Multă lume „necăjită”!

Toată lumea e acum oripilată de crimele din buricu’ târgului, pe Dorobanţi.
O să-mi permit să nu dau atenţie acestei nebunii. Nu de asta suferim noi, că poate dacă DD preia cazul, o să avem un serial de luni de zile cu un dement care-a făcut ce-a făcut.
Ce vreau să spun se leagă totuşi de DD, de Dan Diaconescu, ăla care şi-a tras partid personal, cică Popular. El când vine la garsonieră (studio), cu avionul sau cu Bentley-u’ se gândeşte la binele poporului că doară a înfiinţat Partidul Poporului , asta ca să-i liniştim pe unii care suferă de dislexie şi vorbesc de Partidul Popular.
Bre, da’ dacă-ţi tragi partid personal, ce mama dracului!, păi ie bine să pui acolo-şa nişte chestii, în program, să rupi gura târgului. Ceva de genu’, ce-s alea impozite? Le desfiinţăm! Băgăm un impozit unic (hă, hă, hă, proştilor, o să plătiţi şi n-o să ştiţi ce! 😆 ).
Ce nu vă mai place vouă? TVA-u? păi bă, îl reducem ‘tu-i mama lui, îl facem 10%.
Cât de cretin poţi fi ca să te înregimentezi sub stindardul unui asemenea manifest? Nelimitat!
I-am spus unui Băsist, cu o ocazie, că nu mai există nicio îndoială, cine se mai vrea băsist e fie prost făcut grămadă, fie părtaş la hoţie cu clanul PDL. Ăştia cu DD n-au nici măcar şansa să fie confundaţi cu nişte hoţi, având carevasăzică un ce profit din afişarea prostiei. Şi se pare că nici nu-i doare.
Oriş’cât, dacă numai atâţia imbecili am avea printre noi, ar fi excelent. Din păcate li se mai adaugă acei dintre admiratorii PDL care n-au parte la hoţia lor.

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

18 comentarii la “Multă lume „necăjită”!

 1. Theodora spune:

  Corect si din pacate imbecilii astia au drept de vot si isi exercita dreptul de vot

 2. Salutare, Cârco’!
  M-ai scos din ceaţă! Tocmai comentasem la Marcus, şi nu ştiam câţi euroi promisese dd boborului. E mare zmekerie! În capu’ listei, 20.000 de cotolani, Mi-ajung de un Lodgy.

  • Cârcotaşu spune:

   Sal’tare Ică,
   Ai grijă numa’ să nu faci datorii în contu’ la ăia douăjdemii că era un banc cu Băse, care dădea de toate şi la urmă l-a-ntrebat pe un moş dacă mai poate. Moşu, cum era normal, a zis că l-a lăsat scula. Băse s-antors spre asistentu care nota toate dorinţele şi i-a zis: – Notează, o p..ă la toată lumea!
   Că cam asta vor vedea toţi de la DD când o fi-n Direct!

 3. dlnimeni spune:

  Cred ca prostiile de acolo sunt gindite de cineva constient ca gindeste un sistem de prostii, dar nevoit sa creeze unul pentru a atrage un numar de electori. Aici e problema.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Dlnimeni,
   Sunt convins de asta, ba sunt convins şi de faptul că acel cineva are o părere execrabilă despre cei ce dau crezare acestei propagande. Problema ar fi aceea că, dacă e să credem sondajele, se găsesc 10-15% dintre cetăţeni, posesori ai unui asemenea „intelect” tocmai bun să se lase atras de asemenea idei! E tragic. Asta este chiar sub nivelul de gândire la care subiectul poate aspira să facă parte din categoria de „cel mai prost”.

