Băi băieţi!

Acu’ vreau să mă adresez exclusiv român’lor din ţară şi român’lor de pretutindeni.
Din ce se strigă-n piaţă, pe net, pe plancarde, pe alea-alea, am înţeles că s-ar fi produs o ruptură între români şi preşedintele lor. Băi fraţilor, nu-i aşa, uite acu’ trebuie să refac legătura asta între români şi Preşedintele lor, că e prima mea datorie.
Tre’ să ştiţi că io am făcut cam tot ce trebuia făcut, că nu v-o fi plăcut, asta e, da’ degeaba credeţi că vă merge.
Am văz’t eticheta asta pusă, de dictator, da’ce fel de dictator sunt eu, că doar mă înjuraţi de dimineaţa până seara, asta-i dictatură? Voi nu ştiaţi că dictatorii sunt dezmierdaţi, nu înjuraţi?
Ziceţi că io fac dosare, că DNA-u-i la dispoziţia mea. Băi băieţi, ziceţi-mi şi mie un procuror căruia i-am zis io să facă dosar lu’ cutare. Ce dracu’ măi? Ei, aflaţi că o să susţin în continuare instituţiile statului implicate în lupta anticorupţie, că-s procurori, că-s judecători. Ia auzi, că cică CC e la dispoziţia mea. O fi adevărat că ţin legătura cu judecătorii de la CC, da’ oricine-i poate întreba dacă le-am cerut eu să dea o decizie, c-aşa vreau eu!
Băi popor, noi suntem bine unde suntem şi vă zic io ce ne trebuie, că am descoperit io după multă gândire, ne trebuie locuri de muncă bre, astea produc şi venituri populaţiei da şi la bugetul de stat, pân-acu’ am ras eu f’o câteva sute de mii de locuri de muncă, da ascultaţi comanda la mine, de-acu’ dau liber la înfiinţarea lor.
Altfel n-o să mă schimb, o s-o fac lată ca şi până acu, de schimbat ar fi doar unele gafe, când intervin pe post, cum a fost aia cu Arafat! Băi băieţi băi, băgaţi-vă minţile-n cap, că ăştia cu partidele lor au uitat de referendum, ei nu sunt în slujba poporului decât cu vorba. Uitaţi-vă la mine, că io mor şi nu vă las! Lasă c-o să vedeţi voi că, după ce v-am rupt cu austeritatea la buzunar, acu-n februarie o să avem o dezvoltare de 2-2,5%. Da’ o să le-arăt eu cum facem noi revizuirea Constituţiei pe care au zis c-o vor.
În rest, o să vă zic ca şi pân-acu’ ce cred io, să n-aşteptaţi să tac, că dac-am tăcut două săptămâni vi s-a urcat la cap.
Staţi la coadă cu datu’ demisiei că un preşedinte nu-şi dă demisia în criză, el îşi conduce poporul prin criză până la ieşire, că aşa a fost chestia şi cu ăla, cu Moise, i-a condus de i-a rupt!
Şi să mai ştiţi băi, că io sunt de meserie comandant de navă şi n-am ratat niciodată destinaţia. N-o s-o ratez nici acu’, cu România!
Ce? Vreţi să ştiţi ce fac cu declaraţia Curţii Constituţionale, aia cu comasarea? Acu’ n-am chef de asta, da’ las’ că vedeţi voi!

Publicitate

6 comentarii la “Băi băieţi!

 1. micutzul spune:

  Da ala care sofa pe Costa Concordia ce era ? Sudor ?
  Pai daca astea sunt urmarile ducerii la destinatie a unui vapor…..

 2. Zorro spune:

  Asta nu a auzit de ”Revolta de pe Caine”? Echipajul se mai si revolta cand au un comandant paranoic, precum e si chiorul asta. De ceva vreme avem ”Revolta de pe Romania” si betivul nu s-a prins.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Zorro,
   Bun venit,
   Nu ştiu dac-a auzit, oricum se face că nu. Da’ dac-ar recunoaşte c-a auzit se cheamă că ar recunoaşte că-i nebun. Ai văzut f’un nebun să-şi recunoască nebunia?

 3. Salut Cârco! Şi Mihai Dorinel, comandantul ” Independenţei”, voia săracul sa ducă nava la destinaţie Dar nu i-a ieşit. Ăsta ne poartă de mai bine de şapte ani, prin toate furtunile oceanelor lumii, dar nu vede că i s-a stricat ” busola”. Să-i spună cineva, că trebuie să se ducă personal s-o repare. Desi, cred ca trebuie schimbată. Cu totul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s