8 comentarii la “Societatea civilă de calitate!

 1. shogunu' spune:

  Asta nu-i bou’ ăla, „încasatoriu’ ” de poşete-n meclă la Londra, recte, „ţăranu’ cu Maseratti”???
  PLM[!
  Banzai!

 2. Salut Cârco!
  Vrei să ştii cine este „taranul cu Maserati”! Cocalarul cu Maserati este stabilit în Anglia, şi lucreaza ca bodyguard pentru Alex Reid, fostul sot al starletei britanice Jordan. Masina nu este a lui, el fiind doar paznic. Iată ce zicea el când nişte reporteri nedocumentaţi l-au întrebat despre maşină:
  „Mai intai de toate as vrea sa spun ca nu e doar un vis pe care mi l-am realizat, ci este mult mai mult, este ceva ce nici prin vis nu mi-a trecut, ceea ce Dumnezeu mi-a dat si am numai cuvinte de lauda”….

  „Prea putini, daca imi dau eu bine seama, doar viseza la acest lucru nicidecum nu am gandit ca la un moment dat voi conduce aceasta masina. Acest material video nu este ca sa ma laud eu, ci ca sa-l laud pe Dumnezeu”.

  Cică Băse s-amprumutat de la EBA cu 1000 de lire sterline s-ăi plătescă diliului cravata de mătase şi onorariul pentru „prestaţia” oferită.
  Mulţumit?

  • Cârcotaşu spune:

   @ Ică,
   Aşa! Şi cu ce schimbă asta cestia? Am greşit cu cevaşilea?
   Merci de informare, acu’ chiar pot fi liniştit! 😯

   • Nu de lipsa ta de documentare ma pot plânge eu. Am scris mai mult, pentru vizitatori.
    Am văzut întâmplător la un post TV (nu mai ţin minte care) cum dementul ăsta a luat nişte poşete în cap, de la o românca de-a noastră, hotărâtă. Faza s-a petrecut la Londra iar tipul a rămas ca prostul, fără nicio reacţie. Ea i-a spus atiunci, înainte de a-l „altoi” , „Tu eşti ţăranul cu Maseratti?” De aici i se trage „numele”.
    Acu, şi eu m-am liniştit! (Hi-hi-hi!)

   • Cârcotaşu spune:

    @ Ică,
    Da, dom’le, mi se pare a fi un tip un pic prea… adaptat calităţii de susţinător băsist! Să fie oare definitoriu, arhetipal? 😯 :mrgreen:

 3. Ăştia care îl mai susţin acum pe matelot, cei 8%, sunt după chipul şi asemănarea lui. Sunt în stare să moară cu el „în gât”! Să-l apere până la unu … şi-un sfert. Arhetip clar pentru ei, matrozul, cum zici. Trăsătura dominantă? Laşitatea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s