 4. dlnimeni spune:

  Nivelul scazut de gindire politica nu indica neaparat prostie, poate indica naivitate, lipsa de informare (in general voluntara) ori chiar sperante punctuale personale. Daca mesajul programatic, indiferent calitatea, nimereste pe un „trend” in populatie, atunci sa te tii! Nu, nu avem 10-15% prosti, desi la un popor acesta nu ar fi procente exagerate, insa cu siguranta avem 10-15% romani nepregatiti (in sensul receptorilor) pentru politica. Mai avem o alta categorie de electori, aceasta din urma periculoasa, zic eu, „cei care umbla dupa capatat”, care asteapta sa li se dea. In fapt, daca va uitati atent, electorii carora li se adreseaza propunerile din lista pozata sunt tratati tot ca alegatori rationali, ca persoane cu drept de vot care se raporteaza la aceste propuneri si care judeca daca ele ii avantajeaza sau nu. Problema este cine le gaseste personal avantajoase si citi. De regula, un avantaj marginal, fiindca fiecare propunere isi are „cheia” ei. De exemplu, prima propunere nu ne clarifica ce inseama afacere (vedeti un pic dex-urile pentru „afacere” si va veti cruci pentru ce promit de fapt acesti politicieni cite 20K€. Cea cu tribunalul poporului e groaznica, va dati seama ce inseamna asata, escadroanele mortii ar mai lipsi, dar ea incearca a specula o eventuala dorinta de razbunare a unor oameni saraciti ( poate ca unor electori le-ar suride ideea unor miliardari din bani de furat scosi noaptea din pat in pijamale, judecati sumar de „tribunalul poporului” si executati la primul zid intilnit in cale.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Dlnimeni,
   O să mă iertaţi dacă eu sunt mai intransigent şi nu-i pot considera a fi altfel decât proştii proştilor pe cei ce cred că un guvern va da bani (suma nici nu contează) cuiva care începe o afacere…, care-şi poate închipui că vine unu’ şi desfiinţează toate impozitele şi mai departe nici nu mai contează. Dacă vorbim de naivitate o putem face, dar la oameni maturi, cu drept de vot, nu mai e admisibil să mai crezi că barza aduce copiii, iar în cazul că totuşi eşti în stare asta se cheamă prostie, naivitate era la 5 ani. Cum zice Badea, „noaptea minţii”. Lipsa de informare nu-i o scuză şi ca să-nţelegi că nu-ţi dă nimeni degeaba nu trebuie să ai cultură politică. E suficient bunul simţ pe care-l poate avea şi un analfabet. Eeei, dar văd că la ora asta sunt şi radical. Mi se pare însă pierdere de vreme să teoretizez cauzele şi originea imbecilităţii. Prefer s-o taxez!

 5. dlnimeni spune:

  Sigur ca da, este dreptul dumneavoastra! Ce Dumnezeu! As zice ca formularea mea „nepregatit pentru politica” nu este echivalenta cu „lipsa de cultura politica”. Toata stima si va doresc noapte buna, pentru mine este vremea sa pun bila pe cinci.

 6. karadeniz spune:

  Nu ar fi exclus ca DuDulanul să obțină la alegeri un scor spre 20%.
  Dacă studiem campaniile electorale postdecembriste și opțiunile alegătorilor o să observăm că acordarea votului nu prea se face pe baza unei analize ci mai mult pe reflexele pavloviene căpătate de alegători în timpul campaniilor.

 7. virusverbalis spune:

  Salut Carco! Io, de cand cu Partidu asta , am vise erotice noaptea! :))

 8. dlnimeni spune:

  Virus, dar ziua?

 9. Ghita Bizonu' spune:

  Sa va zic una … rea de tot.
  Se pare ca ne asteapta vremuri nasoale dpv economic.
  In primul rand din cauza zapezilor. Apoi mentinera unor drumuri inchise Apoi blocarea vamilor prin masuri adtive… Astea au insemnat faptul ca marfurile nu au mai circulat. Adica nu au fost facute livrariele – nici de produse finite, nici de semifinite samd necesare productiei. Adica contracte anulate – inclusv la export!- adica bani pierduti . Se prea poa in urmatoarele luni ca unii sa trebuiasca sa inchida portile. Adica somaj, lipsa la buget , debalansarea soldului de comert …
  Noroc ca avem un premier tanar intectual cu masterat la Vadu Boului care o sa .. Ce?
  Asa ca va mai urma o noua umilinta a pestinentialului catre Frank Pingea Rupta: dai si mie un ban!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s