S-a jucat cu focu’!

Umblă vorba-n târg cu Apostu ăsta, ceva de speriat.
Unii cum că uite, dom’le, cine zicea că DNA-u-i la ordin, că vezi Doamne, cum îşi închipuie că îşi bagă piţigoiu’ gheara-n gât cu aşa atac la omul de casă a lui Boc.
Alţii, care ştiu ei ce ştiu, nu cred nici în ruptul capului că DNA-u-i de capu’ lui, că peste noapte i-a scos piratu’ lesa lu’ Morar şi ăstuia i s-a pus imediat pata pe oamenii PDL. Ce? Nu e el tot ăla care trage de-un proces „de corupţie” cu 974 de martori, devenit simbol al pupatului tălpilor jupânului?
Ei, da’ unii gândesc că ăsta-i un semn pentru PDL, fie că n-a făcut ce trebuia, fie c-a făcut ce nu trebuia şi conform zicalei „De ce-o baţi bre? – Las’ că ştie ea de ce!”, tot aşa şi unii din PDL tre’ să-nţeleagă că nu mai merge aşa. Da, da’ alţii zic că tocmai, că ăia au înţeles că nu mai merge aşa, că trebuie să facă ceva, carevasăzică aici ar fi necazu’, că s-ar fi săturat să li se tot arate pisica! Cum adică? Păi simplu. Ăia de erau vizaţi s-ar fi gândit că dacă stau ca proştii, tot aşa vor fi luaţi mâine, din oală şi-i vor urma lui Apostu. Şi cum prin târg tocmai se vorbeşte de o nouă acţiune de suspendare a lui Băse, ei tocmai s-ar gândi c-ar vota-o, înainte de-a le trimite ăsta DNA-u’ pe cap.
Când eram mici, de la părinţii noştri ştiam că dacă ne jucăm cu focu’ facem pipi pe noi.
Vă daţi seama ce-o fi în nădragii lu’ Băse, că tocmai s-a jucat cu focu’?

Publicitate

16 comentarii la “S-a jucat cu focu’!

 1. shogunu' spune:

  Am zis şi pe blogul lu’ „naşu’ Teacă” http://teaca.wordpress.com/
  ca io-s un naiv incurabil şi cred că ăsta-i începutul sfîrşitului.
  Banzai!

 2. virusverbalis spune:

  Io cam stiu, ce-i in nadragii lu dansu’.. :))

  • Cârcotaşu spune:

   @ Virusache,
   Nu cre’ că ştii! 😆 Io mă refeream la posibilitatea asta în sensul vorbelor rapsodului:
   Când eram la grădiniţă
   Făceam pipi la oliţă.
   Acu’, după măritiş,
   Sună valea când mă piş!
   La Băse tre’ să ne gândim la cotele apelor…, adică se udă pân-la gât!

 3. Salut, Carco’!
  Basila’ e diabolic. Si-a reglat intentionat tragerea asupra propriei linii I .Ii sperie putin sa-i faca loc fiica-sii, IBA. Acum ii va ordona lui Morar sa execute reglajul. Tintele vor fi greii USL. Fara mila! Nu cred ca va ceda, decat dupa un macel politico-juridic. Un fel de „mor cu voi de gat!”
  Stai sa vezi distractie!

 4. Marcus spune:

  @Bade Carcotasule: Capitanu’, in lipsa acuta de popularitate, a incpeut , pe modelul „Petre esti cel mai tare” si „mars pe centura, Lavinia'” sa-si injunghie in spate unii camarazi de care se poate disensa intru ingienizarea la hoha a ce va mai ramane din pedeleu.
  sa fii iubit
  marcus

 5. acuvio spune:

  Apostu este acuzat de judecători ca s-a dovedit „lipsit de responsabilitate” şi s-a prevalat de funcţia de primar pentru „obţinerea unor foloase materiale necuvenite”, un fel de şpagă la doctori sau la fondul clasei. În final, probabil Apostu va fi declarat nevinovat, semnalul a fost dat, localii să ciulească urechile şi să se implice, alături de formula deosebit de practică 2 în 1, comasarea alegerilor locale cu parlamentare la care se caută o soluţie acum 🙂
  PS Mulţumesc pentru feed-back, sper să găsesc o formulare mai potrivită intenţiei.

 6. PLANO10 spune:

  Procororii au un obicei cam prost! Pe la sfarsit de mandat prezidential sau de legislatura se uita incotro bate vantu`electoral si li se cam impleticeste pixul cand trebuie sa ia declaratii si sa scrie rechizitorii impotriva celor care urmeaza sa castige alegerile.
  Ei mai stiu ca pe Basescu il vor intalni in calitate de invinuit si inculpat.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Plano,
   Mda, posibil, da io nu cred că a venit vremea ca amicu’ Morar să muşte mâna din care-a ciugulit la greu atâta timp şi care-acu’ îi prelungeşte mandatu’. 😆 Trebuie ceva mai mult decât o arestare preventivă ca să mă conving de ce-mi susuri matale!

 7. dlnimeni spune:

  Presedintele si-a dovedit, in timp, abilitatea de a crea situatii cu mai multe continuari posibile: nu imi dau seama daca este vorba de o abilitate personala ori de deprinderi capatate pe la instruirile informatorilor de pe vremuri. Insa, pe ideea de a arata Europei ca justitia merge si ca a devenit industria noastra cu foc continuu, mai probabil mi se pare ca Apostu va fi bagat in proces si, daca vor trece unele suparari, atunci tribunalul il va achita, ori va primi ceva usor, o amenda penala ori ceva cu suspendare. Obtinerea de foloase necuvenite, de care scrie acuvio mai sus si ingusteaza dar si largeste posibilitatile, fiind ceva mai putin precis decit mita, poate insemna primirea, din eroare, a unui supliment de 10 lei la leafa, dar poate insemna si puscaria pentru situatia in care o mita nu ar putea fi dovedita. Depinde si ce are Apostu de spus anchetatorilor, dat fiind ca pe la Cluj se traieste de mult timp si transpartinic. Cum ar veni, presedintele incearca imbinarea placutului cu utilul si, vorba dumneavoastra, s-ar putea trezi ca unde dai si unde crapa.

  • Cârcotaşu spune:

   @ dlnimeni,
   Bun venit!
   Cu achitarea nu arată Europei nimic, iar pe de altă parte, orice pedeapsă penală, chiar şi numai amenda, înseamnă cazier şi o mulţime de incompatibilităţi… Chestia asta n-ar conveni nimănui şi e discutabil dacă se vor mai găsi amatori, printre pedelei, care să fie sacrificaţi pentru „abilităţile personale” ale Băsescului.

   • dlnimeni spune:

    Nu insist, dar aceasta este parerea mea, ca presedintele pune mai mare accent pe deciziile definitive si irevocabile decit pe nup-uri. Restul, cum ar fi sentintele, depinde de cum se au unii cu altii: un cazier bareaza o cariera politica, dar exista atitea altele si pe unii banii ii consoleaza.
    Un alt subiect, vedeti DC News-ul de azi, pare ca s-a iscat scadalul in ograda lui Brinza.

   • Cârcotaşu spune:

    Vă referiţi la dizolvarea organizaţiilor PDL din Italia? Pe DC News n-am mai găsit ştirea, dar am citit-o dimineaţă… nu mai ştiu unde! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s