Nu-l Doare Nici În… Pix!

E parcă pentru a doua şi a treia oară când Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) îl sancţionează pe preşedintele Băsescu, acordându-i două avertismente pentru discriminare.
Primul avertisment, primit în 2007, cel pentru lansarea sintagmei „ţigancă împuţită” a fost anulat de ÎCCJ, iar acum sunt incriminate discursurile:

„Nu poţi să îi spui finlandezului, ţiganii nu au fost la Helsinki şi nu au cerşit. Ce poate să facă diplomaţia când Guvernul constată că ţiganii cerşesc agresiv, au început să fure prin autobuze, ce poate să facă diplomaţia pentru că acolo e reacţia opiniei publice”

pentru unul din avertismente şi cel în care afirmă că

„80% din români sunt convins că vor să îşi aleagă şeful de stat. Bun, rău, dar ştiu că îl schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi mai lasă şi moştenitori? Dacă iese vreunul cu dizabilităţi, ce te faci? Rămâi cu el şef de stat?”.

Nicio problemă, chiar dacă şi acum Curtea de Apel îi va respinge acţiunea de anulare a acestor sancţiuni, ICCJ e „caldă şi-l aşteaptă” cu anularea lor, cu atât mai mult cu cât e „pregătită”. Inspirat, Băsescu a pornit războiul împotriva ICCJ şi-a făcut-o tocmai bună ca material de lucru pentru DNA! Ce mama dracului, să-i mai dea mâna să-i mai returneze dosare lui Daniel Morar!

Razbunare DNA pentru “trantirea” dosarelor de coruptie? Toti judecatorii instantei supreme sunt interceptati si inregistrati ambiental, via SRI, si toti au dosare de ”pre-cercetare” penala la DNA.

D-aia, pe Traian Băsescu nu-l doare nici în pix!

Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

6 comentarii la “Nu-l Doare Nici În… Pix!

 1. PLANO10 spune:

  Nici nu cred ca trebuia sanctionat pentru cele doua ziceri.
  Erau doua constatari care nu sunt departe de realitate. Tiganii fura,cersesc in Finlanda; se poate ca un urmas cu vocatie de mostenitor la tron sa se nasca cu dizabilitati.
  Unde este discriminarea?
  De-ar lucra si Curtea Constitutionala ca acest Consiliu National de Combaterea Discriminarii demult nu mai era presedinte Basescu.

  • Cârcotaşu spune:

   @ Bre, Plano,
   ‘Ai că-s băiat bun şi nu-ţi iau ni’ca, da’ văz că uitaşi că-i una s-o zic io sau tu şi-i alta s-o zică el. Că el parcă nici n-ar avea voie! 😯
   Una-i că pentru el tre’ să fie numai români, iar aia cu moştenitorii cu dizabilităţi e doar în mintea lui aia scufundată-n alcool. Când a fost cazul, monarhiile nu numai că n-au pus în fruntea statului un asemenea moştenitor, dar nici nu prea s-au afişat cu aşa ceva!
   Da’ altfel, el ne-a pricopsit cu fie-sa ca europarlamentar, deşi ea săraca, cu guriţa ei ne-a spus că are „mintea odihnită”!

 2. Marcus spune:

  @Pai, si de ce l-ar durea, bade Carcotasule? Nu-l doare pe l de altele adevarate, de ce l-ar durea de mofturile astea 🙂 🙂 ?
  sa fii iubit
  marcus

 3. virusverbalis spune:

  Nu-l doare nici in pix, zici?Cica de-ar suge pixu , ar face ochii violet, nu bleumarin..

 4. […] Flashbang, Nikolai Platonovich Patrushev, Intre…., Nikon D90 Bracketing, Rebrenduire, Nu-l Doare Nici În… Pix!, Contestaţia, Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!, Napocalipsa la Timișoara, […]

 5. […] traznite!, Flashbang, Nikolai Platonovich Patrushev, Intre…., Nikon D90 Bracketing, Rebrenduire, Nu-l Doare Nici În… Pix!, Contestaţia, Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!, Napocalipsa la Timișoara, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s