Ce ne mai distrează?

În fiecare zi există o mulţime de evenimente de scandal, reflectate pe larg în presă da’ şi-n blogosferă. Scandaluri au fost, sunt şi vor mai fi. Ele nu vor face însă agenda unui „simplu cetăţean”, intră la capitolul mirări de moment după care nu mai există.
Seara am program de uitat în sticlă, la TV adică. De regulă văd şi o emisiune „de genul pamflet, numai aşa, nejustificat, c-aşa vreau io!
De-a lungul timpului, funcţie de starea de spirit a realizatorului, am asistat, în direct, la distrugerea unor aparate, prin trântirea lor de pământ şi, dacă-mi amintesc bine, călcarea lor în picioare. Şi aseară am urmărit un asemenea program, victima fiind mouse-ul care, se pare, îi făcea „figuri”. După ce l-a trântit de masă, pe jos, în toate felurile, în finalul emisiunii acesta a fost şutat înspre sofitele studioului, fără a mai cădea, rămânând probabil agăţat pe undeva. Când parcă se potolise furia realizatorului împotriva tehnologiei care-l stresa, n-a avut de lucru şi a citit un mesaj al unui fan, care-i spunea că, în vremuri bune, nu de criză, am fi putut asista la distrugerea unui laptop!
Parcă atâta aştepta, s-a trântit în scaunu directorial şi a lovit odată scurt, cu piciorul, laptop-ul ce se afla pe masă. Cum probabil a considerat lovitura ca fiind nereuşită, i-a mai ars una, tot cu piciorul, de sus în jos în tastatură, după care, trântit, l-a închis şi a încheiat emisiunea.
Mă gândesc că după regula conform căreia scenele de violenţă sunt anunţate anterior, pentru a-i proteja pe cei mai impresionabili, tot aşa ar fi normal ca, scene de genul acestora, în care bunuri inaccesibile unora sunt distruse ca divertisment, să fie anunţate anterior!
Cine ştie, poate că dacă aşa ceva generează audienţă, s-ar putea să apară un nou format de emisiune cu terminators de tehnologie de ultimă generaţie. S-ar putea organiza pe categorii: Telefoane, i-pad-uri, laptop-uri, dar şi maşini sau orice altă categorie de valori. Ar fi doar de dorit, pentru ca distracţia să fie veritabilă, ca bunurile ce urmează a fi distruse să aparţină obligatoriu „terminatorului” realizator.

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Una-Alta.

4 comentarii la “Ce ne mai distrează?

 1. Mircea C spune:

  O fi fost Mircea Badea ?

   • Mircea C spune:

    Cind eram in tara l-am vazut odata trintind pe jos un telefon mobil, asa ca nu m-ar mira sa fie chiar el ! Il cred in stare !

   • Cârcotaşu spune:

    Asta nu-i o ghicitoare. Încerc şi eu să-mi exprim revolta faţă de un mod la fel de ţopârlănesc de a se da mare ca şi al „gibonului” care circulă cu camionul prin târg. Cei ce şi-ar dori un laptop dar nu pot să-l aibă ştiu despre ce-i vorba!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s