lături în cap trebuie doar să reiei vechile teme. În nici-un caz să creezi teme noi, mai ales atunci când nu stai cu fundul pe un vraf de documente!
  Ce faci dacă lui Ponta îi vine bamboo-ul pe ochelari şi te dă în judecată?
  Cu ce probezi în faţa instanţei că cele nominalizate de tine sunt nişte „curve hidoase”?

  Şi încă ceva:
  Aseară Sulfina Barbu a confirmat că în PDL şi prin dealul Cotrocenilor umblă zvonul că a mea nevastă primeşte bani din Modrogan!
  Întreb:
  NU CUMVA NERUŞINAREA ACESTUI ZVON ESTE FĂRĂ DE MĂSURĂ?

  Deci revin cu întrebarea:
  Nu ţi-e frică de urmări?

  O zi bună îţi doresc şi atenţie că acum nu am făcut băşcălie.
  Am spus ce am avut de spus precum îmi este obiceiul:
  VERDE-N FAŢĂ!

 16. demneura spune:

  Primul se pare că este în spam!
  Acela este important!

  • Cârcotaşu spune:

   @ demneura,
   Dom-le, ai fost servit. Da’ nu-mi zici şi mie ce te-a făcut să-i răspunzi acilea? Nu că m-ar deranja, da’ aşa, ca chestie, să ştiu şi io la ce m-am băgat! 😯
   Şi p-ormă de ce n-o pui mai moţ la o postare mai recentă, la ultima par examplu? Asta-i din 30 martie, ăhă… ! 😯

 17. demneura spune:

  Păi iată în ce te-ai băgat:

  1. Într-un război de-al meu personal cu ne-românismul!
  Căci precum am mai spus chiar dac sunt marinar nu înseamnă să nu fiu român.
  Ori românii trebuie să înţeleagă că această „americanizare” şi „europenizare” care le este îndesată pe gât de această pseudo-elită a României îi poate duce la dezastru.

  2. Într-un război strict personal dus cu minciuna ce se vrea a fi impusă drept adevăr.

  PS1 Atunci când cel căruia îi dai replica se ascunde în spatele moderării, cea mai bună metodă este să-i dai replica în ogrăzile nemoderate.
  Este extrem de usturător.

  PS2 Ideea lu’ dom Matale este excelentă dar rogu-te a-mi face hatârul de a-mi corecta măgăriile grămăticeşti scăpate din cauză de viteză!
  (mi-e lene ca un comentariu întâi să-l editez în Word şi după aceea copy-paste)
  Adică mai pe româneşte spus : Buffffff trântesc verde-n faţă tot ce am de spus.
  🙂 🙂 🙂

 18. demneura spune:

  Oricum important este primul comentariu.
  Blonda lulu este la categoria „şi altele”
  🙂 🙂 🙂

  • Cârcotaşu spune:

   Bre, sorry, da’ sculele lu’ WordPress nu mă ajută de loc la fineţuri, cum ar fi mutarea unui comentariu de ici-colo. Ca s-o fac, ar trebui să copiez textu’, să mă deloghez ş-apoi în numele lu’ matale să-l repostez la ultimu’ articol. Ţi-e mai simplu lu’ tălică s-o faci. Da’ cum spuneam, văz că ţi s-a pus pata pe articolu’ ăsta vechi şi prăfuit! 😆

 19. demneura spune:

  Am uitat:
  Blonda Lulu = http://lumiss22.wordpress.com/
  Hihihi……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s